Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sporla beraber tekrar yapacam bu çorba diyetini..:içelim:
yarın sabah belli olcak kaç kilo gittigi.sositososito
perşembe yokum ancak cuma akşam gelcem nasip olursa ..buyrunnnnnnnnn
cumartesi pazar pazartesi salı tuttum ben bu çorba işini........:sm_cool:

benim regli de var bu arada..:sinifsinif:
10 gün oluyo..yani asl kilom haftaya cuma belli olcak..sositososito
ondan sonraya cumaya mezun olcam:Saruboceq:

emoş bide bu diyet böyle arkası arkasıya yapılmıyo galiba şeker ben topiklerine bakmıştım ayda iki kere yapabilirsin belki ama arada birhafta ara versen daha doğru olmazmı sence dumur etçen kız metabolizmanı

kız allah iyiliğini versin sen çıtır olda biz sonradanda çıtır olsakta olur ama şişko kalmıycamız kesin şekerlülülülülülülülülülülülüdelikafadulden

hadi şeker bu hafta fark atalım artık ben detoksu yapamadım ama dikkat ediyorum bu haftada gidecek biraz haftayada detoksla daha fazla gidecek inşallah yanlız şu regl işi bozmuş biraz ya daha cumaya var şişliğin iner herhalde opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yapalım anam çorba güzel..

naber kızlar bu gün anca denkgeldik ya ben aslıyıda özledim artık nezaman gelecekki bu cadı

bende özledim kız ..gelsin artık ankaradan ya..

kız cuma akşamı geleceksinde kilonu nasıl bildiricen unuttun herhalde

kız anacım yarın sabah tartılacam yazarım..
cumaya yetişmez çünkü..
erken olcak ama olsun...haftaya daha iyi olur

emoş bide bu diyet böyle arkası arkasıya yapılmıyo galiba şeker ben topiklerine bakmıştım ayda iki kere yapabilirsin belki ama arada birhafta ara versen daha doğru olmazmı sence dumur etçen kız metabolizmanı

yok anam yok bişi olmaz benim metabolizmama..
zaten 2 gündür çakşamları çok kaçırdım..
evvelsi gün akşam çeyrek tostun yarısını yedim..dün akşam da arkadaşta idik ..
valla kısır,yufka helva hep yedim..
yani ben aradaki molaları günlere paylaştırmış oldum herhalkaydirigubbakcemile3

aman be ne meraklısınız mezun olmaya ne güzel geçinip gidiyoruz şurda yavaş yavaş verelim kızım kiloları ben bur dan mezun olursan kesin kısa zamanda geri alırım bu verdiklerimi burası benim kontrollü olmamı sağlıyo

nazco kız sende çok güzel kilo verdin maşşallah:nazar:
ama ben 1 ay boş geçirdim..
dikket et sende benim gibi bıkkınlık dönemine gircen bak:olmaz:
sakın topla kendini..
öyle zararlı olur böyle zararlı olur diye düşünme..
benim hayatım küllü zarardı zaten..
bazen düşünüyom.hiç böyle bi karar alıp kilo vermeye çabalamasam kaç kilo olurdum acaba diye...
bekarlıgımdan beri beni tanıyan arkadaşlarım"yıllardır seni hiç bu kadar zayıf görmemiştik" diyola.en güzelide kıyafet.hiç sorun olmuyo altına bi kot üste bi tişört hayata akıyom anam .
kim tutar beni:sm_cool:

aman be ne meraklısınız mezun olmaya ne güzel geçinip gidiyoruz şurda yavaş yavaş verelim kızım kiloları ben bur dan mezun olursan kesin kısa zamanda geri alırım bu verdiklerimi burası benim kontrollü olmamı sağlıyo

kızım mezun olunca atcak degiller ya kulüpler
bi topikte biz açarız fenamı..
14. TAKIM MEZUNLARI DİYE
kaydirigubbakcemile3

