Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Maşallaah menülerin gittikce daha güzel hal aliyo canm cok iyi cok iyi masallah bu arada afiyet olsun.
Bu arada aksam icin pilava dikkat.cok kacirmazsan on numara menün olmus olur
Teşekkür ederim Can'ım.sütümün azalmasından korktuğum için fazla kısıtlayamıyorum.bebeğim daha 2 aylık bile değil.inşallah o etkilenmeden veririm kiloları

Geçmiş olsun canım kimyon attıysan bişi olmaz canım ama çok değil

Çok geçmiş olsun canimmm ( ben de veriyordum ama bi az az dene bakalim bi etki gösterecek mi ?

Çok geçmiş olsun

Bulgur pilavını küçük bir tabak yemiştim dün.bugün kaşık hesabı yaptım öğlen 3 kaşık yedim

Teşekkür ederim Can'ım.sütümün azalmasından korktuğum için fazla kısıtlayamıyorum.bebeğim daha 2 aylık bile değil.inşallah o etkilenmeden veririm kiloları
canim benim diyet ile azaldi sutum zaten azdi..ve 6.aydan sonra emziremedim sutum azaldigi icin kizim emmek istemedi cok mucadele ettim ama emmedi..

Erkenden uyandk herzamanki gibi kahvaltiiii yaptik kizimlaaa klasikkkk bir sabaaah :) sonra ev supur toz al banyolar o bu koca ev yapyap bitmiyor...Bide cocuk olnca hergun supur toz al :) is bitmz bacimm..
oh mis gibi olmuştur evin bende bugün düşünüyordum malesef yapamadım of çok yoruldum salonda

Sabah; pastirma, yumurta, peynir ,domates,zeytin caayyy

Aksam; taze fasulye ayrannn Yulaf gozleme
( bildiginiz yulaf degil )
3-3.5 lt su
Gunluk ev sporu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…