Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

valla bu diyeti tam yaparsan bu hafta bile olursun kız..
ama biraz beklede beraber olalım..

yok guzelim oyle okadar kolay degil keske olsaydi gercekten bakmayin siz bana ben arada ne kadar desemde sunu yedim bunu yedim diye eskisi gibi asla yemiyorum hatta dusunuyorum bugun ben ne yedim diye bazi zaman oluyor ama yinede eskisi gibi kilo veremiyorum onceden olsa oooo akrep gelipte yarislim diyemezdi bile bana haftada iki kilo en az bir kilo verirdim simdi gecti bizden ne kadar zaman oldu biliyonmu yarismada olali oyuzden bende artik bir kenarla cekileyim bakalim izleyim sizi uzaktan neler yapiyorsunuz diye
birde bu hafta degilde haftaya ancak inerim 65 e oyuzden bakacaz bakalim
ay bu arada sizi nasil bekleyim kiz durun bakim sizin hedefinize coook var

kız sen nediyon ne kaybetmesi nesli alt eder akrebi o kadar kilo vermiş bu hafta mı vermiycek istesin yapar şeker zemuszemuszemuszemus

sorma be güzelim bende anlamıyorumda geliyolar işte gelmeyin denmiyo bende helak oluyorum heryere yetişecem diye
listen çok güzelde ben bu 4 dilim kepek ekmeğini anlayamadımbe canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

allah kabul etsin canım yaz günü su problem tabi canım bakalım bir ay ramazanda napçaz suyun kıymetini asıl ramazanda anlıycaz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ay o elma diyeti acayip kilo verdiriyomus 2 gün yapsam da kendime gelsem. Ondan sonra da su detoksu yaparım adam gibikaydirigubbakcemile5

hadi kız alt et şu akrepikaydirigubbakcemile5
benim diyet çok iyide şu akşam sattlaeri olmasa süper

ben tadını çok begendim..
hastanede arkadaşlarda yapmaya başladılar

ya canım böyle konuşup bizi merakta bırakma ..
hayat kısacık sakın ola boşa üzülerek vakit harcama:olmaz:

geçmişler olsun canımopuyorumnanaktan

sositososito
çatla anam çatla
kıskanma takımımızı

umarım o halleyi yemememişsindir.
ya sen 1.5 ayda 8-10 kilo verirsin kızım..
yeterki sabret ..ve
sakın
1 tanecik yesem bişi olmaz deme :olmaz:

Yok ablacım yer miyim hic zaten sevmem ben onu kaydirigubbakcemile3
bu arada kizlar bu hafta degilde obur hafta artik bende su 65 e dusup mezun olmak istiyorum nasil olacak bilmiyorum ama benim yerime bakacak biri varmi aranizdan aynalar gelsin onu bekliyom inanin
mezun olduktan sonra yne gelirim hem kilomu korumak hemde sizden kopmamak icin ama haftaya bu isis sonlandirsam artik cok rahatliyacagim tabi becerebilirsem

Ablacım mezun olduktan sonrada unutma bizi :olmaz:
kaydirigubbakcemile3

yok guzelim oyle okadar kolay degil keske olsaydi gercekten bakmayin siz bana ben arada ne kadar desemde sunu yedim bunu yedim diye eskisi gibi asla yemiyorum hatta dusunuyorum bugun ben ne yedim diye bazi zaman oluyor ama yinede eskisi gibi kilo veremiyorum onceden olsa oooo akrep gelipte yarislim diyemezdi bile bana haftada iki kilo en az bir kilo verirdim simdi gecti bizden ne kadar zaman oldu biliyonmu yarismada olali oyuzden bende artik bir kenarla cekileyim bakalim izleyim sizi uzaktan neler yapiyorsunuz diye
birde bu hafta degilde haftaya ancak inerim 65 e oyuzden bakacaz bakalim
ay bu arada sizi nasil bekleyim kiz durun bakim sizin hedefinize coook var

valla belli olmaz hedefe azmı kalmış çokmu..
cumaya artık bakcaz
9 lu rakamalar bi gitse ben ondan sonra aç gezip yinede düşecem valla ramazanlıga kadar başka çarem yokzemuszemus

