Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet kendi doğal saçınsa yıpranmaz bu yumurta maskesi gecen benim yaptığım gibi mi yumurta +bademyağı+çörekotu+bemiks+evigen+bepanten ampul ve bal katmıştım ben
Yok canim benimki daha basit yumurta sarisi bal zeytinyağı saçımda bekletiyorum çok güzel yapiyor saçi arada yapıyorum

Yok canim benimki daha basit yumurta sarisi bal zeytinyağı saçımda bekletiyorum çok güzel yapiyor saçi arada yapıyorum
kokusunu nasıl yok ettin canım ya ben gecen spor salonunda terleyince çok koktu birde ben 4 saat bereli bir şekilde bekletmiştim hoş lavanta yağı ve portakal yağı aldım kokuyu bastırsın diye ben dönüşümlü yapıyorum bu hafta sıgır iliği tekrardan sonra yine yumurta kürü

anlatırım kız inşallah dükkanıda gideriz eşimle bakalım ne alemde kapalı şuanda hayırlısı ile gelsinde ya sıkıldım bende
Sıkılırsın tabi canim eşi yaninda olmayinca insan sıkılır inşallah temelli dönecekmiş zaten güzelce işleriniz de açilir mutlu mesut olursunuuuuz

Çocuklarda hakli koca insan sıkılıyor da onlar ne yapsın hadi inşallah benim kizda gider de hem ona hem bana güzel günler olur

Ayy koku olmadi bende hiç miyav

Kızlarr kalori hesabi yapmak isteyen varmi zikzak kalori hesabi diye birşey var ben ģecen hafta biraz kilo almıştim 54.5 olmuştum pazartesi zikzak kalori hesabi yaptim bugün tartildim 900 gr gitmiş. Çok hoşuma gitti benim ben zaten kilolarımı kalori hesabi yaparak verdim ama hep 1000 1200 kalori alirdim bu zikzak kaloride hergün değişik kalori mikatri gösteriyor bir gün fazla bir gün az gibi yapmak isteyen olursa yaşına boyuna kilosuna göre tablo veriyor bir site ben hazırlarim liste size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…