- 16 Şubat 2009
- 34.832
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #134.821
günaydın canımGünaydın kızlar:)
Yok canim benimki daha basit yumurta sarisi bal zeytinyağı saçımda bekletiyorum çok güzel yapiyor saçi arada yapıyorumevet kendi doğal saçınsa yıpranmaz bu yumurta maskesi gecen benim yaptığım gibi mi yumurta +bademyağı+çörekotu+bemiks+evigen+bepanten ampul ve bal katmıştım ben
amin canım inşallah eşinede bizede herekese rabbim yardım etsinİnşallah Rabbim güzel iş kapilari açsin canimmişsizlik zor
Stress yapma canim çok etkiliyor kiloyuuİstiyorum ama bebiş uyursa tabi.kilom sabit hala gram gitmemiş. O kadar da yürüyorum
Amiiiiiiiiiiinnamin canım inşallah eşinede bizede herekese rabbim yardım etsin
kokusunu nasıl yok ettin canım ya ben gecen spor salonunda terleyince çok koktu birde ben 4 saat bereli bir şekilde bekletmiştimYok canim benimki daha basit yumurta sarisi bal zeytinyağı saçımda bekletiyorum çok güzel yapiyor saçi arada yapıyorum
katılıyorum stres etkiliyor canımStress yapma canim çok etkiliyor kiloyuu
Sıkılırsın tabi canim eşi yaninda olmayinca insan sıkılır inşallah temelli dönecekmiş zaten güzelce işleriniz de açilir mutlu mesut olursunuuuuzanlatırım kız inşallah dükkanıda gideriz eşimle bakalım ne alemde kapalı şuanda hayırlısı ile gelsinde ya sıkıldım bende
aminAmiiiiiiiiiiinn
amin inşallah canım benim inşallah bir daha böyle birşey olmazSıkılırsın tabi canim eşi yaninda olmayinca insan sıkılır inşallah temelli dönecekmiş zaten güzelce işleriniz de açilir mutlu mesut olursunuuuuz
Çocuklarda hakli koca insan sıkılıyor da onlar ne yapsın hadi inşallah benim kizda gider de hem ona hem bana güzel günler olurÇocuklarda sıkılıyor evde canım. Hep aynı ortam hep aynı kişileri görüyorlar. Onlarda değişiklik istiyorlar. Arkadaş edinur canı sıkılmaz. Benim kiler 3 yaşında başladı. İnan çok rahat oluyor.bir sürü zaman kalıyor. Temizlik yap , spor yap , gezmeye git herşeye vakit oluyor.bende şimdiden hayal kuruyorum büyüsede başlasa hemen benim bebis
hadi inşallah canım benimÇocuklarda hakli koca insan sıkılıyor da onlar ne yapsın hadi inşallah benim kizda gider de hem ona hem bana güzel günler olur
Ayy koku olmadi bende hiç miyavkokusunu nasıl yok ettin canım ya ben gecen spor salonunda terleyince çok koktu birde ben 4 saat bereli bir şekilde bekletmiştimhoş lavanta yağı ve portakal yağı aldım kokuyu bastırsın diye ben dönüşümlü yapıyorum bu hafta sıgır iliği tekrardan sonra yine yumurta kürü
yap canım sen sporunu sonra görüşürüz kolay gelsin bende kahvaltı yapıcam dahaMiyavcim marlincimm caglacimm ben kaçıyorum eşim uyanmadan sporumu yapiyim hemennnn
ben çok beklettiğim içn oldu galiba o koku yaAyy koku olmadi bende hiç miyav
Bende kaçıyorum. Bebiş huysuzluklara başladı. Oynayayım biraz onunlaMiyavcim marlincimm caglacimm ben kaçıyorum eşim uyanmadan sporumu yapiyim hemennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?