- 8 Ağustos 2008
- 36.054
- 46.172
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #13.201
hahahaha aaa
yemezler guzelimm sana uymam ben karpuzdan baska birsey yemedim bugun sabahta kelogs yedim okadar sen ye asil onlari
hem konsatremi bozma lutfen :umursamaz:
kızlar ben bu detoksu çarşamba ve perşembe yapıcam mecburen ama yapıcam kararlıyım şimdi çok uykum var gidip uyuyayım bari yemek falan istemem
neslicim sen uyma bu akrebe bak seni yoldan çıkarmak için neler söylüyor kararlı ol sen zafer senin
akrep kız yapma arkadaşıma öyle ne öyle içli köfte kadayıf falan hıııııııııııııııııı
geldiimmama geri gidiyorum yürüyüşe kaydirigubbakcemile3 nohutu yedim de içine salatalık koymadım bi de yarısını sade yarısını yoğurtlu yedim akşam da geçiştiricem sebze filan kaydirigubbakcemile3
zemuszemusiyi geceler arkadaslar nasilsiniz bakiyom neslihan ve akrep yine yarisa girmisler bu uzun zamandir olmamistikaydirigubbakcemile3 hadi bakalim az yigen kazansin derim ben..... yeni diyeti okudum guzele benziyo ama ben yapamam bu gunlerde evde olmuyom iki saate bi imkansiz icemem zaten bu hafta sonu tatile gidiyoruz 3 haftaay walla bitse artik bu gunler havan degisir biraz.....
sekerim geldinmi ne haber nasil gidiyor diyet
yanliz oyle cok zorlama kendini guzelim bak sonra hasta felan olursun benden demesi
kıs şeker nesli benden korkusundan kk ya bile giremiyor kiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3:lepi:
evvet şeker ama nesli kurabiye tabağından kalkıpta gelemiyorki kk yakaydirigubbakcemile3sositososito
klava:
of ..
çizelgeye bak bi 90 altı olmadı ya
slm kizlarr ben geldim gunaydin herkeze valla aslinda daha uyusam olurda nohut yuuzunden uyuyamadim sabahin korunde ocaga nohut koydum aksamdan islamistim kayna babam kayna daha pismedi dun usendimde cikmadim disariya konserve kullaniyorum yoksa hic sevmiyom nohut pisirmeyi
neyse iste ona bakmaya kalktim uykumu daha alamadim anliyacaginizz
birileri birseylermi diyor kizlarr pek anliyamadim galiba arkadasin biri cok ac oyuzden hayal gormeye baslamis kadayiflar icli kofteler vah vah canim bence biran once sen yede onlari hayallerin sona ersin :))))
domination kiz ben sana ne diyimde sen ne olasin beni yine dellendirdin iste goruyonmu yeme kieim
sen o oklavayı kendine göster...
bak 90 nın altına bile inenmemişsin dahaaaazemuszemuslaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?