- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #134.301
Hemde aksam aksam çikilataaa yiyenn birini görüyorumTamam canım hayatımdan çıkarmazsam basaramam tamam söz 55 e düşene kadar agzıma vurmayacağım çikolatayı
Teşekkürler canimmmm hepimizin kadınlar günü kutlu olsun
7. Takımdan sevgilerle; kadınlar günümüz kutlu olsun..
4.Takim ve Takim arkadaslarim adina Dunya Emekci Kadinlar Gunumuz Kutlu Olsun.
Eki Görüntüle 1790786
Günaydın miyavim
Herkeste bir haller var canım bu hafta.ya hastalık ya can sıkıntısı. Offfffkızlar nerdesiniz @ParteMoralllesmerm91 canım birden kayboldun spora mı gittin of bende gidecektim planlarım vardı 15 km yürümek canım hiç istemiyor yürüyüş salonda hem koşup hem yürüyeceğim artık
Ben veriyorum kızıma bir sorun olmadı. Bir dene istersen kızın yerse ver biraz ama fazla verme.kizlar butun gece ateş icindeydim...kemiklerim kirik sanki cok fena hasta oldum..atesim 38.9 a kadr cikti suanda 37.5..mercimek corbasi yaptim kizimada icirsem olurmu 8.5 aylik gaz yaparmi.bi cimdik kimyon koydum ama sanci yaparmi acaba..uyuyup dinlenmm gerekirken simdi onun derdindeyim yoksa kalkio ona baska corba yapicam
evet sorma akşamdan plan yaptım sabahdan beri elimde çay ayagımda pijama nerde 15 km yürüyecek olan miyavsu nerde evde temizlik yapacak olan tombul kediHerkeste bir haller var canım bu hafta.ya hastalık ya can sıkıntısı. Offfff
geçmiş olsun canım antibiyotik al istersenkizlar butun gece ateş icindeydim...kemiklerim kirik sanki cok fena hasta oldum..atesim 38.9 a kadr cikti suanda 37.5..mercimek corbasi yaptim kizimada icirsem olurmu 8.5 aylik gaz yaparmi.bi cimdik kimyon koydum ama sanci yaparmi acaba..uyuyup dinlenmm gerekirken simdi onun derdindeyim yoksa kalkio ona baska corba yapicam
Sen benim evi bir görsen.heryer darmadağınık. Toplamaya hiç halim yok.üstümde bir uyuşukluk var.işleri düşündükçe iyice kötü oluyorumevet sorma akşamdan plan yaptım sabahdan beri elimde çay ayagımda pijama nerde 15 km yürüyecek olan miyavsu nerde evde temizlik yapacak olan tombul kedi
evet sende 3 cocuk birde anne baba ay düşenemiyorum beni topluda en son pazar günü süpürdüm eviSen benim evi bir görsen.heryer darmadağınık. Toplamaya hiç halim yok.üstümde bir uyuşukluk var.işleri düşündükçe iyice kötü oluyorum
Çok iyi olur kizzz gel gellevet sende 3 cocuk birde anne baba ay düşenemiyorum beni topluda en son pazar günü süpürdüm eviher yer toz olmuştur gece tıkandım çünkü ben sana geleyim seninkini yapalım sonra bende yatar uyuruz
ah nerdeÇok iyi olur kizzz gel gell
Ben hep karmakarışık rüyalar gördüm bugün.doğru düzgün uyuyamadımah nerdeo günler kız gözlerimi açamıyorum gece erken yattım birde of fena oldum ya
benimde öyle bebek gördüm birde benim ameliyat ve köpek fobim var onlarda vardı karışık labirentli yollarda yürüdüm hayra çıksın uykunun tadını alamadımBen hep karmakarışık rüyalar gördüm bugün.doğru düzgün uyuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?