Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm ben yeni üyelerden mesajlarınızı okudum her gün okumaya çalışıyorum beni birazda olsun motive ediyor zayıflamam lazım arkadaşlar ))):::
73 kiloyum boy 163 yaş 38

slm ben yeni üyelerden mesajlarınızı okudum her gün okumaya çalışıyorum beni birazda olsun motive ediyor zayıflamam lazım arkadaşlar ))):::
73 kiloyum boy 163 yaş 38

slm canim oku oku valla bizlerde birlikte motivasyon sagliyoruz hep
insallah zayiflarsin guzelim
suanda takimda bos yer yok ama diger takimlarda belki bos yer bulabilirsin
eger hic bulamassan gel canim biz sana yardimci oluruz

bilmiyorum valla ben regldeyken aklım yerinde olmuyo ya hiç yemiyorum ya çok yiyorum mirmirmirmir

Neslihan ablaaa sakınn :olmaz: bak gelir basarım sizi sonra hepsini ben yerim ha kötükedihüso
getircem ben senin aklını başına ya neyse dur azcık daha zaman var :oklava::oklava::oklava::enbuyukkk:
yok be guzelim sana kiyama ben sen gelene kaar ben onlarin hepsini atarim mideme kötükedihüso

yedin mi kız nesli hepsini yoksa sanada geliyo iyi bişiler haberin olsun:oklava::oklava: haftaya belli olur bildirimde yedinmi yemedinmicokacimcoookcokacimcoook yediysende afiyet olsun artık ne diyelim olmuşla ölmüşe çare yokmuş :1hug::1hug:

kızlar bende bu akşam güne gidicem galiba bende yiyicem cokacimcoookdelikafaduldenzaten akşam yiyicem diye bütüngün sade salatalık kemirdim durdum artık kapatıyoruz kendinize iyi bakın anacıııım sabah görüşüğrüzopuyorumnanaktan

slm kizlar kilo veren herkesi tbr ediyorum 4 olmak fena degil bunlar sizin sayenizdea.s. detsinam doktor gozetimi altinda baslama rejime cok iyi daha cok basarili olursun diledigin kiloya kavusursun... cagla ablam basiniz sagolsun tekrar ablam ya cok uzuldum yine takimdan cikma istegine gelince cikma ablam ya tatiler bitesiye kadar az katil ama cikma takimdan tatiler bitsin toparlariz akimi yine o zamana kadar herkes herkesi idare ediyor zaten bak kilo problemlerimizi disarda baskasina anlatsak guler dalga gecer ama burda herseyimizi paylasiyoruz onyargisiz birbirimizi destekliyoruz her seyimizi paylasiyoruz o yuzden cagla ablam kal bizle:1hug:

ben geldimmm a.s. yine hafif kahvaltımı yaptım ama yine geç kalktım offf :umursamaz: erken yatıyorum ama kalkamıyorum :sinifsinif: şimdi de azcık dışarı çıkıcam anneme yürüyüş yapıcaz kaydirigubbakcemile4 akşama doğru uğrarım yine zemuszemus
aa kızlar az hareketlenelim 2 haftadır iyi 4.yüz haftaya artık ilk 3e girmenin zamanı geldi bence kaydirigubbakcemile2 sositososito

selam kızlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbugün özgeden başka kimse uğramamış yeni nöbetçimiz özge oldu herhalde kaydirigubbakcemileartık aslı olsaydı takıma fatiha okurdu valla nerdesiniz ya hafta sonu tabi herkez kaytarıyo :olmaz::olmaz:
ben sabahtan beri bilgisayara yaklaşamadım kızlar temizlik yaptılar burda benide sokmadılar mafoldumben
dün akşam çok kötü geçmedi 1 poğaça biraz rus salatası bir dilimde büskivili tatlı yedim okadar diğerlerini bıraktımmafoldumbenmafoldumben
sabah tartıda bir değişiklik yoktu kaydirigubbakcemile4
sabah gene klasik simit peynir kahvaltımı yaptım
müşterinin biri incir getirmiş bize sağolsun iki tane ondan yedim burada incir mevsimi başladı malum incir memleketikaydirigubbakcemile3
birazdan geri kalan simidimide yiyeceğim
sonra nolur bileme bu aralar şeytan başımda geziyoya uymıycam ben onakötükedihüso

offff bu saat oldu gelen giden yok kız özge seni nöbetçi ettik kim görürse ama ben oldum galiba nöbetçi
aslıya bağlıycam bakım şimdi olmıycak böyle
eyyyyyyy cemaat 14. takımı nasıl bilirdiniz
:gitme::gitme::gitme::gitme:

iyi geceler benim gibi kimse ugramamis nazco ve ozge haric ........nazco aglama firsat olmuyo bak yarin sende yoksun kimse olmaz artik ben yarina geceye kadar yine yokum ..... neyse hepiniziopuyorumnanaktan

