- 16 Şubat 2009
- 34.828
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #132.521
Amin inşallah canımInsallah canimmm benim onuda gorursun..
Bencedw zayifladn ya ondandr
Aşkiiimmm benimmm hoşgeldinnnntabikide geliceemm aranizda en zayif ben olucaammm
Canım sadece bu cuma kilo bildirimi yapayım haftaya menü yazarım..Evet canim öyle yapalim ama kilo almam cumalari bildirimr gelirim diyorsan bence hiç izne çıkma tatlim
Aşkiiimmm benimmm hoşgeldinnnnhele bi bebişimizi alalim kucağimiza sonra başlasin maratooonn
Sus sus :'( okadar bayilmam ama yasaklar cazip geliyooo degilde simdi bir kunefe olsaydii peyniri uzayaa uzayaaaaaaa
Sanada iyi geceler canımİyi geceler kızlar
Ben seviyorum tatlıyı ama çayı şekersiz içerim. Şekerli içince midem bulanır benimde.tatliyida çok yersem benimde midem ağrıyor.Ay tatlıyı hiç sevmemben artık nefret ediyorum ya niye böyle oldum ki midem bulanıyor tatlıdan
Ben yemeden böyle kötü birşey görmüş gibi oluyorum ya yesem ne olur acaba demek ki sende Artık istemiyorsun tatlı yemeyiBen seviyorum tatlıyı ama çayı şekersiz içerim. Şekerli içince midem bulanır benimde.tatliyida çok yersem benimde midem ağrıyor.
Pancarim:) ben bu hafta artidaydim ya malum artidan mi sayilcak yoksa kaldigim yerdenmiEveettt bugün perşembeyarınaaa hazır mıyız inşallah çokkk güzel rakamlar görürsünüz
Tatliyi sabah yemişsin iyi yapmışsın daa börekle kek ne olacakMenüm bugün biraz çok oldu.fazla karistirdim.
Kahvaltim 1 yumurta , zeytin , peynir , biber , 1 dilim ekmek , bir avuç badem ceviz ve 2 parça baklava (dun eşim almış yemedim akşam vakti bugün sabahtan yedim akşama kadar erir herhalde
Aksam , 1 kase çorba ,üç köfte , yoğurtlu ıspanak, bir minik dilim börek , salata
Ara çayın yanında bir ince dilim kek
Sporumu aksatmadim ama erkenden gittim yürüyüşe 2 saat yürüdum
Yook size paklavaMasallaaahhhbaklavayi benim yerimede citir citir yiyeydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?