- Konu Sahibi Pinarbartu
- #13.221
dominant kız açıksın gördüm seni:kedi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:dilcikar:
görüşürük anam ..
ha sen kaç aydır aynı kilodaydın demi kız
slm kizlarr ben geldim gunaydin herkeze valla aslinda daha uyusam olurda nohut yuuzunden uyuyamadim sabahin korunde ocaga nohut koydum aksamdan islamistim kayna babam kayna daha pismedi dun usendimde cikmadim disariya konserve kullaniyorum yoksa hic sevmiyom nohut pisirmeyi
neyse iste ona bakmaya kalktim uykumu daha alamadim anliyacaginizz
birileri birseylermi diyor kizlarr pek anliyamadim galiba arkadasin biri cok ac oyuzden hayal gormeye baslamis kadayiflar icli kofteler vah vah canim bence biran once sen yede onlari hayallerin sona ersin :))))
domination kiz ben sana ne diyimde sen ne olasin beni yine dellendirdin iste goruyonmu yeme kieim
GÜNAYDIN KIZLAR TARTILDIM Bİ DEĞİŞİKLİK YOK 87 YİM HALA DÜNDE MİSAFİRİM VARDI SPOR YAPAMADIM İNŞ BU AKSAM TEPİNİCEM DETOKSU YARINA ERTELEDİM NAZCO YAPARIZ BİRLİKTE.ÖZGE SANA GELİNCE BU KAÇINCI KAÇAMAĞIN? DÜRÜST OLDUGUN İÇİN KIZAMIYORUMDA YEYİPDE YAZMAYADABİLİRDİN AFERİM AMA KIZDIGIN ZAMAN HINCINI YEMEKTEN ÇIKARMA BAŞKA UĞRAŞ BUL KENDİNE HEMDE PROFİTEROL (BAYILIRIM :sm_cool:) YAPMIŞ YAAAA BİRDE BU DETOKSU YAPARKEN BAŞKA LİSTE HARİCİ BİŞEY YEMEYECEKSİN SEBZE FALAN BUGUN ARA VER YARIN BİZİMLE BAŞLA TEKRAR HADİ TOPARLANklava:
kiz okadar emek etmissin ne diye bozdun akilli gerci bende yapiyom ya insallah aksama bozmam san aderken gerci istesemde bozamam bu hafta akrepi yenmem lazim cunkukızlar meraba..
ben dün nöbetten çıkınca ıslattın sıcak suyla nohutu..kahvaltımı yaptıktan sonrada haşladım..
haşlandındak sonra ölçtüm hepsini..
akşama kadar güzelce yaptımda akşam bozdum ya..bugün yina yapıyom..ben yarında yapcam..perşembe akşam kütahya ya gidecem dügüne cumaya akşam gelirim..akşama ..
bugün yarın yapacam inşallah..gerçi biraz baş dönmem oluyoda...idare edecez artık..
içine kırmızı biber kimyon nane koydum..
güzel oldu
kiz yok ben seni gormedim bile geldigini akrep vardi ona dedim oda gitmis galiba korktu benden kaydirigubbakcemile3banamı dedin kı:uhm:
:mymeka: al sana gicik seysositosositohihoyyytkaydirigubbakcemile2delikafaduldenturkbayragi
nere gidiyon ki bende su detoksu yapiyom ben sadece nane koydum icine kahvaltimida yaptim fena degil tadi ama iki gun iucersem bilmiyom nasil olur neyse sikacaz disimizi artikin sende yappta su 90in altina in lutfenahan nesliş gelmiş ben çıkıyom ama ..
diyet olarak bugün aynen devam...şimdi çorba iççem..
akşama bozmamam lazımlmaz:
umarım bu cuma iyi olacak 90zemuszemus
valla ne deseniz haklısınız :çok üzgünüm: kaçamk değil çok sinirliydim anlatamam size mafoldumben yarın da oruç tutucam zaten Allah nasip ederse :Saruboceq: off çok kötüyüm zaten mafoldumben mafoldumben mafoldumben ben bu gidişle tekrar kilo alıcam yaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben herşeyin sebebi şu stres zaten :umursamaz: :çok üzgünüm: mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ay sus ozgee sende bu yasta ne sikintiis ne derdi daha dur bakalim yolun basindasin
eminim ya annengil istedigini almadi ya evi temisle dedin yada istedign bir yere gidemedin hadi soyle bunlardan hangisi ufacik seyler icin diyetini bozma boyle seylerin arkasinada saklanma hadi bakalim bir daha duymuyacam senden boyle bir sey tamam mi ablana soz ver bakim
ablacım annem istediğim bişeyi almadı veya temizlik ya dediği için değil ben seve seve temizlik yaparım biliyorsunuz.neyse :çok üzgünüm:
:dilcikar:
görüşürük anam ..
ha sen kaç aydır aynı kilodaydın demi kız
ah ah guzelim kendine dikkat et canini herseye sikma eger aileviyse birak buyuklerin SIKSIN canini senin daha onunde cok sey var simdiden kendini uzersen
bak sana ne diyecegim benimd ebir arkadasim vardi hersey uzulurdu aman soylesem gulersin ailesine ona buna suna...vs....
bende ozaman kucuk oldugum halde dedimki oo sen simdiden bunlara uzulursen ilerde neye uzulecen derdim
simdi iannmazsin arkadasim benden iki yas buyuk ahh ah neslihan sinir hastasi oldum herseye uzulmekten zamaninda snei dinleyip herseye uzulmeseydim bunlar gelmiyecekti basima der herzman ama ee beni dinlemedi sen bari dinle oldumu konusmak istersen ozel konusuruz canim
haklısın aslında ama bunu kendime anlatamıyorum :sinifsinif: mirmirmirmir
valla guzelim calis anlatmaya sen kaybedersin
kaybettim zaten şimdiden mafoldumben
kiz sus ne derdin varda oyy icimi daralttin deli etme beni dur sen ben seni yakalarim gerci simdi cikacam esim gelecek ama yarin kurtulusun yok benden