Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kıslar ben geldim ama evde değilim hemen geri çıkıcam kaydirigubbakcemile4

cuma günü söyle bana bak ayrıntılı bilgi gistiyorum haftasonu bende yapıcam kaydirigubbakcemile2

hayırrr bizde zayıflıcazz Çok üzgünüm çoook :enbuyukkk: sositososito :dilcikar: :dilcikar:

amin ablacım :Saruboceq:
kıslar ay bu pc de yazı yazamıyomm :bbo: saat 7.30 gibi de yoğurtla salata yedimm cokacimcoook eve gidince de artık meyve yerim belki onu da yemem bugün zaten bol bol dua edicem :Saruboceq: neyse kıslar evden gece girerim yine belki fırsat bulursam zemuszemus
hadi öpüyorum hepinizi şimdilik hoşcalakınnn kaydirigubbakcemile4

kız sen ne uyuyon akrepe..:umursamaz:
sen bilmezsin o 6 aydır aynı kiloda..kaydirigubbakcemile3
kız akrep karıştırma kızın kafasını..:olmaz:
seni süper kilo veren biri sanıyo canım

ben çıkıyom kızçelerzemuszemus
sabah tartılır yazarım..
sonrada nasip olursa cuma akşamı görüşürükzemuszemus

ayran diyetinde neler yenio icilioo acaba

obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür:(YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız(2.gun)
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır
Alıntı kaydirigubbakcemile2

kızlar benim başım çok ağrıyor neslihan abla kızma ama ben yine ağladım mafoldumben oofff ne iradesizim yaa mafoldumben neyse şimdi bi duş alıp dua filan edicem inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın kızlar sabah tartıldım 86,30 detoks bana 700 gr verdirmiş ama buğun yapmıcam bir daha ki ay inşallah dün aksam en son 6 da yedim sonrasında kavun yedim çünkü midem bulandı:bbo:
şimdide kahvaltımı yapıcam oy oy kepek ekmegımı bıle özlemişim cokacimcoook bide domates peynir ohhh en kebap kahvaltı valla

kızlar benim başım çok ağrıyor neslihan abla kızma ama ben yine ağladım mafoldumben oofff ne iradesizim yaa mafoldumben neyse şimdi bi duş alıp dua filan edicem inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:

bebeğim ben senin yaşındayken aşk için ağlardım:kedi: sen niye ağlıyorsun karşılıksız aşka mı düştün kıı?:asigim:

gunaydın kızlar

uzun uzun okudum bayagı yazmıssınız valla..

1,73 emoşum dun gece ben gelmedım valla o saatte ayaklarımı uzatmıs dınlenıyordum...

neslı mezun olma kız olsanda bızı bırakma yaa...ben cok alıstım sana..

hursultan gayet ıyı gıdıyor dıyetın tebrık ederım senıde...

kızlar şurda oruca kaldı 15 gun ınsallah dayanırız...ben denıycem bakalım basarabılırmıyım..

aynalar nerde bu arada?

bana gelınce aksam corbamı ıctım yemegımı yedım o kadar saat 10da bır bardak sut ıctım..ve geceyı kapattım...kendımı hafıf hıssedıyorum..bu sabahda corbamı ıctım ekmegımı yedım saat 10 da peynır ekmek yıycem...

günaydın kızlar dün oruç nedeniyle ara verdiğim çorbaya bugün yine başladım.yarında yapıcam inşaallah.bugün itibariyle kilom 64,800 geldim.bakalım çorba bende ne gibi bir etki yapacak.

kız bizimi buldun mezun olcak anca beraber kanca beraber kızım hep beraber mezun olalımŞenizŞeniz
kiz ne alaka sizimi buldun diyon gerci haklisin okadar cook mezun ettimki sira birturlu bana gelemdi ama sagolsun akrep beni gaza getirdi yoksa ben kimbilir nezaman mezun olurdum valla tiksindigim yesil cayi bile icmeye basladim uc gundur
hepberaber mezun olmaya gelince guzelim ben zaten buralarda olurum gorurum mezun oldugunuzu

ay allah aşkına bu hafta mezun olda kurtulalım sendenkaydirigubbakcemile3
:roflol:a.s:roflol:
ben de kararlıyım valla..
ramazana mezun olcam..
başka çarem yok çünkü..
15 gün kaldı ama olsun ben yaparım ...
hadi be guzelim basar su iis dedigini yap yanliz 15 gunde kac kilo verip mezun olacan
sporla beraber tekrar yapacam bu çorba diyetini..:içelim:
yarın sabah belli olcak kaç kilo gittigi.sositososito
perşembe yokum ancak cuma akşam gelcem nasip olursa ..buyrunnnnnnnnn
cumartesi pazar pazartesi salı tuttum ben bu çorba işini........:sm_cool:
anam kiz delirdinmi herzaman yapilmaz bu diyet aklini basina topla ayda bir yap iste iki gun yeter sende abartma bir bildikleri varda oyle diyorlar herhalde
kızım mezun olunca atcak degiller ya kulüpler
bi topikte biz açarız fenamı..
14. TAKIM MEZUNLARI DİYE
kaydirigubbakcemile3
kiz yok valla baska topik biz actik ama biraydan fazla yuruledi canim kapandi gitti simdi kimse ugramayinca
iyi geceler arkadaslar hepinizin kandilini kutluyorum allahim daha nice mubaerk gecelerini gormek nasip etsin.... gecmis olsun dileklerinizin icin tsk inanin tum msj larinizi okudum kaptan bana kacak demislaelaelaelaelae kiz kaptan anca evde oluyom bebislerle bol bol geziyoz tatilde yaklasti hazirlik valizler derken nefes alacak zaman olmuyo opuyorumnanaktan
seninde kandilin kutlu olsun canim kacaksin tabi birgunde az gezde buraya gel ne var tatilinde geliyor yedin naneyi valla bari kacirma fazla bende eylul 21de gidiyom turkiyeye allah nasip ederse

