- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #132.501
Hiç sorma yeter artık daha ne kadar zayiflican diyo.sevmiyormuş kuru kuru.Ah şu kocalar benimkide önceden kilolu iken ekmek yiyorum diye kızardı şimdi ekmeği bıraktım burada olunca çeşit çeşit ekmek börek getiriyor kahvaltıyasenin ki ile benimki aynı bozmak için uğraşıyorlar
Agzimin suyu aktiAyyy hiç sorma gerçekten çıtır çıtır diye çok tazeydi.eşim benim diyeti bozmaya çalışıyo benim hiç suçum yok
Amin canım bazen gerçekten zor oluyor.Teşekkür ederim canım benim şimdi duş alıcam ay sorma küçük cocuk tv dalmış altına kaçırmış halıları koltukları sildim şimdide duş alıcam ay çocuklar ne kadar zor rabbim kolaylık versin sizlere
Evet bugün ki en zoruydu benim için kaldı 2 gün cuma günü doğan Güneş diyecemAmin canım bazen gerçekten zor oluyor.
Ayyy özür dilerim canım ya.çok kötüydü hiç güzel değil di.canın çekmesin boşu bosunaAgzimin suyu akti
Yalana bak PinokyoHiç sorma yeter artık daha ne kadar zayiflican diyo.sevmiyormuş kuru kuru..böyle iyisin çok abarttın diye kiziyo
Sus sus :'( okadar bayilmam ama yasaklar cazip geliyooAyyy özür dilerim canım ya.çok kötüydü hiç güzel değil di.canın çekmesin boşu bosuna
Ayyy canım inşallah çabuk geçer. Geçsin ve birahane gelmesin. Kız öbür hafta da sana kalmasın bu çocuklar sakinEvet bugün ki en zoruydu benim için kaldı 2 gün cuma günü doğan Güneş diyecem
Bence de kudursunlar.daha verilecek çok kilo var.onu peşimde dolandircam dur bak neler etcem onaYalana bak Pinokyoolmuş senin ki hiç inanma kuzum benim ki kilolu iken askılı giy diyordu yazın zayıflayınca giydim kudurdu kavga ettik dedim kilolu iken giy diyordun şimdi ne oldu dedim e o Zaman sana kimse bakmıyordu dedi kıskançlıktan kudursunlar elleme
Aynen bende Canım görürsünler bazen böyle yapmak gerekiyor ellerindekinin kıymetini bilsinler sürsünlerBence de kudursunlar.daha verilecek çok kilo var.onu peşimde dolandircam dur bak neler etcem ona
Yok canım spora gidemedim bakıcıyı çok yüz vermiş arkadaşımAyyy canım inşallah çabuk geçer. Geçsin ve birahane gelmesin. Kız öbür hafta da sana kalmasın bu çocuklar sakin
Ay tatlıyı hiç sevmemSus sus :'( okadar bayilmam ama yasaklar cazip geliyooo degilde simdi bir kunefe olsaydii peyniri uzayaa uzayaaaaaaa
Kizx miyav bende bayilmiodmda hamileyken cok yiodm dondurma kisin ortasinda hergun yedim cok sevdim ondan kaldi bende.. zaten dogumda 9.5kg la dogum yaptim verdim emzirirken aldm dogm kiloma ciktmAy tatlıyı hiç sevmemben artık nefret ediyorum ya niye böyle oldum ki midem bulanıyor tatlıdan
Ayy bebişlede misafir nekadar zor oluyo çok iyi biliyorum sana kolay gelsin canımMenüm bugün biraz çok oldu.fazla karistirdim.
Kahvaltim 1 yumurta , zeytin , peynir , biber , 1 dilim ekmek , bir avuç badem ceviz ve 2 parça baklava (dun eşim almış yemedim akşam vakti bugün sabahtan yedim akşama kadar erir herhalde
Aksam , 1 kase çorba ,üç köfte , yoğurtlu ıspanak, bir minik dilim börek , salata
Ara çayın yanında bir ince dilim kek
Sporumu aksatmadim ama erkenden gittim yürüyüşe 2 saat yürüdum
Gerçekten belki bende Allah nasip ederse hamile kalırsam belki severim tatlıyı eskisi gibi bellide olmaz ben anlamadım psikolojik miKizx miyav bende bayilmiodmda hamileyken cok yiodm dondurma kisin ortasinda hergun yedim cok sevdim ondan kaldi bende.. zaten dogumda 9.5kg la dogum yaptim verdim emzirirken aldm dogm kiloma ciktmhayatmda ilkk ama tatlilalara elveda dedik gitti cok sukur sen psikoljkdr belki
Insallah canimmm benim onuda gorursun..Gerçekten belki bende Allah nasip ederse hamile kalırsam belki severim tatlıyı eskisi gibi bellide olmaz ben anlamadım psikolojik mi
Saol canimmm16 kilo falan aldi sanırım bizim ailenin kizlarinda kilo takintisi var ablamin şuan aklındaki hayırlısıýla doğurup hemen zayiflamak pinkibal oda kk'da doğumdan sonra gelir belki aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?