- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #132.121
Afiyet olsun tatlim gayet güzel menünIyi aksamlar kizlar
Bugunki menum
Sabah
1 dlm ekmk
Peynir domates
Yumurta yarim simit
( kuzenim vardi biraz fazla oldu )
Oglen
Canim istemedi
15.00
4 kasik taze fasulye
2 kasik patlican salata kozlenmis
Aksam da birsey yemicem sanirim istahim yok
Glifora basladim insulin direncim var
Aksam da spor yaparim olur biter
Afiyet olsun canim iyi yapmışsın ama az yeseydin helvadanBenim menümde sabah 1 yumurta haslanmış domates maydonoz 2 zeytin bir dilim peynir bir dilim ekmek ara öğünlerim 2 çilek 8 fındık akşamda balık salata az helva yedim balık öldüğünü anlasın diyebugünlük bu kadarr...
Afiyet olsun miyavimİyi akşamlar kızlar benimde bugün kahvaltım 1 haşlanmış yumurta 1 çay bardağı kuruyemiş ve 4 adet kuru kayısı turp ve zeytin şekersiz çay şekersiz Türk Kahvesi ve şekersiz filtre kahve arkadaşımda idim akşam ise 1 adet lahmacun ,ayran, salata 4 adet ızgara köfte arkadaşda yedim
Bende bu sabah oldum bi kalktim karnim hamile gibi şişmişBenimde reglim geldi kızlar bugün ilginçtir ki Canım hiçbirşey istemiyor bugün zor yedim yiyecek görünce midem bulanıyor niye böyle oldum ki
Bengimm ne güzel kokuyordur faruk şimdiKıyamam kuzuma 4 saate bir şurubunu ver canım
Afiyet olsun bengiimmBugünkü menum
Sabah domates peynir yumurta 2 dilim t.b. ekmeği
Öğlen kısır salata ayran
Aksam sut ve galeta
Bugün sendeyiz o zamanEvet aynen Canım yarın fırsatım olursa yapmayı planlıyorum
Geçmiş olsun canim neden ağrıyor karnin regl mi oldunYok canım ya ne gezmesi çok kötü karnım ağrıyor akşamdan beri, kız bayandan durmuyor. Sıkıntı bastı valla. Kızı uyutup bende yatsam iyi olurdu nasıl uyunur bu karın ağrısıyla bilmem
Afiyet olsun tatlimBen geldim.gezmede değil evdeyimde fırsat bulamadım.menümüde yazayım.
12.00... 2 yumurtalı omlet 2 dil.kep.ekm.1 bard.3 şek.çay.
14.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Arada tek şek.nescafe 3 cicibebe büs.
19.30... 32 dk eliptik+250 twester+150 mekik
20.30... 4 sulu köfte 2 tane pat. Ve 4 kaşık pirinç pil.1 bardak kola.
Afiyet olsun canim misafirlikte çok iyi yemişsin hiç kacamak yokSelam kızlar..
Bugün yeni dünürlere yemeğe davetliydik..menüm..
Sabah: bir haşlanmış yumurta, kk peynir, beş zeytin, domates, salatalık..
Akşam: bir kase mercimek çorbası, yarım tabak nohut, üç lahana sarma..
Ay evet sorma ay o ağrı mahvetti beni sabah sabahBende bu sabah oldum bi kalktim karnim hamile gibi şişmişbiraz indi şimdi
Ay buyur gel Canım bende Kocada yok sabaha kadar kaynatırızBugün sendeyiz o zamankoca bi tencere yap
Günaydın Canım Mutlu pazarlarGünaydın kizlaaaaŕr iyi pazarlaaarr
Analı babalı büyütsünler Canım bebişiBengimm ne güzel kokuyordur faruk şimdigadriell benim içinnn boynunu koklaaa bebişinn bize de bebiş gelecek az kaldi ablam 1 aya kadar doğuracak Allah izin verirse bi prensesimiz olacak
Ağrı değilde şişlik çok var bende de doğumdan önce kıvranirdim ağrıdan ilaç bile fayda etmezdi ama doğumdan sonra kalmadi ağri ilk gün biraz oluyor sonra rahatimAy evet sorma ay o ağrı mahvetti beni sabah sabahcumaya denk gelmemesine çok sevindim bende şimdi arkadaşa gidip kahvaltı yapıp avm turu yapıcaz oradan yürüyüş oh be kendime geldim
Ayy evett ne güzel oluuurAy buyur gel Canım bende Kocada yok sabaha kadar kaynatırız
Saol canimmmAnalı babalı büyütsünler Canım bebişiablan çok kilo aldı mı
Az yedim canım 2 çatal günaydın tatlımAfiyet olsun canim iyi yapmışsın ama az yeseydin helvadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?