- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #133.101
Gecmiş olsun canımkizlar migren komasindayim ayilinca yazarim
İnşallah canmTesekkur ederim cnm darısı senin başına. İnşallah dahada veririm
Canm cok gecmis olsun bende de var da illet bisey ya migrenkizlar migren komasindayim ayilinca yazarim
Kizlar neden kimse kilo bildiriminde bulunmadi bakiyim.boşlamayın burayı kaptan takipte ona göre
Hic ekmek yok bravoSabah;iki haslanmis yumurta,peynir zeytin salatalik cay..
Aksam;koftee, salata ayran..
Evet csnim pazarteside bildirimde bulunuyoruz kendi grubumuzda.kontrol amacli.olsun sende haftaya bildirim yaparsin bisey olmazAaa p.tesileride mi bildirim yapiliyor bilmiyordum
Bugün yan komsumda cenaze vardi hep ordaydm da hic girip bakamadm yoksa yapardim bildirimimi
Menün benimkinin yaninda süper canim.yürüyüsünde güzelBugün menüm yerlerde resmen
Sabah 1 yumurtadan menemen 2 dilim beyaz ekmek 1 kk peynir
Öglen bir pidenin 4/3ü 4 adet küçük yaprak sarma ve yarim dilim baklava
Aksamda 100 gr tavuk haslama +yagsiz salata
Yatmadan 1 bardak süt
2 litre su ve 10 bin adim yürüyüş
Menün benimkinin yaninda süper canim.yürüyüsünde güzel
Sen de cikolata bende tatli var ama yinede senin menü daha iyi afiyet olsun canmKahvaltim 1 yumurta , peynir , kapya biber , turp , zeytin , ceyrek elma , bir dilim ekmek , bir avuc badem
Ara bir bardak Tarcinli süt , yarim paket cikolata
Aksam bir tabak kiymali patlican yemegi , yogurt , bir dilim ekmek
Spor , sabah 1 saat , aksam 2 saat toplam 3saat yürüdüm
Sabah bebis uyumamisti yürüyememistim.aksam artik uykusuzluga dayanamadi babasinin kucaginda uyuyup kaldi .bende hemen arabasina koyup disari attim kendimi
Galiba herkes mesgul bugün , canim.miyav su da yokBugün niye kmse yok ya
Afiyet olsun güzelimmSabah;iki haslanmis yumurta,peynir zeytin salatalik cay..
Aksam;koftee, salata ayran..
Ahh canım çocuklarr böyle büyüyolarr ama anneyide yipratiyorlar canlari sağolsun pıtırcıklarımızınKizlar butun gun basim agridi kizim.cok huysuz hem hasta oldu oksuruyor hapsiriyor hemde diş huysuzlugu var 1 dk oturtmadi beni..ayajta durmyi ogrendi cok sukur simdide poposu yer gormuo.kalkicakmis tutucakmisiz onu izlicekmisiz kafamizi baska yere cevirmicekmisiz yoksa basarmis cigligi yaparmis yaygarayi...Migrenim had safada 3 agri kesici banamisin demedi..menunu yazayim p.tesi aşkınaaa
Sabah:6-7 cherry domates koy peyniri ve 5 zeytin
aksam..3 dilim ekemk koy peyniri,tere,1 kadik ketcap ve 1 kasik mayonezle yedim
birazdn inşALLAH kahve icicem 2si1 arada
Hmm öğle hiç olmamışBugün menüm yerlerde resmen
Sabah 1 yumurtadan menemen 2 dilim beyaz ekmek 1 kk peynir
Öglen bir pidenin 4/3ü 4 adet küçük yaprak sarma ve yarim dilim baklava
Aksamda 100 gr tavuk haslama +yagsiz salata
Yatmadan 1 bardak süt
2 litre su ve 10 bin adim yürüyüş
Yarım paket yerine 2 kare yeseydin menü çok iyi olacakdi canim neyse yarin telafi edersin sendeKahvaltim 1 yumurta , peynir , kapya biber , turp , zeytin , ceyrek elma , bir dilim ekmek , bir avuc badem
Ara bir bardak Tarcinli süt , yarim paket cikolata
Aksam bir tabak kiymali patlican yemegi , yogurt , bir dilim ekmek
Spor , sabah 1 saat , aksam 2 saat toplam 3saat yürüdüm
Sabah bebis uyumamisti yürüyememistim.aksam artik uykusuzluga dayanamadi babasinin kucaginda uyuyup kaldi .bende hemen arabasina koyup disari attim kendimi
Gittik canım doktora..insülin direnci çok yüksek üç aya kadar düşmezse ilaç başlayacak doktor..listeyi aldık bakalım ilk gün güzel uyguladık böyle devam ederse kilo verimi olur..en korktuğum insülin iğnesine başlaması..inşallah olmaz..Canım senin çocuk nasıl oldu.hastaneden iyi haberle dönmüşsün dür inşallah
Evet ya onlarinda cenaze var herkes mesgul gercekten bugün kimsecikler yokGaliba herkes mesgul bugün , canim.miyav su da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?