NAZCO İŞLER NASIL KIZ..
VALLA BURDA DÜGÜNLER PATLAMA YAPIYO..
HERGÜN EN AZ 4
AMA HERGÜN..
zemuszemus

yok anam yok bişi olmaz benim metabolizmama..
zaten 2 gündür çakşamları çok kaçırdım..
evvelsi gün akşam çeyrek tostun yarısını yedim..dün akşam da arkadaşta idik ..
valla kısır,yufka helva hep yedim..
yani ben aradaki molaları günlere paylaştırmış oldum herhalkaydirigubbakcemile3

of şu kaçamaklar olmasa çoktan bitçekti bu işte napalım olmadanda olmuyo işte robotmuyuz biz
bu arada ben artık gidiyorum kızlar bu akşam kandilya biraz erken gidicem yarın görüşürüz artık kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

of şu kaçamaklar olmasa çoktan bitçekti bu işte napalım olmadanda olmuyo işte robotmuyuz biz
bu arada ben artık gidiyorum kızlar bu akşam kandilya biraz erken gidicem yarın görüşürüz artık kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4
:gitme:
ALLAHIM TÜM DUALARIMIZ HAYIRLISIYLA KABUL ETSİN
:Saruboceq:

Bende çıkıyom..
Ya kızlar ben çok terliyorum..
Tamam hava sıcak ama sanki detokstan gibi geliyo bana ..çünkü resmen fışkırıyo

kıslar ben geldim ama evde değilim hemen geri çıkıcam kaydirigubbakcemile4

verdim tabii..ama söyleyemem ki şeker..cumaya süprüüsss olacak..
aramızda duymaması gerkenler varda :dance:
cuma günü söyle bana bak ayrıntılı bilgi gistiyorum haftasonu bende yapıcam kaydirigubbakcemile2
kk nın kilo vermeyle ilgili tüm topiklerinde ben varım şeker..
nedenmi gerçi senden uzak bir konu..
ama yinede söyliiiim ben..kilo vermeye şartlandım ve gidicek bu kilolar..
ben çıtır olucam siz şişko kalıcanız işteeeeeeeeeeeelaelaelaelaelaenaniknanik
hayırrr bizde zayıflıcazz Çok üzgünüm çoook :enbuyukkk: sositososito :dilcikar: :dilcikar:
:gitme:
ALLAHIM TÜM DUALARIMIZ HAYIRLISIYLA KABUL ETSİN
:Saruboceq:
amin ablacım :Saruboceq:
kıslar ay bu pc de yazı yazamıyomm :bbo: saat 7.30 gibi de yoğurtla salata yedimm cokacimcoook eve gidince de artık meyve yerim belki onu da yemem bugün zaten bol bol dua edicem :Saruboceq: neyse kıslar evden gece girerim yine belki fırsat bulursam zemuszemus
hadi öpüyorum hepinizi şimdilik hoşcalakınnn kaydirigubbakcemile4

iyi geceler arkadaslar hepinizin kandilini kutluyorum allahim daha nice mubaerk gecelerini gormek nasip etsin.... gecmis olsun dileklerinizin icin tsk inanin tum msj larinizi okudum kaptan bana kacak demislaelaelaelaelae kiz kaptan anca evde oluyom bebislerle bol bol geziyoz tatilde yaklasti hazirlik valizler derken nefes alacak zaman olmuyo opuyorumnanaktan

mezun olsamda gelip yakana yapışırım naaabeeeer kurtulamican benden işteee:icecream:

bilirim ben seni ayrılamazsın benden..
illa arada laf yemen lazım demi kalorisi olmayandankaydirigubbakcemile3

iyi geceler arkadaslar hepinizin kandilini kutluyorum allahim daha nice mubaerk gecelerini gormek nasip etsin.... gecmis olsun dileklerinizin icin tsk inanin tum msj larinizi okudum kaptan bana kacak demislaelaelaelaelae kiz kaptan anca evde oluyom bebislerle bol bol geziyoz tatilde yaklasti hazirlik valizler derken nefes alacak zaman olmuyo opuyorumnanaktan

amin inşallah canım..opuyorumnanaktan

Back
X