- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #133.081
Canimm benimmCanm hosgeldin gözümüz seni aradi inan
Tartildim canimm ayniyim almamışımDikkat ettiysen skinti olacagini sanmiyorum canm yinede bi bak bakalm bugün
Aaa başınız sağolsun cnm Allah rahmet eylesin cumaya görüşürüz o zaman diyeti ihmal etme bakSekerPancarii canım ben bu hafta menü yazımıcam kilo bildirimini yazarım teyzemin eşi vefat etmiş bugün yurtdışından geliyor spor sonrası ve öncesi orada olurum zaten köyüne gidecekmiş cenaze bir kaç gün orada olurum cumaya dönerim kızlar görüşürüz
Zaten ramak kalmıştı görmeye tebrik ederim umarim cumaya o düzlenmis olur canmHepinize günaydınkızlar. Herkese bol eksilı bir hafta olur inşallah.
Cuma kilom 60.1
Bugünkü kilom 59.9
5 li sayıları ucundan gördüm sonunda
Ben demistim fark olacagini sanmam diye cok sevindm tatlmCanimm benimmbenimde hep aklımdaydıniź
Tartildim canimm ayniyim almamışım
İnş canım telafisi bir gün değil hergün olur inş hepimizin...Bugün telafisini yaparsin insallah canm
Tesekkurler selincim.boyum malesef kısaAyy çok sevindim canimmm tebrikleeercumaya daha da iner boyun kaç senin marlincim
Tesekkur ederim cnm darısı senin başına. İnşallah dahada veririmZaten ramak kalmıştı görmeye tebrik ederim umarim cumaya o düzlenmis olur canm
Geçmiş olsun canimkizlar migren komasindayim ayilinca yazarim
Ayy kıyamam..diş falan mı çıkarıyor acaba..bitane de bende var iki gün iyiyse birgün fena..Bugün çok sinirliyim ya.benim bebiş uyumuyor bir türlü .hem uykusuz hem yorgunum. Dışarda uyurdu hep.bugün dışarda da uyumadı. başladı ağlamaya .1 saat zor yürüyebildim.
Başın sağolsun canım..fırsat buldukca uğra özleriz seniSekerPancarii canım ben bu hafta menü yazımıcam kilo bildirimini yazarım teyzemin eşi vefat etmiş bugün yurtdışından geliyor spor sonrası ve öncesi orada olurum zaten köyüne gidecekmiş cenaze bir kaç gün orada olurum cumaya dönerim kızlar görüşürüz
Sanmıyorum csnım yaa.zaten uyku sorunumuz var.doğduğundan beri doğru düzgün uyumaz.bazen çok huysuz oluyor inan hiç çekilmiyor kafama ağrılar girdi. Bende bu kafayla yarım paket çikolata yedimAyy kıyamam..diş falan mı çıkarıyor acaba..bitane de bende var iki gün iyiyse birgün fena..
Canım senin çocuk nasıl oldu.hastaneden iyi haberle dönmüşsün dür inşallahSelam kızlar..
Bugün hastane okul derken uğrayamadım..kilom sabit..
Basin sagolsun canm.. allah sabir versin..SekerPancarii canım ben bu hafta menü yazımıcam kilo bildirimini yazarım teyzemin eşi vefat etmiş bugün yurtdışından geliyor spor sonrası ve öncesi orada olurum zaten köyüne gidecekmiş cenaze bir kaç gün orada olurum cumaya dönerim kızlar görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?