Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

marlin18 senin bebiş uyumadı galiba uğramadın birde @moon8187 fit hatun nerelerdesin
Yok miyavim akşam yemeğe misafirim vardi.bir taraftan yemek hazır la bir taraftan bebiş huysuz luk yapıyor yoruldum baya. Şimdi çay içiyorlar ben bebişi emziriyorum uyutmak için. O radar bi bakıyım dedim naptiniz diye.

Menüm bugün biraz çok oldu.fazla karistirdim.
Kahvaltim 1 yumurta , zeytin , peynir , biber , 1 dilim ekmek , bir avuç badem ceviz ve 2 parça baklava (dun eşim almış yemedim akşam vakti bugün sabahtan yedim akşama kadar erir herhalde
Aksam , 1 kase çorba ,üç köfte , yoğurtlu ıspanak, bir minik dilim börek , salata
Ara çayın yanında bir ince dilim kek
Sporumu aksatmadim ama erkenden gittim yürüyüşe 2 saat yürüdum

Masallaaahhhbaklavayi benim yerimede citir citir yiyeydin

Aramıza hoş geldin canim.kiloları hep beraber vercez inşallah.birbirimize destek oluyoruz burda.motıve oluyoruz
Menün de sporunda güzel olmus

Canım tatlı ve meyveyi sabahdan yersek gündüz yakıyoruz ki sen zaten yakmışsın merak etme menünde yürüyüşünde her zamanki gibi süper

Zaten eve misafir geliceği Zaman bu bebişler bir hal oluyor benim ablam ve arkadaşlarımın çocukları öyle gözlemlediğim kadar oh afiyet olsun

Zaten eve misafir geliceği Zaman bu bebişler bir hal oluyor benim ablam ve arkadaşlarımın çocukları öyle gözlemlediğim kadar oh afiyet olsun
Evet ya iş mi yapcam çocukmu bakmam şaşırdım valla.Allah'tan ablası baktı bende işimi yaptım

Ayyy hiç sorma gerçekten çıtır çıtır diye çok tazeydi.eşim benim diyeti bozmaya çalışıyo benim hiç suçum yok
Ah şu kocalar benimkide önceden kilolu iken ekmek yiyorum diye kızardı şimdi ekmeği bıraktım burada olunca çeşit çeşit ekmek börek getiriyor kahvaltıyasenin ki ile benimki aynı bozmak için uğraşıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…