offff bu saat oldu gelen giden yok kız özge seni nöbetçi ettik kim görürse ama ben oldum galiba nöbetçi

iyi bilirdik hepsi cok super arkadaslarkaydirigubbakcemile3

ben her zaman nöbetteyim kaydirigubbakcemile3 ama bugün evde değildim pek baya yürüyüş yaptık annem de kilo vermeye başladı zemuszemus :dance: o kadar sevindim ki annemi bugün sonunda spora gitmeye ikna ettim Allah nasip ederse ramazan gelene kadar spora gidicez inşallah :Saruboceq: sositososito demin de annemle pc dersi yaptık kaydirigubbakcemile3 ilerleme var baya kaydirigubbakcemile2 sonunda onu da kk'ya üye yapıcamm inşallah yerimseniben delikafadulden
Ee ama nazco ablam haklı canlanın azcıkk :olmaz: :sinifsinif: buyrunnnnnnnnn :enbuyukkk:
oofff tatilde kimse yok herkes tatil bitince gelicek o zaman da ben bu kadar sık giremicem :gitme: mafoldumben hazır burdayken coşalımm biraz anılarımız olsun beraber :utangac: :çok üzgünüm: fisfisfis mirmirmirmir

canım arkadaşlarım sagolun hepinizde mesajlarınazı okudum ....
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimopuyorumnanaktan
inanın çok moral oldu benim için..
gündüz başsaglıgına gittik arkadaşa .
ordan sonrada komşunun dügünü vardı,şimdi geldim eve ..

valla anam ne ölüm kalıyo ne dügün herşey olup gidiyo dünyada..
azcık okudum yazdıklarınızı yarın nöbetteyim yani açarım allah izin verirse tabi..ne güzel bi söz..
daha önce bi tv deki dizinin jeneriginde bi cümle vardı..
"kullar yeryüzünde yarına ait planlar yaparken allah gökyüzünden gülümsermiş "diye(tabi mecazi anlamda)..
benim çok hoşuma gidiyor..
yarınımızı bilmeden daha dogrusu 1 salise sonrasını bilmeden planlar yapıyoruzCADIARZU
allahım hepimize tüm kullarına uzun hayırlı ömürler, gecinden hayırlı ölümler versin
:Saruboceq:
öpüyorum hepinizi inşallah yarın görüşürüz:gitme:

ben her zaman nöbetteyim kaydirigubbakcemile3 ama bugün evde değildim pek baya yürüyüş yaptık annem de kilo vermeye başladı zemuszemus :dance: o kadar sevindim ki annemi bugün sonunda spora gitmeye ikna ettim Allah nasip ederse ramazan gelene kadar spora gidicez inşallah :Saruboceq: sositososito demin de annemle pc dersi yaptık kaydirigubbakcemile3 ilerleme var baya kaydirigubbakcemile2 sonunda onu da kk'ya üye yapıcamm inşallah yerimseniben delikafadulden
Ee ama nazco ablam haklı canlanın azcıkk :olmaz: :sinifsinif: buyrunnnnnnnnn :enbuyukkk:
oofff tatilde kimse yok herkes tatil bitince gelicek o zaman da ben bu kadar sık giremicem :gitme: mafoldumben hazır burdayken coşalımm biraz anılarımız olsun beraber :utangac: :çok üzgünüm: fisfisfis mirmirmirmir

merhaba canım öpüyorum senide kusura kalma ben çıkıyom
yarına inşallahopuyorumnanaktan

canım arkadaşlarım sagolun hepinizde mesajlarınazı okudum ....
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimopuyorumnanaktan
inanın çok moral oldu benim için..
gündüz başsaglıgına gittik arkadaşa .
ordan sonrada komşunun dügünü vardı,şimdi geldim eve ..

valla anam ne ölüm kalıyo ne dügün herşey olup gidiyo dünyada..
azcık okudum yazdıklarınızı yarın nöbetteyim yani açarım allah izin verirse tabi..ne güzel bi söz..
daha önce bi tv deki dizinin jeneriginde bi cümle vardı..
"kullar yeryüzünde yarına ait planlar yaparken allah gökyüzünden gülümsermiş "diye(tabi mecazi anlamda)..
benim çok hoşuma gidiyor..
yarınımızı bilmeden daha dogrusu 1 salise sonrasını bilmeden planlar yapıyoruzCADIARZU
allahım hepimize tüm kullarına uzun hayırlı ömürler, gecinden hayırlı ölümler versin
:Saruboceq:
öpüyorum hepinizi inşallah yarın görüşürüz:gitme:
haklısın ablacım son günlerde zaten benim de aklım başıma geldi bu konularda :çok üzgünüm:
merhaba canım öpüyorum senide kusura kalma ben çıkıyom
yarına inşallahopuyorumnanaktan

tamam ablacım ne dmek yerimseniben görüşürüz yarın öptüm seni a.s. opuyorumnanaktan

Back
X