Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın kızlar hoşgeldin aynalar aksam giremedim spor yaptım sonrada uyumuş kalmısım o kadar spora 100gr vermişimÇok üzgünüm çoook bakalım haftasonu doğum günü var inş kendimi tutabilirim her pastaya uzanısımda emoşum sen geleceksin aklıma:jeyyar: buğünde misafirim gelecek lehmacun yapıcam onlara aksamda tatlı yaptım ama yemedim yemiyorum yemicem anlamına gelmez şakkıdı
bu sabah 2 etimek tuzsuz bide az kaşar yedim

gunaydın herkese

aynalar hosgeldın evın hayırlı olsun..takım olarak 3.lugu tebrık ederım ınsallah bu hafta bırıncı oluruz...neslının mezun olmasını kutlarız...aksam uzun uzun yazmıssınız bakıyorum ....

ben aksam klasık corba+sebze+yogurt yedım...sonra gezmeye gıttık gece geldık ...bu saat oldu hala bısey yemedım...

neslıcım ben hırslıyımdır da hızlı gıtmek ıstemıyorum benı tanıyorsun...tek korkum ramazan ayı....ınsallah dayanırım...

günaydın şekerler
3. lüğünüzü tebrik ederimmm
eeeeeeeeeeeee siz de benim 2.liğimi tebrik edin bakiiim.....:))

selam kızlar nasılsınız. bugün evi temizledik, yemek yaptık. akşama misafir var, düğün var yine onun için geliyorlar. düğüne gitcez. hazırlanmam lazım ama yorgunluktan ölüyorum :bbo: kafamçokkarıştı akşam gelemem kızlar haberiniz olsun.

günaydın kızlar hoşgeldin aynalar

gunaydın herkese
aynalar hosgeldın evın hayırlı olsun..

teşekkür edrim kızlar a.s.

günaydın şekerler
3. lüğünüzü tebrik ederimmm
eeeeeeeeeeeee siz de benim 2.liğimi tebrik edin bakiiim.....:))

tebrikler güzelim :teytey:

ben geldimmm
kızlar tartıldım veeeeeeeee
77.5 olmuşum :dance: :hooray:
elmaya devammm :enbuyukkk:

senide tebrik ederim canım zemuszemus

selam kızlar nasılsınız. bugün evi temizledik, yemek yaptık. akşama misafir var, düğün var yine onun için geliyorlar. düğüne gitcez. hazırlanmam lazım ama yorgunluktan ölüyorum :bbo: kafamçokkarıştı akşam gelemem kızlar haberiniz olsun.

teşekkür edrim kızlar a.s.

tebrikler güzelim :teytey:

senide tebrik ederim canım zemuszemus
teşekkür ederim tatlım düğünde bizim yerimize de oyna delikafadulden

ayy annem bamya yapmış azcık yesem mi ki :uhm: :sinifsinif: elmadan dişlerim bi tuhaf oldu kaydirigubbakcemile3

yeme şekerim yeme hem bu saatten sonra da hiç yeme zaten kapat dükkanı artık bol yeşil ay iç şekersiz iştah kapatır ve de su

tebrikler bu arada şeker

yeme şekerim yeme hem bu saatten sonra da hiç yeme zaten kapat dükkanı artık bol yeşil ay iç şekersiz iştah kapatır ve de su

tebrikler bu arada şeker

Ay yedim bile :jeyyar: azcık yedim ama . Zaten saat 5di yedigimde. Bugünde daha bisey yemem zaten yesilcay icerim kaydirigubbakcemile2

meraba kızlar benim modem hepten gitmiş artık idare olamıyo yani bilgisayarcı çocuk az önce idareten bir modem taktı ama artık eve gidiyorum pazartesi görüşürüz artık kızlar misafirimde var bir yandan özledim valla artık sizi çok alışmışım neyse herkeze iyi akşamlar geçmişe bakamadım pazartesi artık

meraba kızlar benim modem hepten gitmiş artık idare olamıyo yani bilgisayarcı çocuk az önce idareten bir modem taktı ama artık eve gidiyorum pazartesi görüşürüz artık kızlar misafirimde var bir yandan özledim valla artık sizi çok alışmışım neyse herkeze iyi akşamlar geçmişe bakamadım pazartesi artık

görüşürüz ablacım bizde seni özledik opuyorumnanaktan

slm kızlar beni affedin 3 tane lahmacun yedim mafoldumben bide sütlü tatlı yedim ama pazartesi elma diyetine baslıyorumkaydirigubbakcemile5

iyi geceler kizlar bugun misafirdi hazirlikti temizlik ti derken gelemedim yine oncelikle takimin 3 lugunu tbr ediyorum .... aynalar gelmis hosgeldin canimmmmmmmmm evin hayirli olsun gule gule oturmak nasip olsun........ domination acaip motivasion var sende tez zamanda mezun olursun sende insallah...... bana gelince yarin tatile gidiyoruz 3 hafta yokum aranizda beni izinli yazin kaptan hedefine ulasmisin tbr ederim guzel kilo vermisin bu hafta.... 3 hafta sonra allahin izniyle gorusuruz arkadaslar hepiniz kendinize cok ama cok iyi bakin cagla ablam aynalar kaptanim nazco domination hurslan usarem opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın herkesea.s. daha kimse gelmemiş uyuyormusunuz bakim lülülülülülü
evde misafirimiz var herkes uyuyor, bir ben uyanığım :1shok: bir bakayım dedim.

slm kızlar beni affedin 3 tane lahmacun yedim mafoldumben bide sütlü tatlı yedim ama pazartesi elma diyetine baslıyorumkaydirigubbakcemile5

3 tane mi :1shok:

kızlar demin atraksyon yaşadık ama yoksunuz siz ceza size anlatmıcam delikafadulden

ne oldu kız yine sohbete erkek mi geldi sırnaşık şey tüh yine kaçırdım desene :roflol:

iyi geceler kizlar bugun misafirdi hazirlikti temizlik ti derken gelemedim yine oncelikle takimin 3 lugunu tbr ediyorum .... aynalar gelmis hosgeldin canimmmmmmmmm evin hayirli olsun gule gule oturmak nasip olsun........ domination acaip motivasion var sende tez zamanda mezun olursun sende insallah...... bana gelince yarin tatile gidiyoruz 3 hafta yokum aranizda beni izinli yazin kaptan hedefine ulasmisin tbr ederim guzel kilo vermisin bu hafta.... 3 hafta sonra allahin izniyle gorusuruz arkadaslar hepiniz kendinize cok ama cok iyi bakin cagla ablam aynalar kaptanim nazco domination hurslan usarem opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

teşekkür ederim güzelim darısı tüm istiyenlerin başına :Saruboceq: sanada iyi tatiller kaydirigubbakcemile4 bir görüşemedik gitti seninle, öpüyorum opuyorumnanaktan

iyi tatiller ablacım opuyorumnanaktan
günaydın herkesea.s. daha kimse gelmemiş uyuyormusunuz bakim lülülülülülü
evde misafirimiz var herkes uyuyor, bir ben uyanığım :1shok: bir bakayım dedim.

3 tane mi :1shok:

ne oldu kız yine sohbete erkek mi geldi sırnaşık şey tüh yine kaçırdım desene :roflol:

teşekkür ederim güzelim darısı tüm istiyenlerin başına :Saruboceq: sanada iyi tatiller kaydirigubbakcemile4 bir görüşemedik gitti seninle, öpüyorum opuyorumnanaktan

yok kız daha beterii delikafadulden anlatmıom size sırnaşık şey

Back
X