Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun tatlim gayet güzel menün

Afiyet olsun canim iyi yapmışsın ama az yeseydin helvadan

Afiyet olsun miyavim

Kıyamam kuzuma 4 saate bir şurubunu ver canım
Bengimm ne güzel kokuyordur faruk şimdi gadriell benim içinnn boynunu koklaaa bebişinn bize de bebiş gelecek az kaldi ablam 1 aya kadar doğuracak Allah izin verirse bi prensesimiz olacak

Yok canım ya ne gezmesi çok kötü karnım ağrıyor akşamdan beri, kız bayandan durmuyor. Sıkıntı bastı valla. Kızı uyutup bende yatsam iyi olurdu nasıl uyunur bu karın ağrısıyla bilmem
Geçmiş olsun canim neden ağrıyor karnin regl mi oldun

Afiyet olsun tatlim

Afiyet olsun canim misafirlikte çok iyi yemişsin hiç kacamak yok

Ay evet sorma ay o ağrı mahvetti beni sabah sabahcumaya denk gelmemesine çok sevindim bendeşimdi arkadaşa gidip kahvaltı yapıp avm turu yapıcaz oradan yürüyüş oh be kendime geldim
Ağrı değilde şişlik çok var bende de doğumdan önce kıvranirdim ağrıdan ilaç bile fayda etmezdi ama doğumdan sonra kalmadi ağri ilk gün biraz oluyor sonra rahatim oohh yürü ne güzel çocuklar gitti yürüyüş geldi

Analı babalı büyütsünler Canım bebişi ablan çok kilo aldı mı
Saol canimmm 16 kilo falan aldi sanırım bizim ailenin kizlarinda kilo takintisi var ablamin şuan aklındaki hayırlısıýla doğurup hemen zayiflamak pinkibal oda kk'da doğumdan sonra gelir belki aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…