Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hiç sorma yeter artık daha ne kadar zayiflican diyo.sevmiyormuş kuru kuru..böyle iyisin çok abarttın diye kiziyo

Amin canım bazen gerçekten zor oluyor.

Bugün ki menüm kahvaltıyı geç yaptım yayla çorbası -salata akşam ise bezelye -yogurt ve turşu yedim şimdide sade Türk Kahvemi içiyorum

Hiç sorma yeter artık daha ne kadar zayiflican diyo.sevmiyormuş kuru kuru..böyle iyisin çok abarttın diye kiziyo
Yalana bak Pinokyo olmuş senin ki hiç inanma kuzum benim ki kilolu iken askılı giy diyordu yazın zayıflayınca giydim kudurdu kavga ettik dedim kilolu iken giy diyordun şimdi ne oldu dedim e o Zaman sana kimse bakmıyordu dedi kıskançlıktan kudursunlar elleme

Bence de kudursunlar.daha verilecek çok kilo var.onu peşimde dolandircam dur bak neler etcem ona

Ay tatlıyı hiç sevmemben artık nefret ediyorum ya niye böyle oldum ki midem bulanıyor tatlıdan
Kizx miyav bende bayilmiodmda hamileyken cok yiodm dondurma kisin ortasinda hergun yedim cok sevdim ondan kaldi bende.. zaten dogumda 9.5kg la dogum yaptim verdim emzirirken aldm dogm kiloma ciktm hayatmda ilkk ama tatlilalara elveda dedik gitti cok sukur sen psikoljkdr belki

Ayy bebişlede misafir nekadar zor oluyo çok iyi biliyorum sana kolay gelsin canım

Gerçekten belki bende Allah nasip ederse hamile kalırsam belki severim tatlıyı eskisi gibi bellide olmaz ben anlamadım psikolojik mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…