Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar yasmin kullanan var mı aranızda? ya da herhangi bir dogum kontrol hapı?
İlk defa bu ay kullanmaya başladım regl bitmiyor. Sancısı sanki ilk gün gibi çıldırcam artık. İlacı yarıda bırakıp iyie hormonları dengesizleştirmekte istemiyorum ama çıldırma noktasına geldim.
Başka bi hapla mı değiştirsem acaba

Ay rabbim şifa versin çok zor iyi yapmışsın yiyerek bunlara takılma olur mu bizede haber ver rabbim Şafi ismiyle şifa versin

Çok geçmiş olsun canım..biz de sekiz ay önce aynı hastalıktan dolayı kayınpederimle uğraşmıştık..çok zor Rabbim yardımcınız olsun..

Allah şifa versin canım. Yardımcıniz olsun

Canım çok geçmiş olsun

@ParteMoralll canim kayinbabana çok üzüldüm geçmiş olsun Rabbim şifa versin♡♡♡

Kizlar hepinize coook tesekkur ederim allah razi olsunnnn..

Canim ben adet düzensizliği için kullanmıştımm ama adini hatırlamıyorum ama sanki ben hapı bitirene kadar adet olmuyordum gibi hatırlıyorum 4 5 sene oluyor kullanali sen de mi adet düzensizliği için kullanıyorsun?

duzensızlık ıcın basladım canım ama basladıgıma pısman oldum. Herseyım ayrı problem

Gunaydin canimmm

Kızlar herkese iyi gunler kilom bugun 71.5 ay millet veriyo ben alıyorum 69 dan çıktım bu kiloya

Bugün ki menüm kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta ,zeytin miraç peynir ve yeşillik tükketim birde bebeğin minik çikolatasından küçük bir parça yedim Onuda zorla yedim kibrit kutlusunun yarısıydı pişman oldum akşam ise sadece çorba

afiyet olsun canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…