- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #134.841
Bana uyar canimKızlarr kalori hesabi yapmak isteyen varmi zikzak kalori hesabi diye birşey var ben ģecen hafta biraz kilo almıştim 54.5 olmuştum pazartesi zikzak kalori hesabi yaptim bugün tartildim 900 gr gitmiş. Çok hoşuma gitti benim ben zaten kilolarımı kalori hesabi yaparak verdim ama hep 1000 1200 kalori alirdim bu zikzak kaloride hergün değişik kalori mikatri gösteriyor bir gün fazla bir gün az gibi yapmak isteyen olursa yaşına boyuna kilosuna göre tablo veriyor bir site ben hazırlarim liste size
Nedeeeeen demek yalnizken beni aradingünaydın tatlım bugün benimde koca geliyor görürsün cümlen bitmeden sırra kadem basıcam pampişim
Canmm asljnda cok uygunmus en son 1000tl duydum bizim yegenden.. insallah gonderebilirsin cok faydali olur onun icin hemde senin icnTatliii miyavimmm Günaydın Günaydınizledimmm tabiii miyav teyzesii kızımı kreşe göndermeyi düşünüyoruz çok heycanli kuzum inşallah gönderebiliriz öğlen 12 den akşam 5 e kadarmış benim için de çok iyi olucak bugün bi bakicaz 350 lira demişler biraz borçlarimiz olduğu için bizi zorlucak bi para ama kayinbabam yardimci olursa göndericez inşallah
evet canım süslenicem püslenicembeni hep burada yanlız bıraktınız özellikle @ParteMoralll akşam tam yazdım ortadan kaybolmuş bende yapıcam görürsünüz
ohoooooooooo nerdeeeeeeeeee her sabahhhin korunde kalkiyoruz uyutmuyo.. uyaniiyo besiginde sonra yanima aliyorm babasi gidiyo sonra sacimi cekiyooooo yuzume paat dye vuruo parmagini burnuma sokuyo ciglik atiyo ustume cikiyo@ParteMoralll pampişim nerdesin daha uyuyor musun senin cadı uayndırmadı mı daha
oh ne güzel evde çalar saate gerek kalmamış yanlızken seni aramıyorum bir kere aşk olsunNedeeeeen demek yalnizken beni aradin
Canmm asljnda cok uygunmus en son 1000tl duydum bizim yegenden.. insallah gonderebilirsin cok faydali olur onun icin hemde senin icn
bende sana kuserim
ohoooooooooo nerdeeeeeeeeee her sabahhhin korunde kalkiyoruz uyutmuyo.. uyaniiyo besiginde sonra yanima aliyorm babasi gidiyo sonra sacimi cekiyooooo yuzume paat dye vuruo parmagini burnuma sokuyo ciglik atiyo ustume cikiyo
Kalk yatakdan diyo kalkiyoruz..
Günaydın fıstıkNedeeeeen demek yalnizken beni aradin
Canmm asljnda cok uygunmus en son 1000tl duydum bizim yegenden.. insallah gonderebilirsin cok faydali olur onun icin hemde senin icn
bende sana kuserim
ohoooooooooo nerdeeeeeeeeee her sabahhhin korunde kalkiyoruz uyutmuyo.. uyaniiyo besiginde sonra yanima aliyorm babasi gidiyo sonra sacimi cekiyooooo yuzume paat dye vuruo parmagini burnuma sokuyo ciglik atiyo ustume cikiyo
Kalk yatakdan diyo kalkiyoruz..
Hergun enerjim full olurdu bugun kendime gelemedim daha...oh ne güzel evde çalar saate gerek kalmamış yanlızken seni aramıyorum bir kere aşk olsun
Kendini bisey zannetmis guzel bir fircalasaydinnnn@ParteMoralll bende şimdi kilo almak isteyenlerin sayfasını okudum sabah sabah kızdım birisi yazmış kilolular gamsız tasasız insanlar o yüzden şişmanlar diye tövbe tövbe gıcık oldum
Canim sen bana yaş boy kilo yaz ben bakiyimBana uyar canim
GunaaaaaaaydddddiinnnnnnnnnnnnnGünaydın fıstık
bende öyle bu hafta bir ağırlık var üzerimde zorla spora gidicem yine dün gitmedim çünkü arkadaş vardı sonra temizlik derken akşam olduHergun enerjim full olurdu bugun kendime gelemedim daha...
Saka yaptim panpiism
he gıcık oldum birde ban yemekten korktum nasıl olsa cevap verir banaKendini bisey zannetmis guzel bir fircalasaydinnnn
sporun çok güzel canımSpor yapildiii
●25 erden 3 çeşit twist hareketi
●25 kolları aç kapa göğüs için
●25 duvara karşı şinav haraketi
●30 ayakta arkaya tekme
●30 ayakta bacakları yana açma
●50 selülit savar hareketi
●25 sn plank
●15 tam mekik
Bugünlük bu kadaar squatta dinlenme günü
kolay gelsin canımBende kaçıyorum. Bebiş huysuzluklara başladı. Oynayayım biraz onunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?