Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugün menüm yerlerde resmen
Sabah 1 yumurtadan menemen 2 dilim beyaz ekmek 1 kk peynir
Öglen bir pidenin 4/3ü 4 adet küçük yaprak sarma ve yarim dilim baklava
Aksamda 100 gr tavuk haslama +yagsiz salata
Yatmadan 1 bardak süt
2 litre su ve 10 bin adim yürüyüş

Aaa p.tesileride mi bildirim yapiliyor bilmiyordum
Bugün yan komsumda cenaze vardi hep ordaydm da hic girip bakamadm yoksa yapardim bildirimimi
Evet csnim pazarteside bildirimde bulunuyoruz kendi grubumuzda.kontrol amacli.olsun sende haftaya bildirim yaparsin bisey olmaz

Menün benimkinin yaninda süper canim.yürüyüsünde güzel

Kahvaltim 1 yumurta , peynir , kapya biber , turp , zeytin , ceyrek elma , bir dilim ekmek , bir avuc badem
Ara bir bardak Tarcinli süt , yarim paket cikolata
Aksam bir tabak kiymali patlican yemegi , yogurt , bir dilim ekmek
Spor , sabah 1 saat , aksam 2 saat toplam 3saat yürüdüm
Sabah bebis uyumamisti yürüyememistim.aksam artik uykusuzluga dayanamadi babasinin kucaginda uyuyup kaldi .bende hemen arabasina koyup disari attim kendimi

Menün benimkinin yaninda süper canim.yürüyüsünde güzel

Sen de cikolata bende tatli var ama yinede senin menü daha iyi afiyet olsun canm

Sabah;iki haslanmis yumurta,peynir zeytin salatalik cay..

Aksam;koftee, salata ayran..
Afiyet olsun güzelimm
Ahh canım çocuklarr böyle büyüyolarr ama anneyide yipratiyorlar canlari sağolsun pıtırcıklarımızın geçmiş sana da tatlim menu geçistirmeli olmuş yarina daha güzel bi menü bekliyorum
Hmm öğle hiç olmamış ama akşam hafif yemişsin yarinda hafif beslenir telafi edersin tatlim
Yarım paket yerine 2 kare yeseydin menü çok iyi olacakdi canim neyse yarin telafi edersin sende

Canım senin çocuk nasıl oldu.hastaneden iyi haberle dönmüşsün dür inşallah
Gittik canım doktora..insülin direnci çok yüksek üç aya kadar düşmezse ilaç başlayacak doktor..listeyi aldık bakalım ilk gün güzel uyguladık böyle devam ederse kilo verimi olur..en korktuğum insülin iğnesine başlaması..inşallah olmaz..

Bugünkü menüm..
Sabah: menemen, kk peynir, yeşillik, iki ceviz..
Akşam: bir kase mercimek çorbası, bir tabak keşkek, marul salatası..

14.TAKIMDAN===== @ Sevtal87 %4,85

kızlar bu haftanın etap birincisi sizin takımdan ve birinciler sırlarını paylaşıyor bölümüne bu haftaki performansının sebebini açıklaması gerekiyor zorunlu kural bugun son lütfen ilgilenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…