- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.855
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #134.861
Yas;34Canim sen bana yaş boy kilo yaz ben bakiyim
kuzum ben buradyımYaaa ne zaman ben gelsem herkesler gitmis oluyo
günaydın canımGünaydn kizlar
günaydın tatlımKızlar herkese günaydınlar
süpersin canım her zamanki gibi maşallahDün spor ve suyumu yazmayı unutmuşum su 2.5 litre sporda yarim saat leslie yapmıştım
canım boylarımız yakın sayılır 5cm fazla benimkisi yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimYas;34
boy;157
Kilo;59
Tesekkurler kaptanim ilgilwndigin icin
ben geldim sen kayboldun canımYaaa ne zaman ben gelsem herkesler gitmis oluyo
Günaydın canimm❤❤❤❤❤❤Günaydn kizlar
Evet canim yarin sende ana listedesinSekerPancarii ben bu hafta mi listeye giriyorum kaptanim
canim evet akat muhtemelen aktikcada yeserir ama denicem cok seviorum ben heo kullu renkler kullandim kendi sacimda kullu kumral zaten..dofumdan sonra kendimiz biyadik ablamla 1-2 kere ama istedigim gibi olmadi..bende ombre die cikdirirken gittim kuaforume saolsun rus etti beni aglayarak eve geldim..2 gun sonra cikolata kahveye boyadim..simdi bunu yapicak bi babayigit ariyorum :)Offff bu renge bayılıyorummmmmmbende saçimi boyaticam bu renge baktim çok hoşuma gitti ama akar diye yaptirmak istemiyorum gri bi renk ya belki ilk günkü gibi durmaz akar yikadikça
Eki Görüntüle 1792288 bende bu renge karar verdim mayisa boyaticam arkadaşimin düğünü var degisiklik olsunben hep kendi saçimin üstüne sari ombre kullandim ilk kez Tüm biya yaptiricam heycanliyim
Yas;34
boy;157
Kilo;59
Tesekkurler kaptanim ilgilwndigin icin
Yaa bende kimse yok diye ciktim yine ben geldm sen yoksunben geldim sen kayboldun canım
Yuppiiiiii o zamanGünaydın canimm❤❤❤❤❤❤
Evet canim yarin sende ana listedesin
Canm bu hangi program? Nerden bakiyosun bunaEki Görüntüle 1792360
marlin18 canim bu senin kalori tablon yağ kaybi bölümüne göre al kalorini canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?