Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah; kavurmali yumrta peynir cay

Aksam; kofte(icinde ekmek yok)
Yulaf peynirli...ve ayran

Kizimla ciktik yuruyus yaptik..spor yapamadim bugun hic firsat vermedi bana..ama evde ki isler bana yetio egil kalk hele oyuncaklar :)
Aksam esim gelince hareketler yapmaya caliscam mutlaka

Kizlar slmm bizde yuruyuse ciktik kizimla ama ilk defa huysuzluk etti etkendn donmek zorunda kaldik 45 dk falan surdu sanirim..olsun hic çıkamamaktan iyidir..Menumudr yazayim
Sabah 4 mantarli 3 yumurtali yagsiz omlet ama yumurtalar minnacikti...
ara:4 cherry domates yarim muz
az once buyukkk kase tavuksuyu corbasi icinde 1 kalcali but var didiklenmis..terbiyesindede 1 kasik t.b ubu vardi kizimla paylastik:)
az once tatli krizim tutmustu markete gitttik elim bittere 20 kez gitti geldi ama alorsan hepsini yersin dedim almadm iykide oyle yapmisim yoksa suanda butun kalıp midemdeydi

Ben de o reyona baktmm baktmmm baktmmmmmmmmm ayy dedmmm kekler cikolatalarrr oylee bes dk baktim hepsini inceledim eve aliyim dedm ama almadimmmmm allahm sabir ya

Afiyet olsun canım bak bende yemiyorum bizi az kesmiyor hiç yememek daha iyi

Midede kalsa iyi ya bel çevresinde ya da basenlerde

Ben de o reyona baktmm baktmmm baktmmmmmmmmm ayy dedmmm kekler cikolatalarrr oylee bes dk baktim hepsini inceledim eve aliyim dedm ama almadimmmmm allahm sabir ya
iyi sinavdı @ParteMoralll Hemen aklima Cuma gelio..ve yaz tatili giyemedigim sortlar mini bluzlar ALLAH'ım nolur yardim et hepimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…