offf be kuzum neden kendine eziyet veriyon hic anlamiyom hursultanin dedigi gibi ask acisi ceksen derizki ay n eguzel diy ama sende oda yok bildigimiz kadariyla

bu arada gunaydin hepinize kizlar yesil cay iciyorum suanda ama berbat zorla iciyom birara cok icerdim nezmandir icmiyordum tiksinmistim ama ne yaparsin iste zayiflama adina baslaldik gene

ben geldimmm kaydirigubbakcemile4
bebeğim ben senin yaşındayken aşk için ağlardım:kedi: sen niye ağlıyorsun karşılıksız aşka mı düştün kıı?:asigim:

kiz ne alaka sizimi buldun diyon gerci haklisin okadar cook mezun ettimki sira birturlu bana gelemdi ama sagolsun akrep beni gaza getirdi yoksa ben kimbilir nezaman mezun olurdum valla tiksindigim yesil cayi bile icmeye basladim uc gundur
hepberaber mezun olmaya gelince guzelim ben zaten buralarda olurum gorurum mezun oldugunuzu

:roflol:a.s:roflol:

hadi be guzelim basar su iis dedigini yap yanliz 15 gunde kac kilo verip mezun olacan

anam kiz delirdinmi herzaman yapilmaz bu diyet aklini basina topla ayda bir yap iste iki gun yeter sende abartma bir bildikleri varda oyle diyorlar herhalde

kiz yok valla baska topik biz actik ama biraydan fazla yuruledi canim kapandi gitti simdi kimse ugramayinca

seninde kandilin kutlu olsun canim kacaksin tabi birgunde az gezde buraya gel ne var tatilinde geliyor yedin naneyi valla bari kacirma fazla bende eylul 21de gidiyom turkiyeye allah nasip ederse

offf be kuzum neden kendine eziyet veriyon hic anlamiyom hursultanin dedigi gibi ask acisi ceksen derizki ay n eguzel diy ama sende oda yok bildigimiz kadariyla

ayy haklısınız diycem yine off dün azcık annemin tansiyonu çıktı akşam bende ona üzüldüm çok yiyor ya zorluyorum diyet yap diye yapmıyo :sinifsinif: bari siz bana sevgili bulun da bahanem o olsun kaydirigubbakcemile3

kızlar tartıldım demin kiloda hala oynama yok takıldım kaldım 79da :sinifsinif: kahvaltımı yaptım da simdi bari ayran çorbasını yapsam bugün yarın tartıda az çıkar mıyım acaba :uhm: :çok üzgünüm: yok yok yarın da hala aynı kiloda olursam elma diyeti yapıcam 2 gün :delphin:

BıZ ONLARI DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ KADAR ONLARDA KENDıLERıNı DÜŞÜNSELER YA BENıMKıDE SıGARA CANAVARI HABıRE TÜTTÜRÜYOR CANIMI SIKIYOR:umursamaz:
KOCAMA BIRAKTIRDIM ANNEME BIRAKTIRAMIYORUM EN SONUNDA Bı KLıNıĞE YATIRICAM

BİZ ONLARI DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ KADAR ONLARDA KENDİLERİNİ DÜŞÜNSELER YA BENİMKİDE SİGARA CANAVARI HABİRE TÜTTÜRÜYOR CANIMI SIKIYOR:umursamaz:
KOCAMA BIRAKTIRDIM ANNEME BIRAKTIRAMIYORUM EN SONUNDA Bİ KLİNİĞE YATIRICAM

ayy bende söz dinletemiyorum ki sonunda olan bana oluyor mafoldumben off napıcam ben yaa :çok üzgünüm:

ayy haklısınız diycem yine off dün azcık annemin tansiyonu çıktı akşam bende ona üzüldüm çok yiyor ya zorluyorum diyet yap diye yapmıyo :sinifsinif: bari siz bana sevgili bulun da bahanem o olsun kaydirigubbakcemile3
gecmis olsun guzelim hepimizde var bir dinlemeyen aile buyugu ozaman benimde annem oyle olmus 93 kilo ben biraktigimda 83 kiloydu dusunun atik gerci boyu cok uzun ama olsun sonucta belli bir yastan sonra vucut kiloyu kaldirmiyor bende kziiyom ama nerde habire yiyormuss
sevgili konusuna gelince guzelim uzgunum ama nerden bulacaz sana sqen kendin bulda oyalan aileni unut :))

kızlar tartıldım demin kiloda hala oynama yok takıldım kaldım 79da :sinifsinif: kahvaltımı yaptım da simdi bari ayran çorbasını yapsam bugün yarın tartıda az çıkar mıyım acaba :uhm: :çok üzgünüm: yok yok yarın da hala aynı kiloda olursam elma diyeti yapıcam 2 gün :delphin:
sende ha dovecem seni nasil ayni suna bak boyle gidersen sen birbucuk ayda zor verirsin kilo siskoo olarakta gidersin okula hadi artik yettin canima basla dogru durustt su diyete
BİZ ONLARI DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ KADAR ONLARDA KENDİLERİNİ DÜŞÜNSELER YA BENİMKİDE SİGARA CANAVARI HABİRE TÜTTÜRÜYOR CANIMI SIKIYOR:umursamaz:
KOCAMA BIRAKTIRDIM ANNEME BIRAKTIRAMIYORUM EN SONUNDA Bİ KLİNİĞE YATIRICAM
valla haklisin guzelim hic dusunmuyorlarr kendilerinide bizide

Back
X