Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tamam canım hayatımdan çıkarmazsam basaramam tamam söz 55 e düşene kadar agzıma vurmayacağım çikolatayı
Hemde aksam aksam çikilataaa yiyenn birini görüyorum bugün protein ağırlıklı beslen canim ekmek pilav ve meyve yok sana bugün tamam mii

kızlar nerdesiniz @ParteMoralll esmerm91 canım birden kayboldun spora mı gittin of bende gidecektim planlarım vardı 15 km yürümek canım hiç istemiyor yürüyüş salonda hem koşup hem yürüyeceğim artık

kizlar butun gece ateş icindeydim...kemiklerim kirik sanki cok fena hasta oldum..atesim 38.9 a kadr cikti suanda 37.5..mercimek corbasi yaptim kizimada icirsem olurmu 8.5 aylik gaz yaparmi.bi cimdik kimyon koydum ama sanci yaparmi acaba..uyuyup dinlenmm gerekirken simdi onun derdindeyim yoksa kalkio ona baska corba yapicam

Herkeste bir haller var canım bu hafta.ya hastalık ya can sıkıntısı. Offfff

Ben veriyorum kızıma bir sorun olmadı. Bir dene istersen kızın yerse ver biraz ama fazla verme.
Sanada çok geçmiş olsun canım

geçmiş olsun canım antibiyotik al istersen

evet sorma akşamdan plan yaptım sabahdan beri elimde çay ayagımda pijama nerde 15 km yürüyecek olan miyavsu nerde evde temizlik yapacak olan tombul kedi
Sen benim evi bir görsen.heryer darmadağınık. Toplamaya hiç halim yok.üstümde bir uyuşukluk var.işleri düşündükçe iyice kötü oluyorum

Sen benim evi bir görsen.heryer darmadağınık. Toplamaya hiç halim yok.üstümde bir uyuşukluk var.işleri düşündükçe iyice kötü oluyorum
evet sende 3 cocuk birde anne baba ay düşenemiyorum beni topluda en son pazar günü süpürdüm evi her yer toz olmuştur gece tıkandım çünkü ben sana geleyim seninkini yapalım sonra bende yatar uyuruz

evet sende 3 cocuk birde anne baba ay düşenemiyorum beni topluda en son pazar günü süpürdüm evi her yer toz olmuştur gece tıkandım çünkü ben sana geleyim seninkini yapalım sonra bende yatar uyuruz
Çok iyi olur kizzz gel gell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…