- Konu Sahibi Pinarbartu
- #13.141
Neslihan ablaaa sakınnlmaz: bak gelir basarım sizi sonra hepsini ben yerim ha kötükedihüso
yok be guzelim sana kiyama ben sen gelene kaar ben onlarin hepsini atarim mideme kötükedihüso
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neslihan ablaaa sakınnlmaz: bak gelir basarım sizi sonra hepsini ben yerim ha kötükedihüso
yok be guzelim sana kiyama ben sen gelene kaar ben onlarin hepsini atarim mideme kötükedihüso
slm ben yeni üyelerden mesajlarınızı okudum her gün okumaya çalışıyorum beni birazda olsun motive ediyor zayıflamam lazım arkadaşlar ))):::
73 kiloyum boy 163 yaş 38
getircem ben senin aklını başına ya neyse dur azcık daha zaman varbilmiyorum valla ben regldeyken aklım yerinde olmuyo ya hiç yemiyorum ya çok yiyorum mirmirmirmir
offff bu saat oldu gelen giden yok kız özge seni nöbetçi ettik kim görürse ama ben oldum galiba nöbetçi
aslıya bağlıycam bakım şimdi olmıycak böyle
eyyyyyyy cemaat 14. takımı nasıl bilirdiniz
:gitme::gitme::gitme::gitme:
offff bu saat oldu gelen giden yok kız özge seni nöbetçi ettik kim görürse ama ben oldum galiba nöbetçi
aslıya bağlıycam bakım şimdi olmıycak böyle
eyyyyyyy cemaat 14. takımı nasıl bilirdiniz
:gitme::gitme::gitme::gitme:
ben her zaman nöbetteyim kaydirigubbakcemile3 ama bugün evde değildim pek baya yürüyüş yaptık annem de kilo vermeye başladı zemuszemus :dance: o kadar sevindim ki annemi bugün sonunda spora gitmeye ikna ettim Allah nasip ederse ramazan gelene kadar spora gidicez inşallah :Saruboceq: sositososito demin de annemle pc dersi yaptık kaydirigubbakcemile3 ilerleme var baya kaydirigubbakcemile2 sonunda onu da kk'ya üye yapıcamm inşallah yerimseniben delikafadulden
Ee ama nazco ablam haklı canlanın azcıkklmaz: :sinifsinif: buyrunnnnnnnnn :enbuyukkk:
oofff tatilde kimse yok herkes tatil bitince gelicek o zaman da ben bu kadar sık giremicem :gitme: mafoldumben hazır burdayken coşalımm biraz anılarımız olsun beraber:çok üzgünüm: fisfisfis mirmirmirmir
haklısın ablacım son günlerde zaten benim de aklım başıma geldi bu konularda :çok üzgünüm:canım arkadaşlarım sagolun hepinizde mesajlarınazı okudum ....
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimopuyorumnanaktan
inanın çok moral oldu benim için..
gündüz başsaglıgına gittik arkadaşa .
ordan sonrada komşunun dügünü vardı,şimdi geldim eve ..
valla anam ne ölüm kalıyo ne dügün herşey olup gidiyo dünyada..
azcık okudum yazdıklarınızı yarın nöbetteyim yani açarım allah izin verirse tabi..ne güzel bi söz..
daha önce bi tv deki dizinin jeneriginde bi cümle vardı..
"kullar yeryüzünde yarına ait planlar yaparken allah gökyüzünden gülümsermiş "diye(tabi mecazi anlamda)..
benim çok hoşuma gidiyor..
yarınımızı bilmeden daha dogrusu 1 salise sonrasını bilmeden planlar yapıyoruzCADIARZU
allahım hepimize tüm kullarına uzun hayırlı ömürler, gecinden hayırlı ölümler versin
:Saruboceq:
öpüyorum hepinizi inşallah yarın görüşürüz:gitme:
merhaba canım öpüyorum senide kusura kalma ben çıkıyom
yarına inşallahopuyorumnanaktan