- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #133.201
Sabah; omlet pastirma zeytin domates salatalik
Ara; bir elma
Aksam; yogurt ispanak yedim...
Ara; bir elma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım sağol..Çok sevindim canim maşallah böyle devam eder inşallah![]()
Sağol canım..bu sorunları ergenlikte yaşasa daha zor olurdu..MaşALLAH cnm dirençt düşer merak etme..kıyamam ya daha bu yaşta diyetle tanıştı..ama bide şöyle düşünmek lazım şimdiden sağlıklı beslenmeyi öğrenirse hiç kilo p önlemi yaşamaz inşALLAH...
İyi akşamlar canım iyiyim sağol kaç gündür yurtdışından cenazeyi bekledik bugün defnettik Canım sen nasılsın bugün köye gittik mecburen midem bulandı yolda yorgunluk yol pide yedim o daha kötü yaptı sizler neler yaptınız
Afiyet olsun canım menün güzelBugünkü menüm..
Sabah: kıymalı yumurta, kk peynir, yedi zeytin, beş badem iki ceviz..
Saat 15 de: üç mercimek köftesi, yarım tabak pırasa, yoğurt..
Geçmiş olsun canım@SekerPancari71 evt cnm uyuyo hala..bende kusunca balgamı atmıştır die düşündüm
Afiyet olsun canımSabah; omlet pastirma zeytin domates salatalik
Ara; bir elma
Afiyet olsun Canım sen nasılsınKizlar memumu yaziorum..
Sabah saat 7.30:2 minnak tam bugday pita ekmegi(ben yaptim)domates salayalik biraz peynir sekersiz cay
ara:turk kahvesi sekersiz 1 avuc misir cerezi
ogle:1 kase cig badem 5 kucuk sosis 1 tk ketcap 3 dilim koy peyniri ile..1 sise sade soda
cok cerez yedim aksam yemegi yemicm
Ben sporumu yaptiiimmsıra kahvaltıda
●25 er den 3 çeşit twist hareketi
●25 duvara karşı şinav haraketi
●25 kolları aç kapa göğüs için (2kilo.ağlkla)
●30 ayakta arkaya tekme
●20 köpek işeme hareketi
●50 selülit savar hareketi
●55 full sumo squat
●20 tam mekik
●12 dk stand up abs 2 kilo ağırlıkla
Ve soğunma![]()
Evet canım kaç gündür onu bekledik yurtdışından geldi koşuşturmalı geçti
Afiyet olsun canmSabah; omlet pastirma zeytin domates salatalik
Ara; bir elma
Iyidir canm sen nasilsn ne var ne yok özledik seni
Evet canım 11 de uyanıyor ama sabah erken kaldırdığım zamanda akşam 6 da kendi yatıp uyuyor 1 saat yine kalıyoruz 1 e ne yapacagımı şaşırdım vala neyse canları sağolsun artık3 yaşini 4 ay geçti canim bebeklikten hep akşam saat 8 8 buçuk gibi uyuturdum kaldi o güzel alışkanlıköğle uykusuna da yatiyor hâlâ ve çok iyi oluyor kafami dinliyorum biraz
2 gibi yatip 1 saat uyuyor kalkiyor
senin kuzu kaçta uyaniyor sabah belki geç kalkiyorsa uyumak istemiyordur
![]()
Ne olsun canım işte cenaze ile uğraştık çok problem çıktı sonunda yerine yerleştirdik yarından itibaren kaldığım yerden devamIyidir canm sen nasilsn ne var ne yok özledik seni
Süpersin afiyet olsunBugünkü menüm sabah 1 yumurtadan omlet 1 kk peynir domates salatalik 2 dilim cavdar ekmek
Ara 3 gün kurusu 4 fındık
Öglen 1 kase çorba 5 kaşık bezelye yemegi 1 kase biberli yogurt
Ara 1 bardak tarcinli süt yarim elma
Aksam 4 kaşık kıyma yagsiz 2 kasi salata 1 lokma ekmek
Spor yarim saat yürüyüş +spor aletlerinde 15 dk harekt ettim
Suda 2.5 litre
Sen nasılsın canım geçmişe şöyle bir göz attım tatlı yemişsin yineEvet canım 11 de uyanıyor ama sabah erken kaldırdığım zamanda akşam 6 da kendi yatıp uyuyor 1 saat yine kalıyoruz 1 e ne yapacagımı şaşırdım vala neyse canları sağolsun artık