Ay o elma diyeti acayip kilo verdiriyomus 2 gün yapsam da kendime gelsem. Ondan sonra da su detoksu yaparım adam gibikaydirigubbakcemile5

yahu su detoksu ne:uhm:

Kızlar bu arada saat 4 gibi falan köfteyle yogurt yedim 1dilim ekmek yedim. Aksama da yogurtla filan atıstırırım yarında ins oruc tutucam kaydirigubbakcemile4

valla belli olmaz hedefe azmı kalmış çokmu..
cumaya artık bakcaz
9 lu rakamalar bi gitse ben ondan sonra aç gezip yinede düşecem valla ramazanlıga kadar başka çarem yokzemuszemus

yahu su detoksu ne:uhm:

kaydirigubbakcemile3 su değil ablacım şu diycektim kızlar yapıyo ya ayran filan . Cepten yazıyorum ya yazamamısım kaydirigubbakcemile3

hadi kız alt et şu akrepikaydirigubbakcemile5
benim diyet çok iyide şu akşam sattlaeri olmasa süper

ben tadını çok begendim..
hastanede arkadaşlarda yapmaya başladılar

ya canım böyle konuşup bizi merakta bırakma ..
hayat kısacık sakın ola boşa üzülerek vakit harcama:olmaz:

geçmişler olsun canımopuyorumnanaktan

sositososito
çatla anam çatla
kıskanma takımımızı

umarım o halleyi yemememişsindir.
ya sen 1.5 ayda 8-10 kilo verirsin kızım..
yeterki sabret ..ve
sakın
1 tanecik yesem bişi olmaz deme :olmaz:

Yok ablacım yer miyim hic zaten sevmem ben onu kaydirigubbakcemile3
bu arada kizlar bu hafta degilde obur hafta artik bende su 65 e dusup mezun olmak istiyorum nasil olacak bilmiyorum ama benim yerime bakacak biri varmi aranizdan aynalar gelsin onu bekliyom inanin
mezun olduktan sonra yne gelirim hem kilomu korumak hemde sizden kopmamak icin ama haftaya bu isis sonlandirsam artik cok rahatliyacagim tabi becerebilirsem

Ablacım mezun olduktan sonrada unutma bizi :olmaz:
kaydirigubbakcemile3

Ablacım şu elma diyeti hakkında bi bilgin varmı? Acayip kilo verdiriyomus 1-2 gün yapsam mı acep? Bi de Allah nasip ederse ben yarınla persembe oruc tutucam da ne yicem simdi sahurda filan onu bilmiyorum :uhm:

ben yapıyorum şeker bugün 3. günüm

slm kzialr siz hic merak etmeyin o elma yapiyorsa bende detoks yapiyom super gidiyorr dun sadece karpuz yedim aksam dayanamadimda okadar yanlis biliyorum ama ne yapalim oldu birkere
neyse akrep korksun benden ..............

zemuszemuskaydirigubbakcemile3sositososito sositososito

1.73 canuuuum hiçte kıskanmam sizi şekerler..sizle övünüyorum siz diyeti bozdukça acaip duygulanıyorum bilemezsin şekeeeeeralkisalkisalkis:lepi:

kızlar elme diyetini okudumda..
iyi güzelde ben şimdi buralarda bulamam elma..
bide ne bileyim sadece elma sanki acıkcam gibi..
neyse ben bu çorbadan çok memnunum valla..
çok şükür akşam kaçamagım işte oldugumdan dolayı olmaycak..sadece leblebi...
o kadar oldu işte şimdi yiycem yine 4.30 da yemiştim..sabah yumurta haşlamaya geç kaldıgımdan yemedim..sonra saat 11 buçukta yedim..
işim vardı saat 1.30 da tabagıma koydugum çorbayı gir çık 2.45 te yedim..sonrada 4.30 yedim..yani 3 defa oldu..
6.30 -8.30-ensonda 10 da yiyecegim allah nasip ederse ..
bugün çok iyi gidiyor..ama regli oldum bugün bakalım kilomu ne kadar etkileyecek..

