- 16 Şubat 2009
- 34.832
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #133.001
süpersin canım maşallah sanaBugünkü menüm kizlar saat 9 da 1 yumurtadan menemen ufak bir dilim peynir ve yesillik +2 dilim cavdar ekmek
12.30 da 3 gün kurusu +10 findik
Öglen 2 bucukta 1 kase tarhana çorbası 6 kasik ıspanak yemegi 1 kase biberli yogurt 1 dilim cavdar ekmegi ve az da yagsiz salata
16.00 da yarim elma
18.30 da da 1 yagsiz firinda levrek +yagsiz bol salata
Yatmadan da belki 1 bardak süt yada 1 elma yerim
canimm pazar telaşesiii..kizi doyuruyum gelicm canimmm
Sorma yaaa pff daha eve gidemedim yoldymgörmezsin canım merak etme yoll insanı bezdiriyor zaten
hayırlı yolculuk canımSorma yaaa pff daha eve gidemedim yoldym
Saol tatlmsüpersin canım maşallah sana
Harika canm valla sizin su az az yemelerinizi görüyorum ne cok yiyorm ben ya diye kendime kızıyorumBugünkü menüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, yeşillik, yarım dilim ekmek..
Akşam: bir kase mercimek çorbası, iki baget, salata..
afiyet olsun canımBugünkü menüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, yeşillik, yarım dilim ekmek..
Akşam: bir kase mercimek çorbası, iki baget, salata..
Boşver canım üzülme. Düşüncesiz bizimkiler ne yapalım. Destek değil köstek olurlar ancakbiliyorum canım rahatsızlıgımıda biliyo inan 2 haftadır cocuk baktım ben almadıgıma şükür ettim ne zaman destek olucak o beni üzüyor
aynen öyle canım birde gelince biraz soğuk davrandım kızıyor ona karşı nasıl davrancamı şaşırdım sıcak davranıyorum itiyor soguk davranıyorum kızıyor bıktım bendeBoşver canım üzülme. Düşüncesiz bizimkiler ne yapalım. Destek değil köstek olurlar ancak
menün çok güzel canım afiyet olsunKahvaltıM , 1 yumurta , zeytin , peynir , biber , turp , iki dilim ekmek , bir avuç badem , iki catal tahin pekmez
Ara , yarım tabak börülce yemeği, 1 bardak tarcinli sut
Aksam , salata , ızgara tavuk
Spor 2 buçuk saat yürüdum
kızın nasıl oldu canımKızlar hepinize iyi geceler iyi uykular .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?