- 16 Şubat 2009
- 34.832
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #134.701
Sporla beraber süper bi menü olmuş canim akşam sarmayi az yedigine iyi yapmışsınBen bugün baya yoruldum sporda oğlum da ateşli.menümü yazıp kaçayım
Sabah:sütlü muzlu yulaf lapası,içine 1 ceviz
Ara:şekersiz t.kahvesi,1 kuru incir,10 badem
Öğle:z.yaprak sarması (20 küçük.kaptan verdi sayıyı) yoğurt
Ara:2 mandalina, 1avuç leblebi +kabak çekirdeği
Akşam:kemik suyuna mercimek çorba,6-7 adet sarma
Spor:1 saat aerobik+yoga(bür-60-90 dvd)
3 Lt su
Sagol bebegmafiyet olsun canım götürmüşsün yine yulafları afiyet bal şeker olsun
Ivit -20 ne kaldi@ParteMoralll 7 kilo daha verirsem 20 olucak:)
SekerPancarii canim meyve bolca var evde ama ben sevmiorum muz yedim ya bide bidaha yemiim diorum..gecti zaten :)
yaaaa sacmalamaaaaaaaaabende karar aldım cumaya kadar uğramıyacam cuma sabahı görüşürüz küstüm sizinle
Sagol bebegm
Ivit -20 ne kaldi
yaaaa sacmalamaaaaaaaaaislerimi halletttm geldm
süpersin canım afiyet olsun spor yok mu tatlımSelam kızlar bugünkü menüm
Kahvaltı: 1 simit zeytin peynir ve sekersiz cay
Öğlen: Nohut yemeği ve salata
Ara öğün: yeşilçay+ ceviz ve badem
Akşam: ıspanak ve yoğurt
Ve bolbol su içtim
Teşekkür ederim canım. Ben çalışıyorum zaten hareketli bir işim var günde 12 sat çalışıyorum. Sabah 6 da evden cıkıyorum aksam 9 da evde oluyorum. Gercekten vaktim yoksüpersin canım afiyet olsun spor yok mu tatlım
Napiyosun bakalimmmmmm
Geldm cnm burdym@ParteMoralll nerdesin panpa
gerçekten hiç vaktin yokmuş beslenmende çok güzel canımTeşekkür ederim canım. Ben çalışıyorum zaten hareketli bir işim var günde 12 sat çalışıyorum. Sabah 6 da evden cıkıyorum aksam 9 da evde oluyorum. Gercekten vaktim yok
saç uzatma günlüklerini okuyordum sen neler yaptın kızınla kız kıza gezmişsinGeldm cnm burdym
saç uzatma günlüklerini okuyordumNapiyosun bakalimmmmmm
Saclarin kisami.. ben yazin kestrmistim belimdeydi.. cok uzulmstm omzumda kestirdimm simdi gogus altimda uzadiii...saç uzatma günlüklerini okuyordum sen neler yaptın kızınla kız kıza gezmişsin
evet hemde cok kısa canım boya ve eşimin mide kanaması yüzünden çok döküldü malesefSaclarin kisami.. ben yazin kestrmistim belimdeydi.. cok uzulmstm omzumda kestirdimm simdi gogus altimda uzadiii...
Canım iş güç işte. Yetişemiyorum canım ya
haklsın canım 3 cocuk zor oluyordur rabbim kolaylık versinCanım iş güç işte. Yetişemiyorum canım ya
Afiyet olsun canimBende menümü yazayim misafirim var yine
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir domates salatalik iki dilim cavdar ekmek
Ara 3 gün kurusu ve 2 adet ceviz
Öglen 1 kase mercimek çorbası 1 kase yoğurt 6 kasik pırasa yemeği 1 dilim ekmek
Ara 5 hurma(canm asiri tatli cekiyodu da ondan 5 adet yedim gerci hala canm cok tatli cekiyo ama )
Aksam 1 kase corba 1 dilim ekmek 2 çeri domates
Ara 1 türk kahvesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?