- 16 Şubat 2009
- 34.832
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #134.801
genelde cocukdan önce anne baba istiyor canım merak etme orada arkadaşlar edinince haftasonu bile istemiyorlar için rahat olsunAhh kizimdan çok ben istiyorum evde sıkılıyor sürekli bu sefer de huysuzluk yapiyor en azindan okula giderse eve gelince hali kalmazbana da çok düşkün bi yandan da ya bensiz durmazsa diye düşünüyorum inşallah huysuzlanmada durur şimdilik çok hevesli
İnşallah canimm benim kiz biraz da başkalarinin yaninda çok utangaç çekingen kendini pek koruyamiyor parka falan gittiğinde belki sosyalleştikçe özgüveni gelir kendine haber veririm tabi tatlimcanım o kadar faydası var ki benim yeğenlerden biliyorum konuşmaları bile kibarlaşıyor bir görsen tabii bu işler maddiye bakıyor malesef inşallah rabbim yardımcınız olurda bebiş kreşe eşinde işe başlar canım benim haber ver
ay evet canım bende sıkıldım artık belkide bu iş stresinden kilo veremiyorum bilmiyorum geceleri bile uyayamıyorum gece 3 de yattım 7 de uyandım canım bazen diyorum iyi ki bebiş yok nasıl olurdu ay sonuna kadar sabır artık bakalım nisan ayı ne gösterecek burada turizmciler işsiz malesefİyi hadi gözün aydın miyavim. Eşinle bol bol vakit geçir canım. Biz zaten burdayız hep ama o bir günlüğüne geliyo
İstiyorum ama bebiş uyursa tabi.kilom sabit hala gram gitmemiş. O kadar da yürüyorumgünaydın fıstıgım nasılsın bugün yine 4 saat yürüyecekmisin tatlım tam gaz
canım benim kız yeğenimde aynıydı bir yırtıldı tam yırtıldı bir görsen için rahat olsun cimcemeye öp benim içinİnşallah canimm benim kiz biraz da başkalarinin yaninda çok utangaç çekingen kendini pek koruyamiyor parka falan gittiğinde belki sosyalleştikçe özgüveni gelir kendine haber veririm tabi tatlim
İnşallah gönderebiliriz canimm ayy şimdiden hayallerini kuruyorum eşim işe gider kizim okula oohh onca boş zaman temizliğide rahat yaparimm kendime vakit de ayiririm ohh missssgenelde cocukdan önce anne baba istiyor canım merak etme orada arkadaşlar edinince haftasonu bile istemiyorlar için rahat olsun
bende daha tartılmadım ne oldu acabaİstiyorum ama bebiş uyursa tabi.kilom sabit hala gram gitmemiş. O kadar da yürüyorum
Öperimm tabi canimmcanım benim kız yeğenimde aynıydı bir yırtıldı tam yırtıldı bir görsen için rahat olsun cimcemeye öp benim için
ay evet bizim burda birde kreş anneleri kendi aralarında toplanıyorlar bir sürü aktivite yapıyorlar canım seninde cevren oluyorİnşallah gönderebiliriz canimm ayy şimdiden hayallerini kuruyorum eşim işe gider kizim okula oohh onca boş zaman temizliğide rahat yaparimm kendime vakit de ayiririm ohh misssshem çok güzel eğitim veren güzel biyer kuzuma çok iyi olacak 3 buçuk yaşında artik çok sıkılıyor tek başina arkadaş istiyor yanına
Tabi canim ben gece birakirim listeyi ayy sen eşinle güzel vakitler geçir tatlim eşin haklii sonra anlatirsin bize herşeyleriSekerPancarii canım listeyi gece hazırlarsın degil mi ben sabah erkenden bildirim yaparım bugün akşam bir iş karışmazsa eşim gelicek malum o gelince kızıyor elinde telefon diye artık ctesi sabahı uğrayabilirim
