- 16 Şubat 2009
- 34.832
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #133.061
Canım sağol Allah razı olsun ay kıyamam ben sana fırsat bulursam yazmaya çalışırım canım benimÇok üzüldüm miyavim.başınız sağolsun. Rabbim ailesi ne ve size sabır versin.sensiz cumaya kadar zaman geçmez burda
Günaydın tatlım aramıza hoşgeldinGunaydinn
Bugunden itibaren burdayim artik. Hastalik rahatsizlik derken reglimi de oldum. Artik bahane yok.
Nasilsiniz bakalim?
Ben iyiyim canım sen nasılsın. Tekrar hoş geldin aramıza.Gunaydinn
Bugunden itibaren burdayim artik. Hastalik rahatsizlik derken reglimi de oldum. Artik bahane yok.
Nasilsiniz bakalim?
Benimkide diyor ne yazıyonuz orda bu kadar ne var diye.canım sen burayı düşünme rahat ol.böyle zamanlarda insan sevdiklerini yanlız bırakmak istemiyor.teyzene destek olursun sende.inşallah çabuk alışır bu duruma.Birgün hepimizin başına gelecek ölümmarlin18 cumaya kadar yazabilirsem yazarım canım benim bende buraya çok alıştım koca gelince bile surat astı ne var Avradlar kulübünde diye
Hosbuldum canimGünaydın tatlım aramıza hoşgeldin
Hosbuldum canimm.Ben iyiyim canım sen nasılsın. Tekrar hoş geldin aramıza.
Gunaydin tatlimmKızlar günaydın bol eksili günler diliyorum...
Gunaydinnn şekerGunaydin ballar
Allah rahmet eylesin canimm ailesine sabir kalanlara uzun ömür nasip etsinSekerPancarii canım ben bu hafta menü yazımıcam kilo bildirimini yazarım teyzemin eşi vefat etmiş bugün yurtdışından geliyor spor sonrası ve öncesi orada olurum zaten köyüne gidecekmiş cenaze bir kaç gün orada olurum cumaya dönerim kızlar görüşürüz
Gunaydin tatlimm geçmiş olsunn gitsin hastaliklarrGunaydinn
Nasilsiniz bakalim?
Ayy çok sevindim canimmm tebrikleeerHepinize günaydınkızlar. Herkese bol eksilı bir hafta olur inşallah.
Cuma kilom 60.1
Bugünkü kilom 59.9
5 li sayıları ucundan gördüm sonunda
Gunaydin tatlimm geçmiş olsunn gitsin hastaliklarrbi daha bizi bu kadar sensiz birakma hoşgeldin canimmm benim
Masallah canm menünde sporunda harikaKahvaltıM , 1 yumurta , zeytin , peynir , biber , turp , iki dilim ekmek , bir avuç badem , iki catal tahin pekmez
Ara , yarım tabak börülce yemeği, 1 bardak tarcinli sut
Aksam , salata , ızgara tavuk
Spor 2 buçuk saat yürüdum
Az yemissin canm bu hafta eksiyi görceksin kesinbugünki menüm 2 dilim ızgarada sucuk peynir bol yeşillik akşam ise cocuklardan kalma makarna vardı 1 tabak onu yedim yogurtlu 3 litreye yakın su tükettim birde sade türk kahvesi
Ooo olur mu özellikle diyetteyken kahvalti lazim canmBünyem alıştı galiba canım..tatlı krizi tutmadığı sürece yemek pek aramıyorum..heleki diyetteyken kahvaltı hiç yapmak istemiyorum..
Canm aman diyelim gecen hafta eksiyi cok iyi gördün bu hafta arti görmeyesin dikkatKizlar ben gofrette yedim 5 tane.ama bidaha olmucak .
Canm hosgeldin gözümüz seni aradi inanIyi akşamlar kızlar ben geldimmayy çok özledim sizlerii kaynanmlara kahvaltıya diye gittik cumartesi sabah bırakmadılar orda kaldık telim yanimda değildi giremedim ama hep aklimdaydiniiiz nasılsınızzz bakalım
Bugün telafisini yaparsin insallah canmKızlar bugünkü menüm ama fazla kaçırdım şimdi pişmanım tüh sabah dilim ekmek peynir domates öğlende kızıma pizza yapmıştım dominos halt etmiş öyle bir pizzaydı büyük bir dilim yedim dayanamadımakşamda 1 kase kuruyemiş bir bardak süt içtim yarın telafi edicem inş hepinize iyi geceler kızlar
Dikkat ettiysen skinti olacagini sanmiyorum canm yinede bi bak bakalm bugünBende hayatta dayanamam öyle aç kalmaya az yerim ama sık yerim2 gün kaynanamlardaydik dikkat ettim ama kilomu deli gibi merak ediyorum sabah olsa da tartilsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?