- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #132.481
MucckkkkkkkkkAfiyet olsun parteemm
Yok miyavim akşam yemeğe misafirim vardi.bir taraftan yemek hazır la bir taraftan bebiş huysuz luk yapıyor yoruldum baya. Şimdi çay içiyorlar ben bebişi emziriyorum uyutmak için. O radar bi bakıyım dedim naptiniz diye.
MasallaaahhhMenüm bugün biraz çok oldu.fazla karistirdim.
Kahvaltim 1 yumurta , zeytin , peynir , biber , 1 dilim ekmek , bir avuç badem ceviz ve 2 parça baklava (dun eşim almış yemedim akşam vakti bugün sabahtan yedim akşama kadar erir herhalde
Aksam , 1 kase çorba ,üç köfte , yoğurtlu ıspanak, bir minik dilim börek , salata
Ara çayın yanında bir ince dilim kek
Sporumu aksatmadim ama erkenden gittim yürüyüşe 2 saat yürüdum
Aramıza hoş geldin canim.kiloları hep beraber vercez inşallah.birbirimize destek oluyoruz burda.motıve oluyoruzHoşbulduuk ben de bugünkü menümü yazayım: sabah dukan ekmegi, 1 kucucuk parca peynir, Yaninda kahve ictim. Bugun sebze gunumdu ogle kereviz salatasiyla yogurt yedim aksam icin de mantarlı tavuk yapıyorum simdi..sabah ise gitmeden once 45 dk yürüyüş yaptım acik havada. Havalar ısındıkca daha rahat ederim diye düşünüyorum..
Ayyy hiç sorma gerçekten çıtır çıtır diye çok tazeydi.eşim benim diyeti bozmaya çalışıyo benim hiç suçum yokMasallaaahhhbaklavayi benim yerimede citir citir yiyeydin
Malesef Canım çoçukların babası geç geldi ben gittim kapanmış 19.30 neyse sağlık olsun artıkMiyav_su canım sen ne yaptın bugün yetisebildinmi kuaföre
Canım tatlı ve meyveyi sabahdan yersek gündüz yakıyoruz ki sen zaten yakmışsın merak etme menünde yürüyüşünde her zamanki gibi süperMenüm bugün biraz çok oldu.fazla karistirdim.
Kahvaltim 1 yumurta , zeytin , peynir , biber , 1 dilim ekmek , bir avuç badem ceviz ve 2 parça baklava (dun eşim almış yemedim akşam vakti bugün sabahtan yedim akşama kadar erir herhalde
Aksam , 1 kase çorba ,üç köfte , yoğurtlu ıspanak, bir minik dilim börek , salata
Ara çayın yanında bir ince dilim kek
Sporumu aksatmadim ama erkenden gittim yürüyüşe 2 saat yürüdum
Olsun bişey olmaz sen herMalesef Canım çoçukların babası geç geldi ben gittim kapanmış 19.30 neyse sağlık olsun artık
Zaten eve misafir geliceği Zaman bu bebişler bir hal oluyor benim ablam ve arkadaşlarımın çocukları öyle gözlemlediğim kadar oh afiyet olsunYok miyavim akşam yemeğe misafirim vardi.bir taraftan yemek hazır la bir taraftan bebiş huysuz luk yapıyor yoruldum baya. Şimdi çay içiyorlar ben bebişi emziriyorum uyutmak için. O radar bi bakıyım dedim naptiniz diye.
Kız börekle keki görmedin mi yoksaCanım tatlı ve meyveyi sabahdan yersek gündüz yakıyoruz ki sen zaten yakmışsın merak etme menünde yürüyüşünde her zamanki gibi süper
Teşekkür ederim canım benim şimdi duş alıcam ay sorma küçük cocuk tv dalmış altına kaçırmış halıları koltukları sildim şimdide duş alıcam ay çocuklar ne kadar zor rabbim kolaylık versin sizlereOlsun bişey olmaz sen herhalinde güzel sin
Hayır görmedim yorgunluktan sadece eşin tatlı almış onu yemişsin onu gördümKız börekle keki görmedin mi yoksa
Evet ya iş mi yapcam çocukmu bakmam şaşırdım valla.Allah'tan ablası baktı bende işimi yaptımZaten eve misafir geliceği Zaman bu bebişler bir hal oluyor benim ablam ve arkadaşlarımın çocukları öyle gözlemlediğim kadar oh afiyet olsun
Ah şu kocalar benimkide önceden kilolu iken ekmek yiyorum diye kızardı şimdi ekmeği bıraktım burada olunca çeşit çeşit ekmek börek getiriyor kahvaltıyaAyyy hiç sorma gerçekten çıtır çıtır diye çok tazeydi.eşim benim diyeti bozmaya çalışıyo benim hiç suçum yok
Evet ne güzel maşallah ablası sana yardım etmiş burada olsaydın ben bakardım artık antremanlıyımEvet ya iş mi yapcam çocukmu bakmam şaşırdım valla.Allah'tan ablası baktı bende işimi yaptım
Görme daha iyiHayır görmedim yorgunluktan sadece eşin tatlı almış onu yemişsin onu gördüm
Sen böyle Mutlu olucaksan görmeyeyim canımGörme daha iyi.kızlar sizde görmeyin olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?