- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #131.541
Sporumu yaptım canım 2 tür yapabildim ama.ķzin uykusu geldi sonra onu uyuttummarlin18 canım nerdesin kayboldun
Günaydın Canım evet çok şükür sağlıklıyız bunlarının değerini bilmek lazım sana da derslerinde kolay gelsinGunaydinnnnn kizlarrrrrrrr
Bugyn kendimi cok iyi hissediyorum
Sukrederek uyandim saglikliyim iyiyim oglum esim iyi saglikli
Bizlerden daha kotuleri var onlara dua ettim cok sukur cok sukur
Günaydın Canım çok iyi sporu yapman ben dün yapamadım inşallah bugün yaparım 2 gün evde arkadaşın kızların bakıcam yürüyüş yok akşam sadece spor salonunda olucamSporumu yaptım canım 2 tür yapabildim ama.ķzin uykusu geldi sonra onu uyuttum
Ay sorma aynı sorun bende var yatıyorum 30dk sonra zombi gibi uyanıyorum sabah 5 kadar oturuyorumay ben yatarr kac gecedir uyumuorumm
Geçmiş olsun Canım erkekler bizler kadar açlığı dayanamıyorlar@SekerPancari71 ayy bide tadi hic guzl degil sirf elimin altinda diye arsizligimdan yedim ama attim merak etme...ahahyy anlatmam lazm esimde diyette bilindigi uzre..guya aksamlari yemek yemiyor iste bademdir meyvedir atistiriyor..bugun tansiyonu cikti aksam evde 14e 8 galan korktuk acliktn stress yaptin galiba dedim ekmek arasi yaotim ona ouyyy vanim kocim nasil yiyo gorseniz bi sessiz bi masumm
Her zamanki gibi sporunda menünde harika afiyet olsun tatlımKızlar menümü yazayım.
12.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
13.30... 1 tam 1 beyaz haş.yumurta 1 bar.ayran
16.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Arada 2 şek.nes.2 gün kurusu
18.00... 2 bardak ayran 1 dil.kep.ekm.3 kaşık ıspanak
22.00... Yarım kase yayla çorbası
Sonrada biraz kuruyemiş
Afiyet olsun çikolata bitter ye Canım hem o daha sağlıklıSelam kızlar..menüm..
Sabah: kuymak, köy peyniri, dört zeytin, domates..
Akşam: kabak yemeği, et sote, yoğurt..
Arada iki tatlı kaşığı çikolata yedim
dayanamadım bugün çok zaman olmuştu yemeyeli..
Evet normal acıması eger acımamış ağrı duymamış olsaydın yanlış yapmış olucaktın Canım kas gevşetici al spordan sonra ertesi gün pek Ağrın olmazBugün yan tarafların açıyor normalmiş sence
Günaydın Canım hayırdır neden çıkarıyorlar seniGünaydın.
Artık benden bıktınız biliyorum ama takımdan ayrılsam iyi olcak. Adapte olamıyorum.
Ay sonunda işten çıkarılcam sanırım. İş bulmam lazım kafam allak bullak.
Ne berbat başladı bu yıl derdin biri bitmeden diğeri geliyor.
Doğrumu yapmışım yaniEvet normal acıması doğru değil yanlış yapmış olucaktın Canım kas gevşetici al spordan sonra ertesi gün pek Ağrın olmaz
Evet doğru ben kelimeleri yanlış yazmışım kusura bakma kaç gündür geceleri uykum yokDoğrumu yapmışım yani
Metni düzelttim canımDoğrumu yapmışım yani
Sen kusura bakma canım senide yoruyorum.bende çok uyanırım. Şöyle akşam yatıp sabah kalktığımda hiç olmamistirEvet doğru ben kelimeleri yanlış yazmışım kusura bakma kaç gündür geceleri uykum yok
şirket küçülme politikasına geçiyor tatlım.Günaydın Canım hayırdır neden çıkarıyorlar seni
Canım üzülme biliyorum kolay değil ama Allah bir kapıyı kapatirsa öbür kapıyı açarşirket küçülme politikasına geçiyor tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?