- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #132.961
Ay kesinlikle bende nedense istedigi kadar buyuk olsun 5m mgros evimin orda alisverisimi yaparm ama etlerimi kasapdan alirimm hic sevmem marketten almayi..gercekten et ile ilgili ne haberi çıktı bizim yıllardır aldığımız kasapdan alırız asla marketten bile almayız sizde öyle yapın insanların bu haklarını nasıl ödeyecek bu insanlar öbür tarafda
katılıyorum meyve sebze tamam vaktim yoksa alırım asla et ürünlerimi almamAy kesinlikle bende nedense istedigi kadar buyuk olsun 5m mgros evimin orda alisverisimi yaparm ama etlerimi kasapdan alirimm hic sevmem marketten almayi..
Afiyet olsun canım yürüyüş yakmışsın merak etmeKizlar yorgun ve uykusuzum.dün yine fazla yedim
KahvaltıM , peynirli omlet , zeytin , iki dilim sucuk , iki dilim ekmek , biber domates , üç catal twrlahin pekmez , birkaç badem
Ara iki gün kurusu , 4 ceviz
Aksam , bir parça pide , et ,salata , 4 kaşık pilav , bir minik parça baklava
Spor 17 bin adım yürüdüm
Dugundeydik başka yiyecek bişey yoktu karnımda çok açtı. Mecburen yedim yani.
Günaydın Canım Nasıl düğünde eğlendin miHerkese günaydın kızlariyi pazarlar .güzel bir gün diliyorum
günaydın mutlu pazarlarHerkese günaydın kızlar mutlu pazarlar
süpersin canım afiyet olsunHerkese iyi pazarlar diliyorum dün aksam yazamadim gene
Sabah 8de 1 yumurtadan menemen 1 parca peynir 2 dilim cavdar ekmegi ve maydonoz dereotu yedim
10.30 arada 3 gün kurusu 10 findik
Öglen 1.30 da 1 kase sehriye corbasi 1 kase cacik 5 kasik sebze yemegi ve az birazda yagsiz salata yarim dilimde ekmek yedim
15.40 da 1 ilik süt 1de küçük muz yedim
Aksamda 18 de bir lokma ekmek 100 gr tavuk haslama ve yagsiz bol salata yedim
20.30 da da 1 küçük mandalina ve yatmadan 1 bardak süt ictim
3litreyi askin su +15dk egzersiz yaptim
Yürüyüş harika olmusda aksam icin hem pide hem pilav hem baklava cok olmus sankimKizlar yorgun ve uykusuzum.dün yine fazla yedim
KahvaltıM , peynirli omlet , zeytin , iki dilim sucuk , iki dilim ekmek , biber domates , üç catal twrlahin pekmez , birkaç badem
Ara iki gün kurusu , 4 ceviz
Aksam , bir parça pide , et ,salata , 4 kaşık pilav , bir minik parça baklava
Spor 17 bin adım yürüdüm
Dugundeydik başka yiyecek bişey yoktu karnımda çok açtı. Mecburen yedim yani.
Saol canmsüpersin canım afiyet olsun
Menün güzel canım afiyet olsun...Herkese iyi pazarlar diliyorum dün aksam yazamadim gene
Sabah 8de 1 yumurtadan menemen 1 parca peynir 2 dilim cavdar ekmegi ve maydonoz dereotu yedim
10.30 arada 3 gün kurusu 10 findik
Öglen 1.30 da 1 kase sehriye corbasi 1 kase cacik 5 kasik sebze yemegi ve az birazda yagsiz salata yarim dilimde ekmek yedim
15.40 da 1 ilik süt 1de küçük muz yedim
Aksamda 18 de bir lokma ekmek 100 gr tavuk haslama ve yagsiz bol salata yedim
20.30 da da 1 küçük mandalina ve yatmadan 1 bardak süt ictim
3litreyi askin su +15dk egzersiz yaptim
Geçmiş olsun dikkat et kendine canım..Kızlar merhaba ben geldim.bwni kutlayan herkese tşk.ederim.
Benim yine belim tutuldu annemdeyim.dün zorla 30 dk eliptik yapabildim devam edemedim. Gece 11'dede eşim lahmacun almıştı yarımını yedim.genel olarak dikkat ediyorum ama.
İnş.bel tutulması uzun sürmezde düzenime dönerim hemen.hepinizi öpüyorum kocaman.
sıcak duş al kas gevşetici krem sür canım geçmiş olsun kendine dikkat etKızlar merhaba ben geldim.bwni kutlayan herkese tşk.ederim.
Benim yine belim tutuldu annemdeyim.dün zorla 30 dk eliptik yapabildim devam edemedim. Gece 11'dede eşim lahmacun almıştı yarımını yedim.genel olarak dikkat ediyorum ama.
İnş.bel tutulması uzun sürmezde düzenime dönerim hemen.hepinizi öpüyorum kocaman.
ne güzel iyi gezmeler canımSelam kızlar..iyi pazarlar hepinize..
Görümcemi havaalanına bıraktık şimdi kızları kitap fuarına götürüyoruz. Son güne ancak yetişebildik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?