- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #131.881
İnciri evet ister zeytinyağında beklet istersen sabahları zeytinyağına bandırarak tüket CanımAaaa bende kayisi islatmistim simdi.olsun onuda daha sonra denerim.inciri zeytinyaginin icindemi bekletmem lazim
Menün güzelmiş afiyet olsun geçmiş olsun CanımSelam kızlar..menüm..
Sabah: menemen, kk peynir, salatalık, beş ceviz..
Akşam: bir kase şehriye çorbası, yoğurtlu karnıbahar, domates salatası..
Gunaydinnnnn miyavim. Nasılsın bugünGünaydın kızlar her zamanki gibi cuma ilk ben geliyorum galiba buraya
İyim Canım sen nasılsın kızlar gelmeden hem buraya yazayım hem tartılayım dedim onlar gelince zor oluyorGunaydinnnnn miyavim. Nasılsın bugün
Yaptın mı gün kurusu ve inciri CanımGunaydinnnnn miyavim. Nasılsın bugün
Ayyy evet haklısın. Bugün son olur inşallah kızlarla. Yarında gelelim demezlerİyim Canım sen nasılsın kızlar gelmeden hem buraya yazayım hem tartılayım dedim onlar gelince zor oluyor
Gun kurusunu yedim biraz önce. Bakalım bu olacakYaptın mı gün kurusu ve inciri Canım
Yok yarın anneleri evde gelemezlerAyyy evet haklısın. Bugün son olur inşallah kızlarla. Yarında gelelim demezler.tartilirken incir yaprağını unutma
İnşallah canım. Evet küçük çocuklarla zor oluyor iyi bilirim.marlin18 canım dün çok yorulmuşum arkadaşım kızlar başımı şişirmişler bir duş aldım saçımı bakım yağı sürdüm 2 saat onu bekleyince uyku bastırdı bugün bakıcılıkta son günüm şükür yarından itibaren Özgürüm
Suyu içtin mi Canım beklettiğim suyuda içGünaydın kuruşunu yedim biraz önce. Bakalım bu olacak
Gerçekten çok zor özellikle bunlar yemek değil Abur cubur yeseler dursalarİnşallah canım. Evet küçük çocuklarla zor oluyor iyi bilirim.
Bende pijamayla tartiliyorum hepYok yarın anneleri evde gelemezleryok kız bu mevsimde incir yaprağı keşke olsa ben yine pijama ile tartıldım her an kapı çalabilir diye
Evet içtim. Bekliyorum bakalım nolcakSuyu içtin mi Canım beklettiğim suyuda iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?