- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #132.941
Neden ki babam bana kucukken seni kasap dukkani olana vercem derdi hahahahahaha o derece yani cok severm.. ama diyetten mecburen protein etle tavuk ana menum oluyo.. esime ayri yemek pisiriyorm kendime ayri :) ama sulu yemeklerdede genelde et ve tavuk icine eklerim severz yaniben 1996 yılından bu yana yemiyorum onuo yüzden dikkatimi çekti tavuklu menülerin seviyorsan tabiki tüket canım
Ahaaa birtane tavukcu dahaAyy ben de bayılırım tavuğa..hergün olsun yerim affetmem
ben eti çok severim tavuklu bir anım var o yüzden canım tavuk yerine balığa tercih ederim ne güzel sen yiyebiliyorsanNeden ki babam bana kucukken seni kasap dukkani olana vercem derdi hahahahahaha o derece yani cok severm.. ama diyetten mecburen protein etle tavuk ana menum oluyo.. esime ayri yemek pisiriyorm kendime ayri :) ama sulu yemeklerdede genelde et ve tavuk icine eklerim severz yani
menün gayet sağlıklı neden üzülüyorsun ki canımMerhabalar arkadaslarımm haftasonu ınternete cok zor giriyorum ama tum yazılanları okudumsabah 2 haslanmıs yumurta, minicik bir dilim peynir, ogleyin urfa kebabın sadece et kısmı ve 1 bardak ayran(mecburen dısarda yedim ) aksam light yogurt ve yesil salata yedim.. Sadece yemekten sonra 3 km eşimle yurudum yarın telafi edeceğim
ay ne güzel kızlar afiyet olsun ben yumurtaya karatay ile başladım tavuklu bir kötü anım var malesefAyy ben de bayılırım tavuğa..hergün olsun yerim affetmem
Kötü anı derkenay ne güzel kızlar afiyet olsun ben yumurtaya karatay ile başladım tavuklu bir kötü anım var malesef
Baligida yermmmmben eti çok severim tavuklu bir anım var o yüzden canım tavuk yerine balığa tercih ederim ne güzel sen yiyebiliyorsan
aaaaaaa yumurtasiz olmazzzzzay ne güzel kızlar afiyet olsun ben yumurtaya karatay ile başladım tavuklu bir kötü anım var malesef
Baligida yermmmmver bana hepsini yerimmm kolunu kaptirma miyavim dikkat hahahaha
Menün çok güzel aslında canım..afiyet olsun..Merhabalar arkadaslarımm haftasonu ınternete cok zor giriyorum ama tum yazılanları okudumsabah 2 haslanmıs yumurta, minicik bir dilim peynir, ogleyin urfa kebabın sadece et kısmı ve 1 bardak ayran(mecburen dısarda yedim ) aksam light yogurt ve yesil salata yedim.. Sadece yemekten sonra 3 km eşimle yurudum yarın telafi edeceğim
hiç anlatmayayım canım ya çalıştıgım otelde ögle yemeğinde tavuk olunca kaçacak delik arardım düşün o kadar tiksiniyorum yiyen insanalara da afiyet olsun ne güzel yiyebilmekKötü anı derken
evet bende artık seviyorum hoş bu aralar bıkıntı geldi bu hafta tekrar başlamaya düşünüyorumaaaaaaa yumurtasiz olmazzzzz
En güzeli evde kendin pişir kendin ye..dışarıda yememek lazım aslında..akşam haberlerde gördüm yok dedim yani kurban etinden başka et yenmez..hiç anlatmayayım canım ya çalıştıgım otelde ögle yemeğinde tavuk olunca kaçacak delik arardım düşün o kadar tiksiniyorum yiyen insanalara da afiyet olsun ne güzel yiyebilmek
gercekten et ile ilgili ne haberi çıktı bizim yıllardır aldığımız kasapdan alırız asla marketten bile almayız sizde öyle yapın insanların bu haklarını nasıl ödeyecek bu insanlar öbür tarafdaEn güzeli evde kendin pişir kendin ye..dışarıda yememek lazım aslında..akşam haberlerde gördüm yok dedim yani kurban etinden başka et yenmez..
İzmir de at eti yakaladılar görüntü korkunçtu..utanmadan bi de sırıtıyorlar terbiyesizler..gercekten et ile ilgili ne haberi çıktı bizim yıllardır aldığımız kasapdan alırız asla marketten bile almayız sizde öyle yapın insanların bu haklarını nasıl ödeyecek bu insanlar öbür tarafda
gercekten rabbim cezalarını versin öbür tarafda iki elimiz yakalarında olsunİzmir de at eti yakaladılar görüntü korkunçtu..utanmadan bi de sırıtıyorlar terbiyesizler..
İnşallah hakettikleri cezayı bulurlar..gercekten rabbim cezalarını versin öbür tarafda iki elimiz yakalarında olsun
amin inşallah...İnşallah hakettikleri cezayı bulurlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?