Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar bende bugün öğlen yayla çorbası çocukların makarnasından 2 kaşık yedim akşam ise mantar sote yanında ayran gün boyunca 3 litre su ve şekersiz süt ,şekersiz çay ve Türkkahvesi tükettim

Kizlar kac gundur gelemedim. Adet oncesi donemdeyim. Iyice saldim kendimi
Cok ciddi motivasyon kaybim var. Buraya gelmedikce yediklerime dikkat etmiyorum. Dikkat etmedikce de buraya gelmeye yuzum kalmiyor
Off

Afiyet olsun canim dukanci güzel geri döndü
Motivem mi dusuk bilmiyorum bi hafta duzensiz gecen gunlerden sonra bugun biraz zorlaniyorum sanki..
Gidip birsey yemek falan geliyo aklima.. kendimi tutuyorumm.. ama niye boyle oldum sanki ayni istikrarla devam etmeyecekmis gibiyim kendime gelmem lazimmmmm hemeensaldirin banaa tuuuu banaaa

Kayinpeder vefat etmeden once bugune kadar hep kendimi tuttummm istikrarli oldumm yine bozmazdim ama bir hafta mecbur kaldimm cnku evmde degldm ac kalamazdimm bikere yemiyim dedm ordakilerden tansiyonum falan dusmustu oyuzden kasmadim kendimi insallah aynen devam ederm yaaa

Kizlar kac gundur gelemedim. Adet oncesi donemdeyim. Iyice saldim kendimi
Cok ciddi motivasyon kaybim var. Buraya gelmedikce yediklerime dikkat etmiyorum. Dikkat etmedikce de buraya gelmeye yuzum kalmiyor
Off
Ooo nerelerdesin sen canimmm niye öyle saldin kendini yeni evlisin sen daha da çok dikkat etmen lazim bak sonra evlendi iyce saldi derler bakmiyo kendine derlerr oo derler de derler hemen toparlan hadi listelere gireceksin daha hergün görücem seni burdaaa

Yaza fit girmek istiyosun dimi incecik olup fit bir anne de olmak istiyosun özgürce istediğini giymek de istiyosuuunn eee o zaman tutacaksin ipi kaçmasin kaçarsa toparlamak zor olur iki gün dayan bak sonra yine istemiycek canın

Canim böyle şeyler hayatimizda hep olacak sen hedef kilona gelsen bile tatil olsun misafirlik olsun biyerlere gideceksin kalacaksin ne yersek az yemeye özen göstericez yoksa gerçekten hemen geliyor kilolar ben hedef kiloma geldim iki gün fazla kaçsin 1 kilo çıkıyor hemen onu vermek için 1 hafta uğraşıyorum yakinimdakiler diyor amaan 1 kilo değil mi sende çok abartıyosun diyor ama aman bi kilo bişey olmaz diye düşününce o bi kilo oluyo 2 3 böyle gidiyo eğer ipi tutmazsam tutucaz daima o ipleriiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…