Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben geldimmm :ecrin_bebek: aa bu saat olmuş kimse gelmemiş :bbo: 1de kalktım zaten ooff off mafoldumben tartılmadım da ya 2 gün sonra tartılırım kaydirigubbakcemile3 bu arada günlük tutmaya başladım yediklerimi filan yazıyorum inşallah artık hayatım boyunca hayal ettiğim o zayıf bedene kavuşucam :Saruboceq: kaydirigubbakcemile2 her gün düzenli yürüyüş yapmaya da başladık bi aksilik çıkmazsa spor salonuna da gidicez zemuszemus
ooff off ya şu uykumu düzene sokmam lazım o da baya etkiliyor kilo vermeyi :umursamaz:

aa kimseler yok kızıyorum ama Çok üzgünüm çoook kafamçokkarıştı :olmaz: off siz hep böyle miydiniz ya yoksa ben uğursuz muyum kaydirigubbakcemile3

ben geldimmm :ecrin_bebek: aa bu saat olmuş kimse gelmemiş :bbo: 1de kalktım zaten ooff off mafoldumben tartılmadım da ya 2 gün sonra tartılırım kaydirigubbakcemile3 bu arada günlük tutmaya başladım yediklerimi filan yazıyorum inşallah artık hayatım boyunca hayal ettiğim o zayıf bedene kavuşucam :Saruboceq: kaydirigubbakcemile2 her gün düzenli yürüyüş yapmaya da başladık bi aksilik çıkmazsa spor salonuna da gidicez zemuszemus
ooff off ya şu uykumu düzene sokmam lazım o da baya etkiliyor kilo vermeyi :umursamaz:

hakkaten dogru bende bi ara yedigim içtigim herşeyi yazıyodum.çok iyi oluyo..bende başlıycam şu andan itibaren.sagol canım aklıma getirdigin içinopuyorumnanaktan

aa kimseler yok kızıyorum ama Çok üzgünüm çoook kafamçokkarıştı :olmaz: off siz hep böyle miydiniz ya yoksa ben uğursuz muyum kaydirigubbakcemile3

hayatım ben sabah açmıştım ama kimse yoktu şöyle bi dolaştım çıktım.zaten hafta sonu pek kimse olmuyo.hafta içide ben pek giremiyom...neyse canım ben arada girerim.karşılaşırız umarımopuyorumnanaktan

hakkaten dogru bende bi ara yedigim içtigim herşeyi yazıyodum.çok iyi oluyo..bende başlıycam şu andan itibaren.sagol canım aklıma getirdigin içinopuyorumnanaktan

hayatım ben sabah açmıştım ama kimse yoktu şöyle bi dolaştım çıktım.zaten hafta sonu pek kimse olmuyo.hafta içide ben pek giremiyom...neyse canım ben arada girerim.karşılaşırız umarımopuyorumnanaktan

inşallah ablacım ya off çok canım sıkılıyo benimm :sinifsinif:

ahanda ben geldim kizalr cook yorgunum inanin geldim ocaga yemek koydum cocuklari doyurdum uzerimi cikartmadan sizlerin yanina geldim gecmisi okudum ki olmamis fazla gecmi skimseler gelmemis normal kizlar bu durumlar hemen morel bozmayalim yazin herkez tatilde haliyle oyuzden yoksa ozgecim sende ugursuzluk felan yok anliyacagin sorun tatilde

ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür:(YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız(2.gun)
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )

kızlar ben kesin kara vfrdim bu sefer yarın bu detoksu yapacam .
2 günlük 1-2 kilo veriliyomuş .
bana biraz moral ve motivasyon olsun diye

ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür:(YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR)
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız(2.gun)
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )

aa bunu hürsultan da eklemişti biz düzgün okuyamamışız obezler için sadece sandık kaydirigubbakcemile3
lapa diyetindn daha mantıklı bence hem yağdan götürüyomuş hem de aç kalmayız ve tatları yenmeyecek gibi değil zemuszemus
bende yarın başlıyorum o zaman kaydirigubbakcemile2

aa bunu hürsultan da eklemişti biz düzgün okuyamamışız obezler için sadece sandık kaydirigubbakcemile3
lapa diyetindn daha mantıklı bence hem yağdan götürüyomuş hem de aç kalmayız ve tatları yenmeyecek gibi değil zemuszemus
bende yarın başlıyorum o zaman kaydirigubbakcemile2[/QUO

ya öylemi..
ben pek dikkat etmemişim o zaman ..
kusura kalma hürsultancım burdan özür dileyem ozaman ...
%100 detoks diye okuduydum az öncede ..peki uyguladımıki hürsultan bilgin varmı:uhm:

kiz bend eyapacam bu diyeti bu diyeti yapanlarin topigi var baktinmi oraya ben gecende hepsini okudum super mi vall abir deneyecegim bu hafta sonu aldiklarimi vereyim bari beraber yarin yapalim ben yapacam
bu diyeti hursultanda soylemisti bizede pek hosuma gitmemisti ama topigini gorunce deneyenleride okuyunca iyice kafama yatti yani yapalim beraber

