- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #131.501
Amin hayırlısı ise olsun rabbimden onu isterimAllah analı babalı büyütsün. Rabbim tez zamanda Sanada sıhhatli sağlıklı evlatlar nasip etsin canım benim
Afiyet olsun canım. Şekersizmiş zarari olmaz.için ferahlarKızlar Canım çok vişne hoşafı çekti yazdan bir sürü hazırlamıştım kendim onu şekersiz tüketmek istiyorum içme hararet bastı çikolatadan nefret ediyorum ya of ısrarla yedirdiler
Tsk ederim cnm benim valla cok zor ama zamanla adapte olucam ins.Ay evet çalışan anne olmak zor hemde çok zor ablam ve arkadaşlarımdan biliyorum rabbim kolaylık versin herkese merak etme bu hafta dikkat edersen hemen onu yakarsın sana iyi dersler Canım
Bugun arindirma gunu yaptim zaten cnmAfiyet olsun canimm hediyeni Güle güle kullan
Günaydın canim Allah yardimcin olsun zordur gerçekten hem ev hem iş hemde bebişhaftaiçi halledersin sen o 200 gr mi da canim
Görüşürüz canimm
Günaydın miyavimdünkü resim maceranizi okudum
Canim o sessiLik bize haram ogrencilerle senin birtanecik kizin var onun da cani saolsun demiAyy dün çok yorulmuşum üstüne bide kizim 7 buçuğa geliyodu uyandisessizzliikk ve birazcik yanlızlık istiyorum
Harikasin cnm cok sevindimKızlar kilom 81 kg cuma günü 81.700 gr idim - 700 gr
Ins cnm ya oglisden ayrilmak cok daha zorAllah kolaylık versin sabır versin canim. Zamanla alışırsın inşallah
Sen yapatsin cnm neleri basardin canimm bacimmmKızlar herkese iyi gunler kilom bugun 71.5 ay millet veriyo ben alıyorum 69 dan çıktım bu kiloya
Gecmis olsun cnm o lar agladigi zaman vallahi kendimi onune atip bendne alin diyesim geliyorKizlar bende bugun saat 3.5 ta kizimi rutin kontrol icin dr.a goturdum..vitamin vs.eksikligi varmi die tahlil istediler kan alinirken cok agladi yavrumm icim gitti..idrar tahlili iicnde bekledim bekledim yapmadi evde yaptiricaz babasi hemn giturcek labratuara inşALLAH..
Menume gelirsek gec kahvalti 2 yumurtali kepekli omlet koy peyniri ve sekersiz cay 2 dilimde helva yidimmm..
Miyav_su canim şu suya meyve dograma olayini cok sevdim 2.5 litre ictim 1 dilimnportakal kiydum ben ikiye boluo cok guzel iciorum saol tatlimmmmmm
Doğrudur Can'ım bu haftadan itibaren dikkat edersen verirsin Can'ım teşekkürlerHarikasin cnm cok sevindim
Bende 97.0 dim ama haftaso u yuzunden malesef azcik artti
Afiyet olsun CanımEvet kizlar bugunki menum
Sabah 2 dlm diyet uno ekmek
Peynir az yumurta domates
Ara
Greyfurt
Oglen
Corba
Ara
domates
Sutlu kahve
Aksam yagsiz karnibahar yemegi
Az yogurt
Sagol Canım teşekkürlerAfiyet olsun canım. Şekersizmiş zarari olmaz.için ferahlar
İyiyiz Canım sen Nasıl oldun topladın mı kendiniselam kızlar
özledim sizleri nasılsınız
Ama kahvaltıda helvalari götürsen gitmez o artilarrSekerPancarii kaptanim ben +700 müsüm yavvv aklimi seveyimmm ayy 66yi ucundan gormusken yapilir mi bu dimiii bu hafta hepsi gidicek okadarrrr o.kilolar bu bedenden gidicekkkkk
yok canım şu haftanın da geçmesi gerekiyor. kardeşimin nikahı var. gelin gelecek ataması yapılsın diye nikah yapılacak. misafirler gelen giden derken yine çok yoğunum. sen nasılsın spor nasıl gidiyor. faydasını görmeye başladın mı.İyiyiz Canım sen Nasıl oldun topladın mı kendini
Mideme dokunuyor de canim zorla yeme hiçbişeyi helede çikooo ve tatli türleriniKızlar Canım çok vişne hoşafı çekti yazdan bir sürü hazırlamıştım kendim onu şekersiz tüketmek istiyorum içme hararet bastı çikolatadan nefret ediyorum ya of ısrarla yedirdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?