- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #132.981
Yok canım yaa ne eglenmesi. Benim ortanca kız sabah çok kötü düştü kay kay sürerken. Ağız burun çene diz ne varsa yara .kan içindeydi. Ağlama sızlanma yavrum yazık kötü düşmüş. Ablasıyla evde kaldı bizde esim ve bebiş le bi görünüp geldik .hem komşu hem sevdiğim bir arkadaş gitmesen ayıp olcak.gittik hemen hediyemizi verip yemek yiyip geldik.arkadaş yemek yiyin diye cok israr etti.valla karnım da çok açtı. Pilav falan ne varsa yedim.Günaydın Canım Nasıl düğünde eğlendin mi
Evet csnım çok oldu bende farkındayım ama başka alternatif yoktu karnımda çok açtı. Yedim valla napirim. Ama baklava gerçekten çok küçük tu bir lokmacikYürüyüş harika olmusda aksam icin hem pide hem pilav hem baklava cok olmus sankim
Ay geçmiş olsun çok tehlikeli paten kaykay Allah'dan çenesi filan kırılmamış rabbim korumuş sen yürüyüşde yakarsın merak etme yedikleriniYok canım yaa ne eglenmesi. Benim ortanca kız sabah çok kötü düştü kay kay sürerken. Ağız burun çene diz ne varsa yara .kan içindeydi. Ağlama sızlanma yavrum yazık kötü düşmüş. Ablasıyla evde kaldı bizde esim ve bebiş le bi görünüp geldik .hem komşu hem sevdiğim bir arkadaş gitmesen ayıp olcak.gittik hemen hediyemizi verip yemek yiyip geldik.arkadaş yemek yiyin diye cok israr etti.valla karnım da çok açtı. Pilav falan ne varsa yedim.
Evet canım tehlikeli.çocuklara dinletemiyoruz ki.Allah'tan kırık falan yokalmadı. Ama yüzü yara içinde. Yarın okula gitmem diye tutturdu.çocukların derdi hiç bitmiyor inankiAy geçmiş olsun çok tehlikeli paten kaykay Allah'dan çenesi filan kırılmamış rabbim korumuş sen yürüyüşde yakarsın merak etme yediklerini
merak etme o acı ile bir daha bineceni sanmıyor haklısın cocuklar öyle dinlemiyorlar şimdiki nesil bir başkaEvet canım tehlikeli.çocuklara dinletemiyoruz ki.Allah'tan kırık falan yokalmadı. Ama yüzü yara içinde. Yarın okula gitmem diye tutturdu.çocukların derdi hiç bitmiyor inanki
2 hafta cocuk bakınca yorulmuşumSen nasılsın canimMiyav_su .neler yaptin
Ayy çok geçmiş olsun..bir doktor demişti zaten çocuklar için en kötü icat paten diye..ama işte gel de çocuklara anlat..Yok canım yaa ne eglenmesi. Benim ortanca kız sabah çok kötü düştü kay kay sürerken. Ağız burun çene diz ne varsa yara .kan içindeydi. Ağlama sızlanma yavrum yazık kötü düşmüş. Ablasıyla evde kaldı bizde esim ve bebiş le bi görünüp geldik .hem komşu hem sevdiğim bir arkadaş gitmesen ayıp olcak.gittik hemen hediyemizi verip yemek yiyip geldik.arkadaş yemek yiyin diye cok israr etti.valla karnım da çok açtı. Pilav falan ne varsa yedim.
Aman çok bilir erkekler..sen pes etme canım..istediğin kiloya düşünce yeter artık zayıflama falan derler kıskançlıktan..o zaman bu sözlerini hatırlatırsın..2 hafta cocuk bakınca yorulmuşum2 günden beri evden çıkmıyorum dinleniyorum yarına hazırlık eşim hiç zayıflamamışsın dedi o kilo vermiş canımı sıktı
Aynen canım benim eşimde 1 -2 kilo dha ver yeter diyo ama ben 5 kilodan önce dirmucam.gerçi benim eşim kiloyla ilgili hiç bişey dememişti. Kilom zaten doğum kilosuydu belki ondandırAman çok bilir erkekler..sen pes etme canım..istediğin kiloya düşünce yeter artık zayıflama falan derler kıskançlıktan..o zaman bu sözlerini hatırlatırsın..
İnş.canım.benimde belim tutuldu sporum yok yediklerime dikkat ediyorum ama yinede korkuyorumKizlar bugun sehir disina ciktm mezarliga gittik..
Yollarda gecti bugun diyete uyamadim.. insallah arti gormem..
Canm geçmiş olsun dikkat et düzelene kadar spor yapma en iyisiKızlar merhaba ben geldim.bwni kutlayan herkese tşk.ederim.
Benim yine belim tutuldu annemdeyim.dün zorla 30 dk eliptik yapabildim devam edemedim. Gece 11'dede eşim lahmacun almıştı yarımını yedim.genel olarak dikkat ediyorum ama.
İnş.bel tutulması uzun sürmezde düzenime dönerim hemen.hepinizi öpüyorum kocaman.
Tşk.ederim canım.dün denedim ama yapamadım zaten aklımda hep spordaCanm geçmiş olsun dikkat et düzelene kadar spor yapma en iyisi
Afiyet olsun tatlim 1 dilim baklava 2 porsiyon meyve +2dilim ekmek+2 cevize es degerdir diyetisyenim söylemisti arada 1 dilim yemekten hic birsey olmaz zanlmcaEvet csnım çok oldu bende farkındayım ama başka alternatif yoktu karnımda çok açtı. Yedim valla napirim. Ama baklava gerçekten çok küçük tu bir lokmacik
Yarindan itibaren dikkat edersn canm bisy olmaz 1 gündenKizlar bugun sehir disina ciktm mezarliga gittik..
Düzelince bol bol yaparsin canim simdi belini iyice zorlayip dahada kötü olma Allah korusunTşk.ederim canım.dün denedim ama yapamadım zaten aklımda hep sporda
biliyorum canım rahatsızlıgımıda biliyo inan 2 haftadır cocuk baktım ben almadıgıma şükür ettim ne zaman destek olucak o beni üzüyorAman çok bilir erkekler..sen pes etme canım..istediğin kiloya düşünce yeter artık zayıflama falan derler kıskançlıktan..o zaman bu sözlerini hatırlatırsın..
görmezsin canım merak etme yoll insanı bezdiriyor zatenKizlar bugun sehir disina ciktm mezarliga gittik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?