Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın Canım Nasıl düğünde eğlendin mi
Yok canım yaa ne eglenmesi. Benim ortanca kız sabah çok kötü düştü kay kay sürerken. Ağız burun çene diz ne varsa yara .kan içindeydi. Ağlama sızlanma yavrum yazık kötü düşmüş. Ablasıyla evde kaldı bizde esim ve bebiş le bi görünüp geldik .hem komşu hem sevdiğim bir arkadaş gitmesen ayıp olcak.gittik hemen hediyemizi verip yemek yiyip geldik.arkadaş yemek yiyin diye cok israr etti.valla karnım da çok açtı. Pilav falan ne varsa yedim.

Yürüyüş harika olmusda aksam icin hem pide hem pilav hem baklava cok olmus sankim
Evet csnım çok oldu bende farkındayım ama başka alternatif yoktu karnımda çok açtı. Yedim valla napirim. Ama baklava gerçekten çok küçük tu bir lokmacik

Ay geçmiş olsun çok tehlikeli paten kaykay Allah'dan çenesi filan kırılmamış rabbim korumuş sen yürüyüşde yakarsın merak etme yediklerini

Ay geçmiş olsun çok tehlikeli paten kaykay Allah'dan çenesi filan kırılmamış rabbim korumuş sen yürüyüşde yakarsın merak etme yediklerini
Evet canım tehlikeli.çocuklara dinletemiyoruz ki.Allah'tan kırık falan yokalmadı. Ama yüzü yara içinde. Yarın okula gitmem diye tutturdu.çocukların derdi hiç bitmiyor inanki

Evet canım tehlikeli.çocuklara dinletemiyoruz ki.Allah'tan kırık falan yokalmadı. Ama yüzü yara içinde. Yarın okula gitmem diye tutturdu.çocukların derdi hiç bitmiyor inanki
merak etme o acı ile bir daha bineceni sanmıyor haklısın cocuklar öyle dinlemiyorlar şimdiki nesil bir başka

Ayy çok geçmiş olsun..bir doktor demişti zaten çocuklar için en kötü icat paten diye..ama işte gel de çocuklara anlat..

2 hafta cocuk bakınca yorulmuşum 2 günden beri evden çıkmıyorum dinleniyorum yarına hazırlık eşim hiç zayıflamamışsın dedio kilo vermiş canımı sıktı
Aman çok bilir erkekler..sen pes etme canım..istediğin kiloya düşünce yeter artık zayıflama falan derler kıskançlıktan..o zaman bu sözlerini hatırlatırsın..

Aman çok bilir erkekler..sen pes etme canım..istediğin kiloya düşünce yeter artık zayıflama falan derler kıskançlıktan..o zaman bu sözlerini hatırlatırsın..
Aynen canım benim eşimde 1 -2 kilo dha ver yeter diyo ama ben 5 kilodan önce dirmucam.gerçi benim eşim kiloyla ilgili hiç bişey dememişti. Kilom zaten doğum kilosuydu belki ondandır

Canm geçmiş olsun dikkat et düzelene kadar spor yapma en iyisi

Evet csnım çok oldu bende farkındayım ama başka alternatif yoktu karnımda çok açtı. Yedim valla napirim. Ama baklava gerçekten çok küçük tu bir lokmacik
Afiyet olsun tatlim 1 dilim baklava 2 porsiyon meyve +2dilim ekmek+2 cevize es degerdir diyetisyenim söylemisti arada 1 dilim yemekten hic birsey olmaz zanlmca

Bugünkü menüm kizlar saat 9 da 1 yumurtadan menemen ufak bir dilim peynir ve yesillik +2 dilim cavdar ekmek
12.30 da 3 gün kurusu +10 findik
Öglen 2 bucukta 1 kase tarhana çorbası 6 kasik ıspanak yemegi 1 kase biberli yogurt 1 dilim cavdar ekmegi ve az da yagsiz salata
16.00 da yarim elma
18.30 da da 1 yagsiz firinda levrek +yagsiz bol salata
Yatmadan da belki 1 bardak süt yada 1 elma yerim

biliyorum canım rahatsızlıgımıda biliyo inan 2 haftadır cocuk baktım ben almadıgıma şükür ettim ne zaman destek olucak o beni üzüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…