kaydirigubbakcemile3 su değil ablacım şu diycektim kızlar yapıyo ya ayran filan . Cepten yazıyorum ya yazamamısım kaydirigubbakcemile3

tama canım anladım..

ben yapıyorum şeker bugün 3. günüm

zemuszemuskaydirigubbakcemile3sositososito sositososito

1.73 canuuuum hiçte kıskanmam sizi şekerler..sizle övünüyorum siz diyeti bozdukça acaip duygulanıyorum bilemezsin şekeeeeeralkisalkisalkis:lepi:

diyeti bozan yokki...........
anam senin elma diyeti nasıl ..
bi bakem ne diyetmiş bu elma diyeti diye.orda da sen anam yürüş grubuna bakıyom sen..neşeliler mutlular zayıflıyo da sen..kız kaç grupta yer alıyon allah kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aşkınakaydirigubbakcemile3

nesliş özge ben karnımdan gurultular gelmeden önce 1 bardak yeşil çay sonra çorba yiycem ..
ben buralardayım ugrarımyineopuyorumnanaktan

tama canım anladım..

diyeti bozan yokki...........
anam senin elma diyeti nasıl ..
bi bakem ne diyetmiş bu elma diyeti diye.orda da sen anam yürüş grubuna bakıyom sen..neşeliler mutlular zayıflıyo da sen..kız kaç grupta yer alıyon allah kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aşkınakaydirigubbakcemile3

kk nın kilo vermeyle ilgili tüm topiklerinde ben varım şeker..
nedenmi gerçi senden uzak bir konu..
ama yinede söyliiiim ben..kilo vermeye şartlandım ve gidicek bu kilolar..
ben çıtır olucam siz şişko kalıcanız işteeeeeeeeeeeelaelaelaelaelaenaniknanik

kız bizimi buldun mezun olcak anca beraber kanca beraber kızım hep beraber mezun olalımŞenizŞeniz

verdim tabii..ama söyleyemem ki şeker..cumaya süprüüsss olacak..
aramızda duymaması gerkenler varda :dance:

ay allah aşkına bu hafta mezun olda kurtulalım sendenkaydirigubbakcemile3

kız allah iyiliğini versin sen çıtır olda biz sonradanda çıtır olsakta olur ama şişko kalmıycamız kesin şekerlülülülülülülülülülülülüdelikafadulden
kızlar elme diyetini okudumda..
iyi güzelde ben şimdi buralarda bulamam elma..
bide ne bileyim sadece elma sanki acıkcam gibi..
neyse ben bu çorbadan çok memnunum valla..
çok şükür akşam kaçamagım işte oldugumdan dolayı olmaycak..sadece leblebi...
o kadar oldu işte şimdi yiycem yine 4.30 da yemiştim..sabah yumurta haşlamaya geç kaldıgımdan yemedim..sonra saat 11 buçukta yedim..
işim vardı saat 1.30 da tabagıma koydugum çorbayı gir çık 2.45 te yedim..sonrada 4.30 yedim..yani 3 defa oldu..
6.30 -8.30-ensonda 10 da yiyecegim allah nasip ederse ..
bugün çok iyi gidiyor..ama regli oldum bugün bakalım kilomu ne kadar etkileyecek..

hadi şeker bu hafta fark atalım artık ben detoksu yapamadım ama dikkat ediyorum bu haftada gidecek biraz haftayada detoksla daha fazla gidecek inşallah yanlız şu regl işi bozmuş biraz ya daha cumaya var şişliğin iner herhalde opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben de kararlıyım valla..
ramazana mezun olcam..
başka çarem yok çünkü..
15 gün kaldı ama olsun ben yaparım ...

Back
X