- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #13.481
off midem kazındı bee :sinifsinif: yeşilçay içiyim bari zemuszemus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım elma diyeti yapıyorum..
sabah normal kahvaltı diğer her 2 saatte elma ve yeşilçay
evet canım elma diyeti yapıyorum..
sabah normal kahvaltı diğer her 2 saatte elma ve yeşilçay
kız akıllı maaştan bahsetmiyo elmanın kilosundan bahsediyokaydirigubbakcemile3
off midem kazındı bee :sinifsinif: yeşilçay içiyim bari zemuszemus
ya kız akrep hakkaten bende okudum elma deneymlerini diyo ya 130 dan 50 küsura kadar zayıflamış hemde 4 ayda diye:uhm:
bilmiyom..
bende çorba yani ayranlı olanı yapıyom.güzel aslında ben 3 günde 1.30 kilo verdim..ama adet dönemi
5 günde 3 kilo canım..ilk iki gün dayanamadım karıştırım bişiler ama sonra tam gaz devam etti..
4 ayda 80 kilo mu yanlış okudum heralde, yok yanlış hesapladım, yok yok ben aklımı kaçırdım. nerde bu yazı :uhm:
eee işte bende o yüzden gaza geldim ve yapıyorum ya bayağıda veriyosun
diyet deneyimlerinde şeker bakarsan iyi olur
anaaa kacak gelmis nerelerdesin kacak bu hafta verecen sanirim yok bak gormemezlikten gelliyom bu hafta vermen sartti kurallara gore bak sari kart olayini yapmadim bile seni seni bu hafat var ama ona gore hatta sen duzenleyecen san ceza su en iyler en kotuler tablosunu hadi bakalim sana kolay gelsin
bu arada kizlar bu hafta degilde obur hafta artik bende su 65 e dusup mezun olmak istiyorum nasil olacak bilmiyorum ama benim yerime bakacak biri varmi aranizdan aynalar gelsin onu bekliyom inanin
mezun olduktan sonra yne gelirim hem kilomu korumak hemde sizden kopmamak icin ama haftaya bu isis sonlandirsam artik cok rahatliyacagim tabi becerebilirsem
valla helal olsun sana5 günde 3 kilo canım..ilk iki gün dayanamadım karıştırım bişiler ama sonra tam gaz devam etti..
4 ayda 80 kilo mu yanlış okudum heralde, yok yanlış hesapladım, yok yok ben aklımı kaçırdım. nerde bu yazı :uhm:
bizim yaptıgımız hata bu acıkana kadar bekliyoz..şimdide yeşilçay canın istemiycek ..
valla ben ramazan bayramından sonrasına kadar ilgilenemem çok fazla. ankaraya taşınınca net olmayacak evde zaten. erzuruma gidip orda düzenimi kurduktan sonra ilgilenirim buda bayram sonrası demektir. başkasına bakalım bence özge yapar gibime geliyor :jeyyar: oda yapamazsa sen 1-2 kilo al verme onları devam et :roflol:
Ablacım 2 bardak ictim kaydirigubbakcemile3
Ne özgesi kız ben daha bismillah yeni geldim
delikafadulden
afiyet olsun canım ..bende form çayı içiyom..
yaparsın kızım..
valla ben yapamam biliyonuz...kendi kilo bildirimi mi beceremedimmafoldumben
Of bugün 1.gün ya midem kazınıyo ben en iyisi uyuyım ii geceler .. mirmirmirmir![]()
:gitme:
iyi geceler
şimdi sen aç uyuyamazsın keşke 1elma yada etiform ye su içseydin