- Konu Sahibi Pinarbartu
- #13.401
vereliniortak
1,73 KAPIŞIYOMUYUZ BU HAFTA ?kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1,73 KAPIŞIYOMUYUZ BU HAFTA ?kaydirigubbakcemile3
NESLİŞ İN FİKRİ BAKTI BİZDEN HAYIR YOK KAPLUMBAGA GIBI ZAYIFLIYORUZ EN SONUNDA KAPIŞTIRACAK BİZİ BENCE GÜZEL FİKİR AMA AKREP GİBİ SİNİR BOZUCU KONUSMAYALIM ARKADASLARkaydirigubbakcemile
aynen oyle baksana uyuduk nerdeyse bu hafta akrep beni canlandirdi bende sizi canlandirim dedim hadi bakalim ozman start verilmistir bugunden itibaren yrisiyorsunuz kazananada benden odul varr kizlarr haberiniz olsun yerimsenibenNESLİŞ İN FİKRİ BAKTI BİZDEN HAYIR YOK KAPLUMBAGA GIBI ZAYIFLIYORUZ EN SONUNDA KAPIŞTIRACAK BİZİ BENCE GÜZEL FİKİR AMA AKREP GİBİ SİNİR BOZUCU KONUSMAYALIM ARKADASLARkaydirigubbakcemile
kızlar takım olarak 3. olmuşuz delikafadulden :dance: turkbayragi :lepi: alkisalkisalkis
ay ablacımm haftaya bari 1. olalım seni mezun etmeden kaydirigubbakcemile3kızlar bencede hareketlenmemiz lazım ben bugün iyi gidiyorum bakalım yarın da devam edicem
zemuszemussositososito
ya bende mezun olmak serefine birinciligi istiyorum yani
cok seymi istiyorum
BİRİNCİ OLAN TAKIMDAN NE EKSİĞİMİZ VAR TABİKİDE BİRİNCİ OLURUZ BU HAFTA BİRİNCİLİK İÇİN KİLO VERİCEM HADİ KIZLAR HAREKETLENELİM BİRAZdelikafadulden
Aa kimse gelmemis :sm_confused: kızlar midem kazınıyo bu arada ama bisey yemek istemiom. Sabahtan beri toplam 4 elma yedim 2 bardak yesilcay 1 dilim ekmek nasılımof bari bi elma yiyim annem salata yapmıs ama 1 lokma bile almadım :hooray:
aferim kiz supersin valla hadi hadi su saate kadar idare etmsissn bundan sonra bozma yazik olur okadar emek irade
slm kızlar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm a.s. a.s. a.s.
nasılsınız bakalım, neler oldu ben yokken, geçmişi okuyamadım daha. beni sorarsanız ben çok iyiyim. düğün güzel geçti. yerimde hiç durmadım durmadan oynadım 2 gün delikafadulden delikafadulden delikafadulden daha sonra inş hayırlı olur bir işe kalkıştım. sonunda evleniyoruuuuuuuuuuuuuuummmmmm :lepi: :lepi: :lepi:
ama sakın yanlış anlamayın ev alıyorum :jeyyar: delikafadulden çok kısa bir sürede oldu ankaradan ev almaya karar verdim tabi kredi çekerek :kedi: 10 yıl borçlanacam mafoldumben allah yardım etsin bana :Saruboceq: çarşamba günü tapu işi için tekrar ankaraya gidecem. sonra ev taşınma işleri başlayacak. daha sonra dinlenmeden erzuruma döncem ve biliyorsunuz ordada ev sorunu var onla uğraşacam. yani bu ramazan bana zor geçecek allah yardımcım olsun :Saruboceq:
geçmiş kandiliniz mübarek olsun bu arada kızlar. bir konuda duanızı istiyorum. pazartesi günü kardeşimin nerde askerlik yapacağı belli olacak salı günüde gidecek mafoldumben dua edin güzel bir yer çıksın
kızlar bu arada bende diyet miyet kalmadı :kedi: :kedi: :kedi: ordan oraya koşuşturma, düzen filan uçtu gitti. ama geri döncem bakın görün ankara biraz kendime getirdi beni tekrar düzene girecem inşallah.
yarın düğün var yine burda misafirlerimiz olabilir bide kardeşimin askere gitmesi sonra ankaraya tekrar gidecem. daha sonra taşınma işleri nasıl gelecem buraya bilmiyorum. zaten ankaraya gidince net olmayacak. bakalım hayırlısı. benden bu kadar
eeeeeeeeeee siz nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
NESLİŞ İN FİKRİ BAKTI BİZDEN HAYIR YOK KAPLUMBAGA GIBI ZAYIFLIYORUZ EN SONUNDA KAPIŞTIRACAK BİZİ BENCE GÜZEL FİKİR AMA AKREP GİBİ SİNİR BOZUCU KONUSMAYALIM ARKADASLARkaydirigubbakcemile
bencede tam kaplumbağa olduk :sinifsinif: midemden gurultular geliyor ya ama ben acıkmadım :sm_confused:
kızlar saat 16.50 itibariyle diyetimi bozmadım bugün hiç akşama kadar dayanırsam kendime ufacık ödül vericem ne ödül versem kii :uhm:
kızlar takım olarak 3. olmuşuz delikafadulden :dance: turkbayragi :lepi: alkisalkisalkis