o utangaclıkları kalmıyor canım ya merak etmeÖperimm tabi canimmayy hadi inşallah biraz girişgen olsun pek utangaç
Ayy böyle konuşunca iyce heveslendim eve de yakin hem ben hergün yürümüş olurum 15 20 dk mesafedeay evet bizim burda birde kreş anneleri kendi aralarında toplanıyorlar bir sürü aktivite yapıyorlar canım seninde cevren oluyor
anlatırım kız inşallah dükkanıda gideriz eşimle bakalım ne alemde kapalı şuanda hayırlısı ile gelsinde ya sıkıldım bendeTabi canim ben gece birakirim listeyi ayy sen eşinle güzel vakitler geçir tatlim eşin haklii sonra anlatirsin bize herşeyleri
Çocuklarda sıkılıyor evde canım. Hep aynı ortam hep aynı kişileri görüyorlar. Onlarda değişiklik istiyorlar. Arkadaş edinur canı sıkılmaz. Benim kiler 3 yaşında başladı. İnan çok rahat oluyor.bir sürü zaman kalıyor. Temizlik yap , spor yap , gezmeye git herşeye vakit oluyor.bende şimdiden hayal kuruyorum büyüsede başlasa hemen benim bebisİnşallah gönderebiliriz canimm ayy şimdiden hayallerini kuruyorum eşim işe gider kizim okula oohh onca boş zaman temizliğide rahat yaparimm kendime vakit de ayiririm ohh misssshem çok güzel eğitim veren güzel biyer kuzuma çok iyi olacak 3 buçuk yaşında artik çok sıkılıyor tek başina arkadaş istiyor yanına
evet canım ablalarım arkadaşlarım hep cevresi oldu çok egleniyorlar bir görsen piknikler yürüyüşler neler yapıyorlar hem cocuklarda olmuyor okulda oluyorlar rahat rahat geziyorlar ay canım yaAyy böyle konuşunca iyce heveslendim eve de yakin hem ben hergün yürümüş olurum 15 20 dk mesafede
inşallah canım sende o günleri görürsün inşallahÇocuklarda sıkılıyor evde canım. Hep aynı ortam hep aynı kişileri görüyorlar. Onlarda değişiklik istiyorlar. Arkadaş edinur canı sıkılmaz. Benim kiler 3 yaşında başladı. İnan çok rahat oluyor.bir sürü zaman kalıyor. Temizlik yap , spor yap , gezmeye git herşeye vakit oluyor.bende şimdiden hayal kuruyorum büyüsede başlasa hemen benim bebis
Yipranmiş saç kimse sevmezde ben hiç sevmiyorum saç yapmaya bayilirim ama yipranicak diye hiç düzleştirici falan vurmuyorum canim sarıyorum saçlarimi çok güzel oluyoray inşallah yıpranmaz canım benim sağlıklı saçların var bizde salak gibi hep röfle yaptırdık sorma gitti güzelim saçlarım maşallah saçların güzelmiş nazar değmesin
evet kendi doğal saçınsa yıpranmaz bu yumurta maskesi gecen benim yaptığım gibi mi yumurta +bademyağı+çörekotu+bemiks+evigen+bepanten ampul ve bal katmıştım benYipranmiş saç kimse sevmezde ben hiç sevmiyorum saç yapmaya bayilirim ama yipranicak diye hiç düzleştirici falan vurmuyorum canim sarıyorum saçlarimi çok güzel oluyorkendi doğal saçima yaptiricam için fazla yipranmaz heralde sonrada yumurta maskesi falan yapar toparlarim ben onu
İnşallah Rabbim güzel iş kapilari açsin canimmay evet canım bende sıkıldım artık belkide bu iş stresinden kilo veremiyorum bilmiyorum geceleri bile uyayamıyorum gece 3 de yattım 7 de uyandım canım bazen diyorum iyi ki bebiş yok nasıl olurdu ay sonuna kadar sabır artık bakalım nisan ayı ne gösterecek burada turizmciler işsiz malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?