Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım bnen çıkıyom..
şimdi geldim kütahyada dügündeydim ben.dün akşam gitmiştim..
saat 4 de mesaiye yetiştim..eve bile ugramadan işe geldim..
önce bi hastalarımı dolaşam acık işim var arada ugrarım.
tabi iki gündür diyet yapmadım.ama çokta bozmadım..ben dün sabah 90.500 düm ama kaydolmamış..
en iyisi yarın sabah tartılayım ona gtöre bu hafta ordan başlayayım..nasıl olcak şimdi anlamadım..gerçi zaten regliden dolayı çok kilo gitmedi ama vücut olarak ayran diyetinde rahattım ben

NESLıŞ ıN FıKRı BAKTI BıZDEN HAYIR YOK KAPLUMBAGA GIBI ZAYIFLIYORUZ EN SONUNDA KAPIŞTIRACAK BıZı BENCE GÜZEL FıKıR AMA AKREP GıBı SıNıR BOZUCU KONUSMAYALIM ARKADASLARkaydirigubbakcemile

NESLİŞ İN FİKRİ BAKTI BİZDEN HAYIR YOK KAPLUMBAGA GIBI ZAYIFLIYORUZ EN SONUNDA KAPIŞTIRACAK BİZİ BENCE GÜZEL FİKİR AMA AKREP GİBİ SİNİR BOZUCU KONUSMAYALIM ARKADASLARkaydirigubbakcemile

bencede tam kaplumbağa olduk :sinifsinif: midemden gurultular geliyor ya ama ben acıkmadım :sm_confused:
kızlar saat 16.50 itibariyle diyetimi bozmadım bugün hiç akşama kadar dayanırsam kendime ufacık ödül vericem ne ödül versem kii :uhm:

NESLİŞ İN FİKRİ BAKTI BİZDEN HAYIR YOK KAPLUMBAGA GIBI ZAYIFLIYORUZ EN SONUNDA KAPIŞTIRACAK BİZİ BENCE GÜZEL FİKİR AMA AKREP GİBİ SİNİR BOZUCU KONUSMAYALIM ARKADASLARkaydirigubbakcemile
aynen oyle baksana uyuduk nerdeyse bu hafta akrep beni canlandirdi bende sizi canlandirim dedim hadi bakalim ozman start verilmistir bugunden itibaren yrisiyorsunuz kazananada benden odul varr kizlarr haberiniz olsun yerimseniben
kızlar takım olarak 3. olmuşuz delikafadulden :dance: turkbayragi :lepi: alkisalkisalkis

valla tebrikler dahada iyi olabilirdik ya 1.73un mesajini alamamk kotu oldu bizim iicn neyse saslik olsun haftaya daha guzel sonuc verecek ozaman
yanliz 1.73 un kilosu bugunku kilodan hesaplanacak kizlar yani 90.5 den oldumu anlastikmi hii birde hersey serbest hursultanin dedigi gibi gicik gicik konusmakta serbest ben anlamam rakibi boyle konusarak alt edeceksiniz bend earayi kizistirabilirim yani ona gore

ay ablacımm haftaya bari 1. olalım seni mezun etmeden kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile4 kızlar bencede hareketlenmemiz lazım ben bugün iyi gidiyorum bakalım yarın da devam edicem :nazar: zemuszemussositososito

BıRıNCı OLAN TAKIMDAN NE EKSıĞıMıZ VAR TABıKıDE BıRıNCı OLURUZ BU HAFTA BıRıNCıLıK ıÇıN KıLO VERıCEM HADı KIZLAR HAREKETLENELıM BıRAZdelikafadulden

bende elmaya devam ediyorum kızlar hadi 1. olalım bu aralar diğer takımlar boşladı işi galiba kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile5

Aa kimse gelmemis :sm_confused: kızlar midem kazınıyo bu arada ama bisey yemek istemiom. Sabahtan beri toplam 4 elma yedim 2 bardak yesilcay 1 dilim ekmek nasılım :delphin: of bari bi elma yiyim annem salata yapmıs ama 1 lokma bile almadım :hooray:

Aa kimse gelmemis :sm_confused: kızlar midem kazınıyo bu arada ama bisey yemek istemiom. Sabahtan beri toplam 4 elma yedim 2 bardak yesilcay 1 dilim ekmek nasılım :delphin: of bari bi elma yiyim annem salata yapmıs ama 1 lokma bile almadım :hooray:

aferim kiz supersin valla hadi hadi su saate kadar idare etmsissn bundan sonra bozma yazik olur okadar emek irade

