Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kizlar bende soyle birsey dusundum bu yarismlar acayip motive ediyor insani oyuzden takim icinde kucuk bir yarisma duzenlemek istiyorum sizlerde uygun gorurseniz tabii

eylulce / domination /destinam
kilolari ayni sayilir oyuzden bu hafta onlarin yarisa girmesi hem bizim hemde onlar icin motivasyon sagliyacak
bu arada eylulcede tatile gitmeden daha guzel kilo verir biraz az gezer bu hafta paylasima katilir vede hepimiz motive oluruz
sizler de fikirlerinizi soylerseniz cok memnun olurum kizlar

birde eger agir olmazsa diger arkadaslarida yarismada eslestirebiriz yani bu hafta yada yok bu hafta uc kisi haftaya iki ksii yarissin derseniz size uyarim
benim aklimda soyle bir eslesme var
hursultan /1.73
nazco /usarem

ne dersiniz ?
ben kendimi saymiyorum cunku haftaya bu degerlendirmeyi yapip kacacagim sizden :))))

guzelım ben kendı adıma konusayım...bellı bır lıstem var ki ona bıle dört dörtluk uymuyorum ben cabuk vereyım dıye ama elımden gelenı yaparım...patronum 2 ayda 9 kg verdı...düsünün artık

guzelım ben kendı adıma konusayım...bellı bır lıstem var ki ona bıle dört dörtluk uymuyorum ben cabuk vereyım dıye ama elımden gelenı yaparım...patronum 2 ayda 9 kg verdı...düsünün artık

ya guzelim sen kendini cok hafife aliyorsun bence bir hirsla basla bak arkasi cok fena geliyor ben bu hafta okadar ugrastimki simdiye kadar o ugrastigimin yarisini ugrassayudim emin olun simdi oo fit gibi olmustum oyuzden bence sende basarirsin guzelim
bence bu yarismayla dort dortluk uyacaksin gor bak

tesekkur ederim canim cok ugrastim kizlar haberiniz olsun

kiz bunuda bozarsan yersin benden dayagi haberin olsun

kizlar bende soyle birsey dusundum bu yarismlar acayip motive ediyor insani oyuzden takim icinde kucuk bir yarisma duzenlemek istiyorum sizlerde uygun gorurseniz tabii

eylulce / domination /destinam
kilolari ayni sayilir oyuzden bu hafta onlarin yarisa girmesi hem bizim hemde onlar icin motivasyon sagliyacak
bu arada eylulcede tatile gitmeden daha guzel kilo verir biraz az gezer bu hafta paylasima katilir vede hepimiz motive oluruz
sizler de fikirlerinizi soylerseniz cok memnun olurum kizlar
kaydirigubbakcemile5
birde eger agir olmazsa diger arkadaslarida yarismada eslestirebiriz yani bu hafta yada yok bu hafta uc kisi haftaya iki ksii yarissin derseniz size uyarim
benim aklimda soyle bir eslesme var
hursultan /1.73
nazco /usarem

ne dersiniz ?
ben kendimi saymiyorum cunku haftaya bu degerlendirmeyi yapip kacacagim sizden :))))
tamam ablacım bana uyar bugün zaten diyeti bozmıycamm :enbuyukkk: :hooray:

kizlar ben cikmam lazim kziizm zir zir agliyor karinlarini doyurayim zaten yeni kalktik gibi birsey iananki bugunlerde cok yatiyorum ben hicte uykumu alamiyorum
bu ardaa eylululn 21 ne aldik biletleri geliyorum oraya kizlar kasima kadarda ordayim aksam sevindirik oldum uyuyamadim oyuzden taa bu saate kadar kaldi iste islerim neyse hadi ben cikiyorum gelirim birazdan

HADİ HAYIRLISI GELİN BAKALIM DİNDİRİN HASRETİNİZİ İSTANBULAMI GELECEKSİN?kaydirigubbakcemile4

tamam ablacım bana uyar bugün zaten diyeti bozmıycamm :enbuyukkk: :hooray:
ozaman geriye bir tek eylulce kaliyor fikrini almadigimiz oda gelince yarin baslatiriz yarismayi

hursultan sen ne dusunuyorsun yarisma hakkinda

HADİ HAYIRLISI GELİN BAKALIM DİNDİRİN HASRETİNİZİ İSTANBULAMI GELECEKSİN?kaydirigubbakcemile4

yok guzelim ilk istanbula inecegiz ama benim memleket adana direk adanaya gecis yapacagiz allah izin veririse

kızlar benim modem gene azizlik etti giremiyorum komşunun pc den girdim beni 66 yzın girebildiğim an görüşürüz tekrr kusura bakmayın artık geç oldu biraz

ay ay yorgun luktan oluyom bugun gorende aksama kadar tarlada calistim sanacak her tarafim dokuluyo .... kaptan bildirimi bu gece yapiyom ben yarin sabah erkende cocuklarin okul alisverisini yapacaz cantaydi defter kalem derken bi liste verdiler iki sayfa dolu bu hafta sonu tatile gidiyoz 3 hafta donuncede 3 gun sonra okular aciliyo birde oruc olacaz o yuzden gitmeden halledeyim dedim kaptan bu hafta walla korktun beni 750gr verdimkaydirigubbakcemile2 bu sabah tartildim 1 kilo umit ediyordum ama neyse yarin gece gorusuruz opuyorumnanaktanB]

