Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben 1996 yılından bu yana yemiyorum onu o yüzden dikkatimi çekti tavuklu menülerin seviyorsan tabiki tüket canım
Neden ki babam bana kucukken seni kasap dukkani olana vercem derdi hahahahahaha o derece yani cok severm.. ama diyetten mecburen protein etle tavuk ana menum oluyo.. esime ayri yemek pisiriyorm kendime ayri :) ama sulu yemeklerdede genelde et ve tavuk icine eklerim severz yani

Merhabalar arkadaslarımm haftasonu ınternete cok zor giriyorum ama tum yazılanları okudum sabah 2 haslanmıs yumurta, minicik bir dilim peynir, ogleyin urfa kebabın sadece et kısmı ve 1 bardak ayran(mecburen dısarda yedim) aksam light yogurt ve yesil salata yedim.. Sadece yemekten sonra 3 km eşimle yurudum yarın telafi edeceğim

ben eti çok severim tavuklu bir anım var o yüzden canım tavuk yerine balığa tercih ederim ne güzel sen yiyebiliyorsan

menün gayet sağlıklı neden üzülüyorsun ki canım

Menün çok güzel aslında canım..afiyet olsun..

hiç anlatmayayım canım ya çalıştıgım otelde ögle yemeğinde tavuk olunca kaçacak delik arardım düşün o kadar tiksiniyorum yiyen insanalara da afiyet olsun ne güzel yiyebilmek
En güzeli evde kendin pişir kendin ye..dışarıda yememek lazım aslında..akşam haberlerde gördüm yok dedim yani kurban etinden başka et yenmez..

En güzeli evde kendin pişir kendin ye..dışarıda yememek lazım aslında..akşam haberlerde gördüm yok dedim yani kurban etinden başka et yenmez..
gercekten et ile ilgili ne haberi çıktı bizim yıllardır aldığımız kasapdan alırız asla marketten bile almayız sizde öyle yapın insanların bu haklarını nasıl ödeyecek bu insanlar öbür tarafda

İzmir de at eti yakaladılar görüntü korkunçtu..utanmadan bi de sırıtıyorlar terbiyesizler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…