- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #134.321
Teşekkür ederim Can'ım.sütümün azalmasından korktuğum için fazla kısıtlayamıyorum.bebeğim daha 2 aylık bile değil.inşallah o etkilenmeden veririm kilolarıMaşallaah menülerin gittikce daha güzel hal aliyo canm cok iyi cok iyi masallah bu arada afiyet olsun.
Bu arada aksam icin pilava dikkat.cok kacirmazsan on numara menün olmus olur
Evet malesefHemde aksam aksam çikilataaa yiyenn birini görüyorumbugün protein ağırlıklı beslen canim ekmek pilav ve meyve yok sana bugün tamam mii
Geçmiş olsun canım kimyon attıysan bişi olmaz canım ama çok değilkizlar butun gece ateş icindeydim...kemiklerim kirik sanki cok fena hasta oldum..atesim 38.9 a kadr cikti suanda 37.5..mercimek corbasi yaptim kizimada icirsem olurmu 8.5 aylik gaz yaparmi.bi cimdik kimyon koydum ama sanci yaparmi acaba..uyuyup dinlenmm gerekirken simdi onun derdindeyim yoksa kalkio ona baska corba yapicam
Çok geçmiş olsun canimmmkizlar butun gece ateş icindeydim...kemiklerim kirik sanki cok fena hasta oldum..atesim 38.9 a kadr cikti suanda 37.5..mercimek corbasi yaptim kizimada icirsem olurmu 8.5 aylik gaz yaparmi.bi cimdik kimyon koydum ama sanci yaparmi acaba..uyuyup dinlenmm gerekirken simdi onun derdindeyim yoksa kalkio ona baska corba yapicam
Çok geçmiş olsunkizlar butun gece ateş icindeydim...kemiklerim kirik sanki cok fena hasta oldum..atesim 38.9 a kadr cikti suanda 37.5..mercimek corbasi yaptim kizimada icirsem olurmu 8.5 aylik gaz yaparmi.bi cimdik kimyon koydum ama sanci yaparmi acaba..uyuyup dinlenmm gerekirken simdi onun derdindeyim yoksa kalkio ona baska corba yapicam
Kız nerdesin sen
Yulaflı gözleme mi yiyorsun yine
Erkenden uyandk herzamanki gibiKız nerdesin sen
Yok yicemmmmm cnmm merak etmee.. :)Yulaflı gözleme mi yiyorsun yine
Bulgur pilavını küçük bir tabak yemiştim dün.bugün kaşık hesabı yaptım öğlen 3 kaşık yedimSporda menü de harika partemm afiyet olsun
Ayy miyaavvaman istemesinn su boreğiii felaan
Kahvaltin ne güzel canim yulaf çok tok tutuyor insanimenünün geri kalani da güzel ama bulgur pilavından 2 kaşık yemişsindir inşallah
geldim beybiii kizla babasi parka gitti yanlizliğin keyfini çikardim gündüz sonra da yemek bulaşik kizi yikadim oooo bitmiyoo iş
canim benim diyet ile azaldi sutum zaten azdi..ve 6.aydan sonra emziremedim sutum azaldigi icin kizim emmek istemedi cok mucadele ettim ama emmedi..Teşekkür ederim Can'ım.sütümün azalmasından korktuğum için fazla kısıtlayamıyorum.bebeğim daha 2 aylık bile değil.inşallah o etkilenmeden veririm kiloları
oh mis gibi olmuştur evin bende bugün düşünüyordum malesef yapamadım of çok yoruldum salondaErkenden uyandk herzamanki gibikahvaltiiii yaptik kizimlaaa klasikkkk bir sabaaah :) sonra ev supur toz al banyolar o bu koca ev yapyap bitmiyor...Bide cocuk olnca hergun supur toz al :) is bitmz bacimm..
yedin mi gözlemini tatlış afiyet olsunYok yicemmmmm cnmm merak etmee.. :)
Nednnoh mis gibi olmuştur evin bende bugün düşünüyordum malesef yapamadım of çok yoruldum salonda
Yidim yidim sistimyedin mi gözlemini tatlış afiyet olsun
afiyet bal şeker olsun bende spor dan çıkınca ayva aldım eve gelince 1 tane yedim ay şiştim akşama yemek yiyebilirim inşallahYidim yidim sistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?