- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #134.281
Yok canım yok hiç yememem lazım çok pişman oldum valla daha hiç yemem 55 e kadar benim yemeklede aram yok hamur işi sevmem ekmek tüketmem beni mahveden malesef sadece çikolata kurtulmam lazımOvv naptn canm sen ya hemde aksam aksam kac gr di cikolata? Insan bari 2 dilim felan yer.gerci çikolatada öyle birsey ki adamin agzi bulasti mi birakamiyorda neyse bakalm yarin icin meyve yeme kuru meyvede dahil.yarin hafif seyler ye bol su ic ve en az 1.5 saat de yürü ve lütfen kendini frenle.
Illa cikolata yiyeceksen tadellenin seker ilavesiz cikolatasi var 27 gr ve sadece 80 kalori.ondan alda ondan ye bari
İyi geceler canımHerkese iyi geceler kızlar
Sende ben gibi çikolataya düşkünsün demekYok canım yok hiç yememem lazım çok pişman oldum valla daha hiç yemem 55 e kadar benim yemeklede aram yok hamur işi sevmem ekmek tüketmem beni mahveden malesef sadece çikolata kurtulmam lazım
7. Takımdan sevgilerle; kadınlar günümüz kutlu olsun..
Ne kadar ince düşüncelisiniz cok teşekkür ederiz sizlerinde dünya kadınlar gününüz kutlu olsun4.Takim ve Takim arkadaslarim adina Dunya Emekci Kadinlar Gunumuz Kutlu Olsun.
Eki Görüntüle 1790786
Günaydın canım benim de bugün rüyama girdi gecen ay benden küçük yeni evlenen kardeşimin çocuğu oldu o girdi rüyama garip bir rüyaydı hayra çıksın inşallah bir gün bizimde olur Allah'ın izniyleAminn tatlm amin öyle cok istiyorum ki anlatamam
Çok teşekkürler sizinde kutlu olsun
7. Takımdan sevgilerle; kadınlar günümüz kutlu olsun..
Çok teşekkürler sizinde4.Takim ve Takim arkadaslarim adina Dunya Emekci Kadinlar Gunumuz Kutlu Olsun.
Eki Görüntüle 1790786
Yürüyüş yapıcam Canım 15 km oradan spora gidicem ev dağınık bu hafta perşembe Allah'ın izniyle eşim gelecekIyi geceler canm yarin niye yogun bir gün canm hayirdr islerin mi var ?
Nasılsın Canım iyi misinHerkese günaydın kızlar mutlu sabahlar. Kadınlar gününüz kutlu olsun.
İdare eder isteNasılsın Canım iyi misin
Sagol canımMiyav_su canım gözün aydın esin geliyormuş. Senin adına çok sevindim
disarda degildim evdeydimmm selinn bakindm ne var die baktim oracikta kalivermis yidimm..ama hem sabah spor yaptim hemde aksam hastanedn sonra yuruyus merak etme..ayy bu arada tartildim 68.6 ciktim yaa sözzzz veriyorum Cuma'ya inşALLAH 66 olup kendimi affettirocem sanaasl selinimmm çıtırr kaptannnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?