- 20 Mart 2015
- 437
- 422
- 133
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #132.321
Ben bu isi anlamadim arti300 gr bu sabah neyi yanlis yaptigimi buldum imi ogunde bakliyat oldu ve yatmadan yagli sut ictim bi kupa onu caybardagi yapmaliyimMenun guzel canım spor harika supersin kizzz
Canım sende insülin direnci var değil mi +çıkman normal bebişde geçmiş olsunBen bu isi anlamadim arti300 gr bu sabah neyi yanlis yaptigimi buldum imi ogunde bakliyat oldu ve yatmadan yagli sut ictim bi kupa onu caybardagi yapmaliyim
Offf sbah kahve dokuldu sicak ayagima
Faruk kusa kusa beni mahvetti bilmiyom artik bugun hayir olsun
Gunaydinlarrrr nasilsiniz ben biraz aksiliklerle basladim gune yinede buna sukur guzwl bi gun diliyorum
Zaman herşeyin ilacı derler ya boşuna mı. Zaman geçtikçe dahada iyi olacaksınız canım. Takdiri ilahi yapacak birşey yok.Rabbim çektirmesin daha fazla.sende gelmekle iyi ettin.hem moral olur hem kaldığın yerden yola devam canimIyiyim canim gecen hafta biraz zor gunlerdi.. uuzun surmeden geri dondum yoksa emeklerim cop olur..
Günün geri kalanı güzel geçsin inşallah. Olur öyle arada aksilikler canım bosverGunaydinlarrrr nasilsiniz ben biraz aksiliklerle basladim gune yinede buna sukur guzwl bi gun diliyorum
Üzülme canım ya. Herşeye bir hayır vardır. Bak bu bahaneyle eve geliyor esin.belki herşey düzelir. Zor günler geçiriyor sun şimdi ama hepsi geçecek üzülme. Allah yardımcın olsun canım Rabbim tez zamanda güzel haberlerle sevindirsin sizi.Sagol Canım rabbim günahlarını affetsin kolay değil Canım borcu çokmuş işlerde kötü evden çıkmış işe gitmek için yolda vefat ermiş memleketine doğru yola çıktı daha 2 hafta önce görmüştüm çok kilo vermişti ayak üstü konuştuk Canım sıkkın işler kötü diyordu zaten maaşlı çalışmıyordu prim usulü çalışıyordu dedim 4 dil var aç kalmazsın yurtdışına gidecekmiş bu hafta nasip olmadı eşine ve çocuklarına sabır versin bende daha yeni geldim uykusuzum şimdide eşim rahatsızlanmış yarın gece gelecek eve yazın mide kanaması geçirmişti şimdi yine midesi ağrıyormuş of sıkıldım ya
Amin canım. Sanada gunaydinGünaydın Canım herkes için güzel sağlıklı bir gün olsun
Amin inşallah Canım Hakkı'nı helal et kafanı şişirdimÜzülme canım ya. Herşeye bir hayır vardır. Bak bu bahaneyle eve geliyor esin.belki herşey düzelir. Zor günler geçiriyor sun şimdi ama hepsi geçecek üzülme. Allah yardımcın olsun canım Rabbim tez zamanda güzel haberlerle sevindirsin sizi.
Sen Ağrın geçti mi Canım Nasıl oldun ?Amin canım. Sanada gunaydin
Yok canım olurmu hiç öyle şey ne demek.Burda herşeyi paylaşıyoruz mutluluğuda üzüntüyüde.yerine göre beraber sevinikiz yerine göre beraber üzülürüz. Yok öyle yanlız bırakmakAmin inşallah Canım Hakkı'nı helal et kafanı şişirdim
Ayyy evet gecti canim.ama yinede eskisi gibi değil hala.bir halsizlik var.sanki bişey yiyince yine agriyacak gibi geliyoSen Ağrın geçti mi Canım Nasıl oldun ?
Ayyy kıyamam be bişe.bende kestirmeye düşünüyorum ama havalar biraz daha ısınsın diye bekliyorum.burası hala soğuk kafasını usutmeyelim dimi yaTşk.ederim canım şuan emziriyorum inş.uyur.bugün bebişin saçlarını kestirdim ana saçı gitsin diye çok ağladı ama çok şükür şimdi iyi.
Biraz daha iyi olmaniza sevindim canim Allah boll sabır sakinlik versinn♡♡♡♡♡♡Kesnlikle oyle canimmmm.. bol dua baska yapcak birsey yook...
Erkek miydi senin bebiş canim ay kiyamam korkmuşturŕ♡♡♡♡Tşk.ederim canım şuan emziriyorum inş.uyur.bugün bebişin saçlarını kestirdim ana saçı gitsin diye çok ağladı ama çok şükür şimdi iyi.
Afiyet olsun canim güzel menün evinde olmamana rağmenKizlar menümüde yazayım hemen.
11.00... 2 dil.kep.ekm.biraz melemen 1 tane haş.yum.3 bar.3 şek.çay.
14.00... 1 bar.ayran
18.00... 4 mer.köfte 4-5 kaşık yayla çor.
Sonrasında 3 bar.3 şek.çay
22.00.. Yarım biber dolm.
Bugün spor malesef yapamadım ama yarım saat kadar yürüdüm.
Ayy canimm geçmiş olsun eşine de inşallah iyidir şimdi♡♡♡Sagol Canım rabbim günahlarını affetsin kolay değil Canım borcu çokmuş işlerde kötü evden çıkmış işe gitmek için yolda vefat ermiş memleketine doğru yola çıktı daha 2 hafta önce görmüştüm çok kilo vermişti ayak üstü konuştuk Canım sıkkın işler kötü diyordu zaten maaşlı çalışmıyordu prim usulü çalışıyordu dedim 4 dil var aç kalmazsın yurtdışına gidecekmiş bu hafta nasip olmadı eşine ve çocuklarına sabır versin bende daha yeni geldim uykusuzum şimdide eşim rahatsızlanmış yarın gece gelecek eve yazın mide kanaması geçirmişti şimdi yine midesi ağrıyormuş of sıkıldım ya
İniş çıkışlar oluyor canim haftada iki kez tartil ki moralin bozulmasin ayy geçmiş olsun canimm yanik kötü olur krem varmiydi sürseydin hemen.... bebişin neyi var onada gecmis olsun canim aşilardan mi ateşi kusmasi mi var??Ben bu isi anlamadim arti300 gr bu sabah neyi yanlis yaptigimi buldum imi ogunde bakliyat oldu ve yatmadan yagli sut ictim bi kupa onu caybardagi yapmaliyim
Offf sbah kahve dokuldu sicak ayagima
Faruk kusa kusa beni mahvetti bilmiyom artik bugun hayir olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?