- Konu Sahibi Pinarbartu
- #13.381
kizlar bende soyle birsey dusundum bu yarismlar acayip motive ediyor insani oyuzden takim icinde kucuk bir yarisma duzenlemek istiyorum sizlerde uygun gorurseniz tabii
eylulce / domination /destinam
kilolari ayni sayilir oyuzden bu hafta onlarin yarisa girmesi hem bizim hemde onlar icin motivasyon sagliyacak
bu arada eylulcede tatile gitmeden daha guzel kilo verir biraz az gezer bu hafta paylasima katilir vede hepimiz motive oluruz
sizler de fikirlerinizi soylerseniz cok memnun olurum kizlar
birde eger agir olmazsa diger arkadaslarida yarismada eslestirebiriz yani bu hafta yada yok bu hafta uc kisi haftaya iki ksii yarissin derseniz size uyarim
benim aklimda soyle bir eslesme var
hursultan /1.73
nazco /usarem
ne dersiniz ?
ben kendimi saymiyorum cunku haftaya bu degerlendirmeyi yapip kacacagim sizden :))))
eylulce / domination /destinam
kilolari ayni sayilir oyuzden bu hafta onlarin yarisa girmesi hem bizim hemde onlar icin motivasyon sagliyacak
bu arada eylulcede tatile gitmeden daha guzel kilo verir biraz az gezer bu hafta paylasima katilir vede hepimiz motive oluruz
sizler de fikirlerinizi soylerseniz cok memnun olurum kizlar
birde eger agir olmazsa diger arkadaslarida yarismada eslestirebiriz yani bu hafta yada yok bu hafta uc kisi haftaya iki ksii yarissin derseniz size uyarim
benim aklimda soyle bir eslesme var
hursultan /1.73
nazco /usarem
ne dersiniz ?
ben kendimi saymiyorum cunku haftaya bu degerlendirmeyi yapip kacacagim sizden :))))