- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #133.561
onun hesabı aktif değil canım bdv bir konu açmış bir bak istersenİzne ayrıldı ama bayadir uğramadi benimde aklimda.. isterse gelip devam edebilir
Cok iyi yürümüşsün masallah canm menünde güze afiyet bal seker olsunKızlar bugünki menüm kahvaltıda domatesli naneli çörekotlu lor salatası ,1 bardak kefir 1 portakal 1 kivi sonra kuaföre gittim 15 km yol yürüdüm 5 saat sonrada orada küçük kase Ayçekirdeği leblebi ve fındık yedim şekersiz çay ve şekersiz filtre kahve akşam ise şehriyeli pirinçli et sulu çorba,salata dünden kalma pırasa yemeğim 4 litreye yakın su birde yatarken adaçayı içmeyi düşünüyorum
3buçuk yaşında canım yagmurlu ve soğuk olunca çıkamıyorum ısınsın bol bol yürürüm inşHic yoktan iyidir canm bebis az büyüsün havalar iyice isinsin sende bolca yürürsün bebişn ne kadarlık bu arada ?
Cok iyi yürümüşsün masallah canm menünde güze afiyet bal seker olsun
Allah bağışlasın canm tabi ya havalar ısınsın bolca yürürsün simdilik evde yap bari sporunu3buçuk yaşında canım yagmurlu ve soğuk olunca çıkamıyorum ısınsın bol bol yürürüm inş
afiyet olsun canımKizlar bugünkü menüm sabah 1 yumurtadan menemen 1kk peynir maydonoz dereotu salatalik 2 dilim cavdar ekmek
Ara 4 kaşık nesle nesfit
Öglen 1 kase yogurt corbasi 6 kaşık lahana yemegi salata
Ara 1 bardak süt 3 adet hurma
Aksam 3 minik baget tavuk salata
Yatmadan da 1 bardak süt icerm belki birde meyve yerim
Saol balımafiyet olsun canım
Afiyet olsun canım maşallah sen bayagı istikrarlı gidiyorsun Allah kolaylık versin canım bizede inşKizlar bugünkü menüm sabah 1 yumurtadan menemen 1kk peynir maydonoz dereotu salatalik 2 dilim cavdar ekmek
Ara 4 kaşık nesle nesfit
Su 3 litre
Menün güzel canım. Sporda olursa çok daha güzel olurKizlar bugünkü menüm sabah 1 yumurtadan menemen 1kk peynir maydonoz dereotu salatalik 2 dilim cavdar ekmek
Ara 4 kaşık nesle nesfit
Su 3 litre
Küçük çocukla zor oluyor canım soğukta. Allahtan benimki 10 aylık daha.uyuyor arabada.iyice ortuyorum ustunu usumesin diye.yürümeye başladımi zor olur bende gidemem fzzla .yuruyecem diye tutturur3buçuk yaşında canım yagmurlu ve soğuk olunca çıkamıyorum ısınsın bol bol yürürüm inş
iyi geceler canımKizlar benim bebis uyumak üzere. Benim de uykum geldi.yatarım artık. Hepinize iyi geceler iyi uykular canlar
Aynen canım hatta kendi arabasını sürmek istiyor herkese çarpa çarpa geziyoruzKüçük çocukla zor oluyor canım soğukta. Allahtan benimki 10 aylık daha.uyuyor arabada.iyice ortuyorum ustunu usumesin diye.yürümeye başladımi zor olur bende gidemem fzzla .yuruyecem diye tutturur
ne yaptın canım benimYaaa kizlaaarrcok kötü bir şey yaptim ben
ne yaptın canım benim
tatlım meyve açıktırmış olabilir birden kan şekerini yükseltip düşürmüştürAsiri acıktım 1 kase corba ve 1 dilim ekmek yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?