slm kızlar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm a.s. a.s. a.s.
nasılsınız bakalım, neler oldu ben yokken, geçmişi okuyamadım daha. beni sorarsanız ben çok iyiyim. düğün güzel geçti. yerimde hiç durmadım durmadan oynadım 2 gün delikafadulden delikafadulden delikafadulden daha sonra inş hayırlı olur bir işe kalkıştım. sonunda evleniyoruuuuuuuuuuuuuuummmmmm :lepi: :lepi: :lepi:
ama sakın yanlış anlamayın ev alıyorum :jeyyar: delikafadulden çok kısa bir sürede oldu ankaradan ev almaya karar verdim tabi kredi çekerek :kedi: 10 yıl borçlanacam mafoldumben allah yardım etsin bana :Saruboceq: çarşamba günü tapu işi için tekrar ankaraya gidecem. sonra ev taşınma işleri başlayacak. daha sonra dinlenmeden erzuruma döncem ve biliyorsunuz ordada ev sorunu var onla uğraşacam. yani bu ramazan bana zor geçecek allah yardımcım olsun :Saruboceq:
geçmiş kandiliniz mübarek olsun bu arada kızlar. bir konuda duanızı istiyorum. pazartesi günü kardeşimin nerde askerlik yapacağı belli olacak salı günüde gidecek mafoldumben dua edin güzel bir yer çıksın
kızlar bu arada bende diyet miyet kalmadı :kedi: :kedi: :kedi: ordan oraya koşuşturma, düzen filan uçtu gitti. ama geri döncem bakın görün ankara biraz kendime getirdi beni tekrar düzene girecem inşallah.
yarın düğün var yine burda misafirlerimiz olabilir bide kardeşimin askere gitmesi sonra ankaraya tekrar gidecem. daha sonra taşınma işleri nasıl gelecem buraya bilmiyorum. zaten ankaraya gidince net olmayacak. bakalım hayırlısı. benden bu kadar
eeeeeeeeeee siz nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

aferim kiz supersin valla hadi hadi su saate kadar idare etmsissn bundan sonra bozma yazik olur okadar emek irade

bozar mıyım kaydirigubbakcemile4 annem dedi ki yemek yaptım ge azcık tadına bak dedibamyayla pirinç pilavı yapmış :jeyyar: ama ben 1 lokma bile almadım. elmamı yedim mutfağa su içmeye gittim salatayı gördüm dayanamadım küçüçükk minicik 1 dilim domates aldım yerimseniben bugün daha bişey yemiyorum bu saate kadar dayandım bakalım sabah belli olur yeşil çay içerim şimdi bi tek kaydirigubbakcemile2
ve bugün ilk defa diyette olduğumu kafama kazımış olarak hiçbişey yemedim delikafadulden durun yarın sabah tartılırım kilo verebilmişsem yarın da devam.yok veremediysem o bamyayla pilavdan yerim öğlen,sonra da %100 detoks ayran çorbasına başlarım zemuszemus
ama içinden bi ses kilo verdim diyo zemuszemus :Saruboceq:

slm kızlar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm a.s. a.s. a.s.
nasılsınız bakalım, neler oldu ben yokken, geçmişi okuyamadım daha. beni sorarsanız ben çok iyiyim. düğün güzel geçti. yerimde hiç durmadım durmadan oynadım 2 gün delikafadulden delikafadulden delikafadulden daha sonra inş hayırlı olur bir işe kalkıştım. sonunda evleniyoruuuuuuuuuuuuuuummmmmm :lepi: :lepi: :lepi:
ama sakın yanlış anlamayın ev alıyorum :jeyyar: delikafadulden çok kısa bir sürede oldu ankaradan ev almaya karar verdim tabi kredi çekerek :kedi: 10 yıl borçlanacam mafoldumben allah yardım etsin bana :Saruboceq: çarşamba günü tapu işi için tekrar ankaraya gidecem. sonra ev taşınma işleri başlayacak. daha sonra dinlenmeden erzuruma döncem ve biliyorsunuz ordada ev sorunu var onla uğraşacam. yani bu ramazan bana zor geçecek allah yardımcım olsun :Saruboceq:
geçmiş kandiliniz mübarek olsun bu arada kızlar. bir konuda duanızı istiyorum. pazartesi günü kardeşimin nerde askerlik yapacağı belli olacak salı günüde gidecek mafoldumben dua edin güzel bir yer çıksın
kızlar bu arada bende diyet miyet kalmadı :kedi: :kedi: :kedi: ordan oraya koşuşturma, düzen filan uçtu gitti. ama geri döncem bakın görün ankara biraz kendime getirdi beni tekrar düzene girecem inşallah.
yarın düğün var yine burda misafirlerimiz olabilir bide kardeşimin askere gitmesi sonra ankaraya tekrar gidecem. daha sonra taşınma işleri nasıl gelecem buraya bilmiyorum. zaten ankaraya gidince net olmayacak. bakalım hayırlısı. benden bu kadar
eeeeeeeeeee siz nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

delikafaduldenkızz özledik senii delikafadulden evleniyorum diyo bi de Allah ne etmesin sırnaşık şey hayırlı olsun ablacım Allah kolaylık versin Güle güle oturun hihoyyyt alkisalkisalkis

ya biz birbirimize kırılacak degiliz zaten..
tanıdıgım kadarıyla alıngan arkadaş yok aramızda.
burada birbirimizi motive için varız..başarıya giden yolda herşey yapılabilir.

bencede tam kaplumbağa olduk :sinifsinif: midemden gurultular geliyor ya ama ben acıkmadım :sm_confused:
kızlar saat 16.50 itibariyle diyetimi bozmadım bugün hiç akşama kadar dayanırsam kendime ufacık ödül vericem ne ödül versem kii :uhm:

kaydirigubbakcemile5
çok güzel arkadaşım devam..

kızlar takım olarak 3. olmuşuz delikafadulden :dance: turkbayragi :lepi: alkisalkisalkis

ya benim şu kiloda olsaydı iyi olurdu aslında mafoldumben

Back
X