Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hahahaha aaa
yemezler guzelimm sana uymam ben karpuzdan baska birsey yemedim bugun sabahta kelogs yedim okadar sen ye asil onlari
hem konsatremi bozma lutfen :umursamaz:

niyee kııııs şöööleeee acılı sıcak sıcak içli köftelerin üstüne bol fıstıklı tel kadayıf üstü dondurma harika olmazmı bakiiim
hem kaybolan enerjini yerine getirir bak arkideş tavsiyesizemuszemus

burda olman güzel şeker
ne kadar paylaşım o kadar motivasyon yerimseniben

kızlar ben bu detoksu çarşamba ve perşembe yapıcam mecburen ama yapıcam kararlıyım şimdi çok uykum var gidip uyuyayım bari yemek falan istemem
neslicim sen uyma bu akrebe bak seni yoldan çıkarmak için neler söylüyor kararlı ol sen zafer senin
akrep kız yapma arkadaşıma öyle ne öyle içli köfte kadayıf falan hıııııııııııııııııı

kıs şeker nesli benden korkusundan kk ya bile giremiyor kiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3:lepi:

ya offf nazar değdi bana yinee mafoldumben zaten ne yiyorsam stresten mafoldumben şimdi profiterol yapıyım kafam dağılır dedim :çok üzgünüm: ama kendim yemicektim durucaktı öyle :sinifsinif: sonra sinirden oturdum yedimm mafoldumben ama çok sinirliydim ne yapacağımı şaşırdım zaten şimdi de kusucam :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
bugün iyiydim yaa niye 1 gün de hedeflediğim yapamıyorum hep bi aksilik çıkıyor mafoldumben mafoldumben

zemuszemusiyi geceler arkadaslar nasilsiniz bakiyom neslihan ve akrep yine yarisa girmisler bu uzun zamandir olmamistikaydirigubbakcemile3 hadi bakalim az yigen kazansin derim ben..... yeni diyeti okudum guzele benziyo ama ben yapamam bu gunlerde evde olmuyom iki saate bi imkansiz icemem zaten bu hafta sonu tatile gidiyoruz 3 hafta ay walla bitse artik bu gunler havan degisir biraz.....

Ben rahat dururmuyum yine cepten girdim delikafadulden ama off çok canım sıkılıyo ya bari kilo almasam şu detoksla profterol ü kapatsam ya of
Bu arada teknoloji ne güzel ya babam pcden kalkmadı kızdım cepten girdim bizde careler tükenmez :) :enbuyukkk:

geldiimm ama geri gidiyorum yürüyüşe kaydirigubbakcemile3 nohutu yedim de içine salatalık koymadım bi de yarısını sade yarısını yoğurtlu yedim akşam da geçiştiricem sebze filan kaydirigubbakcemile3

GÜNAYDIN KIZLAR TARTILDIM Bİ DEĞİŞİKLİK YOK 87 YİM HALA DÜNDE MİSAFİRİM VARDI SPOR YAPAMADIM İNŞ BU AKSAM TEPİNİCEM DETOKSU YARINA ERTELEDİM NAZCO YAPARIZ BİRLİKTE.ÖZGE SANA GELİNCE BU KAÇINCI KAÇAMAĞIN? DÜRÜST OLDUGUN İÇİN KIZAMIYORUMDA YEYİPDE YAZMAYADABİLİRDİN AFERİM AMA KIZDIGIN ZAMAN HINCINI YEMEKTEN ÇIKARMA BAŞKA UĞRAŞ BUL KENDİNE HEMDE PROFİTEROL (BAYILIRIM :sm_cool:) YAPMIŞ YAAAA BİRDE BU DETOKSU YAPARKEN BAŞKA LİSTE HARİCİ BİŞEY YEMEYECEKSİN SEBZE FALAN BUGUN ARA VER YARIN BİZİMLE BAŞLA TEKRAR HADİ TOPARLAN klava:

evvet şeker ama nesli kurabiye tabağından kalkıpta gelemiyorki kk yakaydirigubbakcemile3sositososito

slm kizlarr ben geldim gunaydin herkeze valla aslinda daha uyusam olurda nohut yuuzunden uyuyamadim sabahin korunde ocaga nohut koydum aksamdan islamistim kayna babam kayna daha pismedi dun usendimde cikmadim disariya konserve kullaniyorum yoksa hic sevmiyom nohut pisirmeyi
neyse iste ona bakmaya kalktim uykumu daha alamadim anliyacaginizz
birileri birseylermi diyor kizlarr pek anliyamadim galiba arkadasin biri cok ac oyuzden hayal gormeye baslamis kadayiflar icli kofteler vah vah canim bence biran once sen yede onlari hayallerin sona ersin :))))
domination kiz ben sana ne diyimde sen ne olasin beni yine dellendirdin iste goruyonmu yeme kieim

sekerim geldinmi ne haber nasil gidiyor diyet
yanliz oyle cok zorlama kendini guzelim bak sonra hasta felan olursun benden demesi

kızlar meraba..
ben dün nöbetten çıkınca ıslattın sıcak suyla nohutu..kahvaltımı yaptıktan sonrada haşladım..
haşlandındak sonra ölçtüm hepsini..
akşama kadar güzelce yaptımda akşam bozdum ya..bugün yina yapıyom..ben yarında yapcam..perşembe akşam kütahya ya gidecem dügüne cumaya akşam gelirim..akşama ..
bugün yarın yapacam inşallah..gerçi biraz baş dönmem oluyoda...idare edecez artık..
içine kırmızı biber kimyon nane koydum..
güzel oldu

sositosositohihoyyytkaydirigubbakcemile2delikafaduldenturkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…