kiz bend eyapacam bu diyeti bu diyeti yapanlarin topigi var baktinmi oraya ben gecende hepsini okudum super mi vall abir deneyecegim bu hafta sonu aldiklarimi vereyim bari beraber yarin yapalim ben yapacam
bu diyeti hursultanda soylemisti bizede pek hosuma gitmemisti ama topigini gorunce deneyenleride okuyunca iyice kafama yatti yani yapalim beraber

pişşşşşşşşşşşşşşşşşttttttt yarışalımmı bu hafta
nasılsa kilomuzda aynı
ne dersinnnnnnturkbayragi

pişşşşşşşşşşşşşşşşşttttttt yarışalımmı bu hafta
nasılsa kilomuzda aynı
ne dersinnnnnnturkbayragi

valla bilmemki nasil olur ben yenilgiyi hic sevmem ama kabul lan sen kacsindin ama ona gore yanliz ben oyle bir kilodan fazla veremem bunyem kaldirmaz sekerim kaydirigubbakcemile3

ya öylemi..
%100 detoks diye okuduydum az öncede ..peki uyguladımıki hürsultan bilgin varmı:uhm:
hiç bilmiyorum valla biz bunu obezler için sanmıştık işte ben demin farkettim kaydirigubbakcemile3

neslihan abla bence hep beraber uygulayalım bunu 2 gün ben varım :lepi:
bu arada şu nivea body cd indiremedim linkler hep bozuk çıkıyor :1no2: sizde varmı???:uhm:

bende yarın başlıyorum o zaman kaydirigubbakcemile2[/QUO

ya öylemi..

AH AH SAKALIM YOKKı SıZE LAF DıNLETEYıM:olmaz: BENıM AKLIMA YATMIŞTI BU DıYET AMA SıZDEN DESTEK GELMEYıNCE BENDE YAPMADIM VUCUT KıTLE ENDEKSı 30,00 UN ÜSTÜNDE OLAN HERKES OBEZDıR BENDE DAHıL BENıM ŞUAN 30,05 5 GR DAHA YAĞ ATARSAM NORMAL KıLOLU SINIFINA GEÇECEGıMzemuszemus
VUCUT YAĞ ORANINI ÖGRENMEK ıSTERSENıZ
Vücut Kitle ındeksi (Body mass index, BMI) hesaplayıcı - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kağan Kocatepe

GÜnaydın kızlar tatıl sÜperdı kayınvalıdemın ısrarlarına raĞmen dıyetımı bozmadım herkes yedı gÖtÜrdÜ sofrada ben bıle kendıme ınanamadım zayıflama yolunda kararlı olmak Çok ÖnemlıymıŞ.sızın katkılarınızda yok deĞıl cuma gÜnÜ lıstede kendımı kılo verememıŞ yada kılo almıŞ olarak gÖrmek ıstemem bu yÜzden Çok savaŞtım kendımle ve yenen ben oldum.

günaydınnnnn zemuszemus bugün erken kalktım :hooray: maşallah diyelim :1closedeyes: :nazar: kahvaltı yapıcam birazdan şu detok diyetini burdan yazmaya geldim
AH AH SAKALIM YOKKİ SİZE LAF DİNLETEYİM:olmaz: BENİM AKLIMA YATMIŞTI BU DİYET AMA SİZDEN DESTEK GELMEYİNCE BENDE YAPMADIM VUCUT KİTLE ENDEKSİ 30,00 UN ÜSTÜNDE OLAN HERKES OBEZDİR BENDE DAHİL BENİM ŞUAN 30,05 5 GR DAHA YAĞ ATARSAM NORMAL KİLOLU SINIFINA GEÇECEGİMzemuszemus
VUCUT YAĞ ORANINI ÖGRENMEK İSTERSENİZ
Vücut Kitle İndeksi (Body mass index, BMI) hesaplayıcı - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kağan Kocatepe

ablacım biz onu tam okumamışız obez olanlar 2,olmayanlar 1 defa diyormuş işte dikkat meselesi delikafadulden
benimde bmı hesapladım 27.3 çıktı şakkıdı

GÜnaydın kızlar tatİl sÜperdİ kayınvalİdemİn ısrarlarına raĞmen dİyetİmİ bozmadım herkes yedİ gÖtÜrdÜ sofrada ben bİle kendİme İnanamadım zayıflama yolunda kararlı olmak Çok ÖnemlİymİŞ.sİzİn katkılarınızda yok deĞİl cuma gÜnÜ lİstede kendİmİ kİlo verememİŞ yada kİlo almıŞ olarak gÖrmek İstemem bu yÜzden Çok savaŞtım kendİmle ve yenen ben oldum.

tebriklerr kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan :jeyyar:

ya süpermiş hepberaber yapalım kızlar.tadıda fena değildir.bak heveslendim şimdi.hemde yağdan gitmesi süper bişey.

bu arada günaydın herkese ben diyeti görünce selam vermeyi unutup daldım konuya.
sabah 3 grisini 2 domates yedim.öğlende salata yiycem.akşamada allah kerim.

ya süpermiş hepberaber yapalım kızlar.tadıda fena değildir.bak heveslendim şimdi.hemde yağdan gitmesi süper bişey.

DİYETİ FARKETTİĞİNİZDEN HABERİM YOKTU BEN BUGUN YAPAMAM HAZIRLIGIM YOK O ZAMAN YARIN BAŞLAYALIM BEN OBEZ OLDUGUM İÇİN 2 GÜN YAPICAM :çok üzgünüm:

Back
X