kaptan ben kilomu dun gece bildirmistimkaydirigubbakcemile4

slm kilo veren herkesi tbr ederim supersiniz..... kaptan yarisa ok yim ama pazar gunu tatile cikiyom ben o yuzden giremem simdilik kaciyom yine gorusuruz

neslihancığım bende varım yarışa tabi nazco kabul ederse,bu arada ben mersindeyim ay bak adanaya gelip mersinede uğrayıp benimle görüşmezsen valla darılırım.beklerim bak mersine gelirsen

Kutlarım neslİŞ umarım akrep bunu bİle verememİŞtİr
:olmaz:laelaelaelaelaelülülülülülü

slm kizlarr ben geldim ama inanin acimdan geberecem uzgunum ama ancak bu kadar verebildim elimden zaten daha fazlasi gelemez zaten buna bile hayret ettim cok uzun zamandir kilo veremiyorum dogru durust cunkuu
bu hafta akrep sayesinde hedefime dahada yaklastimm haftaya insallah bitecek bu is
akrepp birdaha yarisalimm iyi oluyor bakk insanin yerken aklina akrep geliyorr ayyy ayy oldum ama valla
hehhehe yerken akrep geliyor demek aklınakaydirigubbakcemile3
yok guzelim maalesef o 3 kilo vermiss acik ara farkla onde yanii ne yapalim yenildik ama guzel birr morel vede motivasyon oldu bana arada ise yariyorr benim hemserikaydirigubbakcemile3
sositososito:lepi:lülülülülülüŞeniz
ablacımm süpersinn kaydirigubbakcemile5 maşallah ah bide ben 65 olsam :sinifsinif:
olursun canım merak etme ama sen elma diyetini farklı yapıyosun..
sabah normal kahvaltını yapıyosun..mesela ben sabah kahvaltımı yapıp 2 saat ara ile elma yiyorum ve akşam 4-5 gibi kapatıyorum mide kapımı şeker
BİR HAFTADA NASIL YAPMIŞ BUNU YEMESE BİLE BU KADAR VEREMEZ AKREBİ DE TEBRİK EDELİM O ZAMAN alkisalkisalkis
naniknanik:lepi:Şeniz
kizlar ben cikmam lazim kziizm zir zir agliyor karinlarini doyurayim zaten yeni kalktik gibi birsey iananki bugunlerde cok yatiyorum ben hicte uykumu alamiyorum
bu ardaa eylululn 21 ne aldik biletleri geliyorum oraya kizlar kasima kadarda ordayim aksam sevindirik oldum uyuyamadim oyuzden taa bu saate kadar kaldi iste islerim neyse hadi ben cikiyorum gelirim birazdan
kıııs hemşom demek geliyosun buralara hadi bakiiim gözün aydın olsun

:olmaz:laelaelaelaelaelülülülülülü

hehhehe yerken akrep geliyor demek aklınakaydirigubbakcemile3

sositososito:lepi:lülülülülülüŞeniz

olursun canım merak etme ama sen elma diyetini farklı yapıyosun..
sabah normal kahvaltını yapıyosun..mesela ben sabah kahvaltımı yapıp 2 saat ara ile elma yiyorum ve akşam 4-5 gibi kapatıyorum mide kapımı şeker

naniknanik:lepi:Şeniz

kıııs hemşom demek geliyosun buralara hadi bakiiim gözün aydın olsun

aa sabah normal kahvaltı mı yapılıyo ben yanlış anlamışım o zaman :uhm:

14. TAKIM 116. ETAP

neslihan (67.0/65.3/1.7/2.54%)
eylülce (79.2/78.5/0.7/0.88%)
destinam (74.7/76.0/-1.3/-1.74%)
1.73 (91.2/91.2/0.0/0.0%)
nazco (66.5/66.0/0.5/0.75%)
domination (79.0/78.5/0.5/0.63%)
hursultan(87.0/86.3/0.7/0.80%)
usarem(65.4/64.8/0.6/0.92%)

14. TAKIM TOPLAM KİLO (610.0/606.6/3.4/0.56%)

neslihancığım bende varım yarışa tabi nazco kabul ederse,bu arada ben mersindeyim ay bak adanaya gelip mersinede uğrayıp benimle görüşmezsen valla darılırım.beklerim bak mersine gelirsen

kiz dur sende sen gel yanima ben onca yoldan geliyom
neyse yinede bakariz arkadasim var mersinde oraya gitmeyi duusnuyorum ya senide gormeye gelirim belki

aaaaaaaaaaaa kızlar ben dün sabah mesaj göndermiştim ama nasıl oldu anlamadım..hastaneden çıkmadan 07.30 da ..
mesajı yazdım gönder dedim sayfayı kapadım çıktım almamışınız herhal..
90.500 yazmıştım ama okuyan olmamış diycem ama yazdıgım mesajıda bulamadım..
:uhm:

Back
X