- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #13.181
bencede hep beraber yapalım hem motivasyon olur birbirimize
ben bugün başlıyorum kahvaltı 10.00 demiş 35 dk var laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla farkettim ve aklım başımdan gitti.eğer etkisi doğruysa süper bir diyet.canım bende bugün başlıyamam çalışıyorum çünkü en erken yarın başlayabilirim.DİYETİ FARKETTİĞİNİZDEN HABERİM YOKTU BEN BUGUN YAPAMAM HAZIRLIGIM YOK O ZAMAN YARIN BAŞLAYALIM BEN OBEZ OLDUGUM İÇİN 2 GÜN YAPICAM :çok üzgünüm:
bencede hep beraber yapalım hem motivasyon olur birbirimizeben bugün başlıyorum kahvaltı 10.00 demiş 35 dk var laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3
valla farkettim ve aklım başımdan gitti.eğer etkisi doğruysa süper bir diyet.canım bende bugün başlıyamam çalışıyorum çünkü en erken yarın başlayabilirim.
hadi bakalım sana kolay gelsin.inşaallah faydasını görürüz canım.
valla bilmemki nasil olur ben yenilgiyi hic sevmem ama kabul lan sen kacsindin ama ona gore yanliz ben oyle bir kilodan fazla veremem bunyem kaldirmaz sekerim kaydirigubbakcemile3
slm kizlar ben geldimm ....
valla gece uzun zamandir yuzunu gormedigim arkadasimla internette konustuk sabah 5 e kadar canim cikti 6da kalkiyom zaten kalkamadim saat 10.30da cocuklarin zorunla kalktim cok fenayim heryanlarim agriyor ustelik birsurude isim var nasil yapacaksam
neyse gelelim diyete komut verip yarin takim olarak bu diyeti yapmayi oneriyorum hepinize bende bugun yapacaktim ama gec kalkinca olmadi iste bu diyeti yapanlarin topigi var kizlar cok super ben bastan sona okudum insana iyi gaz veriyor
gerci ben normal kilolu ciktim ama ne yapalim olsun iki gun yapmaya calisayiml belki mezun olmayi basarrim birde bir halt ettik yarisada girdik akreple gaza geldikde neyse ustesinden gelirim evellah
afferim kız sonunda annenide kendine uydurucan galiba gerçekten zayıflayınca bu muhabbetler bize güzel anı olacak zemuszemuszemuszemusben her zaman nöbetteyim kaydirigubbakcemile3 ama bugün evde değildim pek baya yürüyüş yaptık annem de kilo vermeye başladı zemuszemus :dance: o kadar sevindim ki annemi bugün sonunda spora gitmeye ikna ettim Allah nasip ederse ramazan gelene kadar spora gidicez inşallah :Saruboceq: sositososito demin de annemle pc dersi yaptık kaydirigubbakcemile3 ilerleme var baya kaydirigubbakcemile2 sonunda onu da kk'ya üye yapıcamm inşallah yerimseniben delikafadulden
Ee ama nazco ablam haklı canlanın azcıkklmaz: :sinifsinif: buyrunnnnnnnnn :enbuyukkk:
oofff tatilde kimse yok herkes tatil bitince gelicek o zaman da ben bu kadar sık giremicem :gitme: mafoldumben hazır burdayken coşalımm biraz anılarımız olsun beraber:çok üzgünüm: fisfisfis mirmirmirmir
bende yapıcam kızlar bu hafta ama ben bu diyeti çarşamba perşembe yapsam olmaznı yarın salıya ben iki saatte bir nasıl bu çorbayı içecem ben salıları yarım simidi bile zar zor iki üç kerede yiyebiliyorum sürekli gelen giden oluyovereliniortakvereliniortakARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdürYALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız(2.gun)
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )
kızlar ben kesin kara vfrdim bu sefer yarın bu detoksu yapacam .
2 günlük 1-2 kilo veriliyomuş .
bana biraz moral ve motivasyon olsun diye
bravo hürsultancım kararlı olmak zorundayız yoksa bu iş olmuyoopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanGÜnaydın kızlar tatİl sÜperdİ kayınvalİdemİn ısrarlarına raĞmen dİyetİmİ bozmadım herkes yedİ gÖtÜrdÜ sofrada ben bİle kendİme İnanamadım zayıflama yolunda kararlı olmak Çok ÖnemlİymİŞ.sİzİn katkılarınızda yok deĞİl cuma gÜnÜ lİstede kendİmİ kİlo verememİŞ yada kİlo almıŞ olarak gÖrmek İstemem bu yÜzden Çok savaŞtım kendİmle ve yenen ben oldum.
bozma moralini canım arada oluyo öyle iki gün sonra tartılırsın bi bakmışsın kilo vermişsin sen dikkat etmeye devam et :lepi::lepi:yaa tartıldım şimdi 80,5 olmuşum :sinifsinif: :bbo: yok yok bende çok şişlik var regl daha bitmedi bu aylarda uzun sürüyor benim kafamçokkarıştı :çok üzgünüm:
valla gece uzun zamandir yuzunu gormedigim arkadasimla internette konustuk sabah 5 e kadar canim cikti 6da kalkiyom zaten kalkamadim saat 10.30da cocuklarin zorunla kalktim cok fenayim heryanlarim agriyor ustelik birsurude isim var nasil yapacaksam
neyse gelelim diyete komut verip yarin takim olarak bu diyeti yapmayi oneriyorum hepinize bende bugun yapacaktim ama gec kalkinca olmadi iste bu diyeti yapanlarin topigi var kizlar cok super ben bastan sona okudum insana iyi gaz veriyor
gerci ben normal kilolu ciktim ama ne yapalim olsun iki gun yapmaya calisayiml belki mezun olmayi basarrim birde bir halt ettik yarisada girdik akreple gaza geldikde neyse ustesinden gelirim evellah
ben başladım bugün![]()
off ya uykusuzluk bitiriyo insanın pilini bende akşam zaten misafirler geç gitmişti uykum dağıldı bide yorgunluktan uyuyamadım sabaha kadar bi aşağı bi yukarı gezdim durdum bugün benimde pilim bitik
şu topiği bende bi arayayım bakimmerak ettim nasıl kilo vermişler
tadı nasıl bu karışımın özgecim
oy oy oooyyy uykusuzda kalmışmış benim şekeriiim...
şimdi senin uykunu ancak tatlı üstü dondurma açar dimii..hiç durma hemen ye olarmıııııdelikafadulden
tadı çok güzeldi hem lapa gibi mide bulandırmıyor kaydirigubbakcemile3 ben azcık da kırmızı biber attım güzel oldu yoğurt çorbası gib oldu zemuszemus
kızlar nohutu konserveden koysam olurmu acaba yoksa yarına yetişmez :sinifsinif: