Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın hanımlar bugünkü kilom 64,800,bu hafta 600 gr verebilmişim.ama dün biraz yemeği kaçırdım.aslında çorba diyetindeydim ama dün evlilik yıldönümümüzdü.onun için çorba yerine başka şeyler yedim.ama bugün telafi edicem.bakalım kilomda yarın ne gibi birt değişiklik olucak.kızlar birde şu elma diyei nasıl bişey.burayada eklermisiniz.bir bakayım bende.elmayı çok severim nede olsa.
bu arada hepinize hayırlı cumalar.

günaydınn zemuszemus uyanır uyanmaz tartıldım veee 78.500 olmuşum :dance: bu arada bugün elma diyeti yapıyorum kararlıyım bu sefer :enbuyukkk:

14. TAKIM 116. ETAP

neslihan (67.0/65.3/1.7/2.54%)
eylülce (79.2/%)
destinam (74.7/76.0/-1.3/-1.74%)
1.73 (91.2/%)
nazco (66.5/%)
domination (79.0/78.5/0.5/0.63%)
hursultan(87.0/86.3/0.7/0.80%)
usarem(65.4/64.8/0.6/0.92%)

14. TAKIM TOPLAM KıLO (610.0/

slm kizlarr ben geldim ama inanin acimdan geberecem uzgunum ama ancak bu kadar verebildim elimden zaten daha fazlasi gelemez zaten buna bile hayret ettim cok uzun zamandir kilo veremiyorum dogru durust cunkuu
bu hafta akrep sayesinde hedefime dahada yaklastimm haftaya insallah bitecek bu is
akrepp birdaha yarisalimm iyi oluyor bakk insanin yerken aklina akrep geliyorr ayyy ayy oldum ama valla

slm kizlarr ben geldim ama inanin acimdan geberecem uzgunum ama ancak bu kadar verebildim elimden zaten daha fazlasi gelemez zaten buna bile hayret ettim cok uzun zamandir kilo veremiyorum dogru durust cunkuu
bu hafta akrep sayesinde hedefime dahada yaklastimm haftaya insallah bitecek bu is
akrepp birdaha yarisalimm iyi oluyor bakk insanin yerken aklina akrep geliyorr ayyy ayy oldum ama valla

ablacımm süpersinn kaydirigubbakcemile5 maşallah ah bide ben 65 olsam :sinifsinif:

kizlar ben cikmam lazim kziizm zir zir agliyor karinlarini doyurayim zaten yeni kalktik gibi birsey iananki bugunlerde cok yatiyorum ben hicte uykumu alamiyorum
bu ardaa eylululn 21 ne aldik biletleri geliyorum oraya kizlar kasima kadarda ordayim aksam sevindirik oldum uyuyamadim oyuzden taa bu saate kadar kaldi iste islerim neyse hadi ben cikiyorum gelirim birazdan

kizlar ben cikmam lazim kziizm zir zir agliyor karinlarini doyurayim zaten yeni kalktik gibi birsey iananki bugunlerde cok yatiyorum ben hicte uykumu alamiyorum
bu ardaa eylululn 21 ne aldik biletleri geliyorum oraya kizlar kasima kadarda ordayim aksam sevindirik oldum uyuyamadim oyuzden taa bu saate kadar kaldi iste islerim neyse hadi ben cikiyorum gelirim birazdan

tamam ablacım görüşürüzz opuyorumnanaktan

kızlar sabah kahvaltı 1 elma yedim 1 bardak yeşil çay bide 1 dilim kepek ekmek. şimdi de 1 elma yedim bi de saat 2.30 gibi yerim bugün böle yaa hiç bozmadan devam edersem kendime küçük bi ödül vericem ama yiyecek değil kaydirigubbakcemile3 ne ödül versem acaba fisfisfis

tebrıkler kaptannnnnnnnnnnnnnnnnn ve dıger kılo veren arkadaslarıda tebrık ederım
tesekkur ederim canim cok ugrastim kizlar haberiniz olsun
kızlar sabah kahvaltı 1 elma yedim 1 bardak yeşil çay bide 1 dilim kepek ekmek. şimdi de 1 elma yedim bi de saat 2.30 gibi yerim bugün böle yaa hiç bozmadan devam edersem kendime küçük bi ödül vericem ama yiyecek değil kaydirigubbakcemile3 ne ödül versem acaba fisfisfis

kiz bunuda bozarsan yersin benden dayagi haberin olsun

Back
X