Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Amin canim..

Amin canim cok saol..Hem antibiotik kullanicak olmamiz hemde ina istarla kulagini tutuo kulagina bakin demem ve bakip kulaklari tertemiz demesi simdi akinca kbb gotur demesi beni cileden cikardi..hemde cok iyi international bir hastane..ee be adam ozamn desene madem oyle bi kbb girsun diye..simdide dioki biz yuzeysl bakioruz kulaga..Yeterki iyi olsun yavrum napalim kullanicaz RABBIM dermansiz dert vermesin

disarda degildim evdeydimmm selinn bakindm ne var die baktim oracikta kalivermis yidimm..ama hem sabah spor yaptim hemde aksam hastanedn sonra yuruyus merak etme..ayy bu arada tartildim 68.6 ciktim yaa sözzzz veriyorum Cuma'ya inşALLAH 66 olup kendimi affettirocem sanaasl selinimmm çıtırr kaptannnnnn

Canım hızlı kilo vermek iyi değil 3 kilo ideal ama çünkü hızlı verince hızlı alıyoruz aramızda kalsın 1 paket bitter çikolata yedim akşam 10 da napcam ben krize girdim
canimm banada oluyor bazen birbirimizo mitive edelim yoksa selin kaptan kesicek bizi...Yarin yapmayalim tmm mi durtelim birbirimizi hep..

@SekerPancari71 vanimm acaipp motiveyim...yarin guzel bi kahvalti ardindan sporummla gune balicam inşALLAH kizimda iyi olsunda moralim iyi olsun..c.teside dikkat edersem belki 65.8i galan girurum pazar gunu dugunde sorarlarsada 65im derim

6 buçuk aylıkken doğdu canım. Küçüktü baya. Ben almanya'da yaşıyorum. Ailem Türkiye'de. Burda yapayalnızim.eşimin 2 erkek kardesi ve bir kuzeni var burda.annesiyle babası da 6 ay orda 6 ay burdalar.
Rabbim bütün isteyenlere ve size tez zamanda hayırlı ve saglikli evlatlar versin insallah

Canım hızlı kilo vermek iyi değil 3 kilo ideal ama çünkü hızlı verince hızlı alıyoruz aramızda kalsın 1 paket bitter çikolata yedim akşam 10 da napcam ben krize girdim
Ovv naptn canm sen ya hemde aksam aksam kac gr di cikolata? Insan bari 2 dilim felan yer.gerci çikolatada öyle birsey ki adamin agzi bulasti mi birakamiyorda neyse bakalm yarin icin meyve yeme kuru meyvede dahil.yarin hafif seyler ye bol su ic ve en az 1.5 saat de yürü ve lütfen kendini frenle.
Illa cikolata yiyeceksen tadellenin seker ilavesiz cikolatasi var 27 gr ve sadece 80 kalori.ondan alda ondan ye bari

6.5 ay cok küçük ya tühh.
Aâ demek gurbetçisin ha.yazlari geliyomusunz türkiye ye ?

Tamam canım hayatımdan çıkarmazsam basaramam tamam söz 55 e düşene kadar agzıma vurmayacağım çikolatayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…