- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #13.521
aaa kimse gelmedi anlatmıcam işte size :dilcikar:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydın herkese
aynalar hosgeldın evın hayırlı olsun..takım olarak 3.lugu tebrık ederım ınsallah bu hafta bırıncı oluruz...neslının mezun olmasını kutlarız...aksam uzun uzun yazmıssınız bakıyorum ....
ben aksam klasık corba+sebze+yogurt yedım...sonra gezmeye gıttık gece geldık ...bu saat oldu hala bısey yemedım...
neslıcım ben hırslıyımdır da hızlı gıtmek ıstemıyorum benı tanıyorsun...tek korkum ramazan ayı....ınsallah dayanırım...
günaydın şekerler
3. lüğünüzü tebrik ederimmm
eeeeeeeeeeeee siz de benim 2.liğimi tebrik edin bakiiim.....:))
ben geldimmm
kızlar tartıldım veeeeeeeee
77.5 olmuşum :dance: :hooray:
elmaya devammm :enbuyukkk:
tebriklerr zemuszemus
yeme şekerim yeme hem bu saatten sonra da hiç yeme zaten kapat dükkanı artık bol yeşil ay iç şekersiz iştah kapatır ve de su
tebrikler bu arada şeker
slm kızlar beni affedin 3 tane lahmacun yedim mafoldumben bide sütlü tatlı yedim ama pazartesi elma diyetine baslıyorumkaydirigubbakcemile5
allahım allahım kaç aydır gram veremiyodu bakıyom bu hafta öneri bile veriyo
bu arada onemli kizlar aynalarin gelmesini bekliyordum size vermis oldugum bilgileri iki gun icinde vermeniz gerekiyor haberiniz olsun
aynalar :Sonuç : Sınıfı geçti. Takımın en iyi kilo vereni.
Bilgi : Analizi Temmuz ayında ilk defa yapıldı.
Beklenen : Hedefini alalım. Takımın en iyi kilo vereni olduğu için de deneyimlerini paylaşmasını rica edelim.
1.73: Beklenen : Hedefini alalım.
nazco :Beklenen : Hedefini alalım.
analiz raporunu hazirlamam lazim oyuzden bana bir an once ilgili kisilerden cevap gelmesini bekliyorum
ooooooooooooo epey büyük bir laf......
o zaman susarım güzelim yaa..
teşekkürler beni kendime getirdiğin için............
sanırım verdiğim ve vereceğim kilolarla konuşmak en güzeli dimii........
ay kız akrep kırıldınmı kı..
valla şaka yaptım:Saruboceq:
affet beni:Saruboceq:
e sen hiç alınmazdın kı..
bedenin zayıflayınca ruhundamı inceldi
:uhm:
bana kızmadın demi :çok üzgünüm:
:jeyyar:YADA İSTERSEN YE..
:jeyyar:
BİZ SENLE RAKİPTİK DEMİ BU HAFTAkötükedihüso
hih ya iste soyle azcik azimle ugrasin rakiplerini altetmeye bak bana ben ne kadar bilsemde yenilecegimi yinede ceneme engel olmadim akreple didisip durdum ama neoldu yenildim ah ah girmez olaydim felan dermisim :))))
yok yok ben yeniilsemde cok memenunum halimden yoksa ugrassam bes hafta yinede okadar dusemezdim
neyse kizlar hadi canlanin bakalim rakipleriniz cok guclu domination sende kilonu diyip diyip durma azcik esrarengiz ol ki rakibin merak etsin degilmi ama hadi yaris basladi kizlar uyumayin
esrarengiz rakiblere alışınca esrarengizlik de istermişşşşş...
kıızz msn ye de korkbenden yazmışın amman da amman ne korktum benzemuszemus
anlatırım bi ara uzun hikayeekimse çok ya. allahım kış gelsin hemen herkes toplanır belki yine :mymeka:
domination ne oldu kız merak ettim. anlat bi :sm_confused:
kızlar buğünde doğum günü vardı affedin nolurr ben özgeyide solladım valla poğaçalar börekler pastalar
hepsinden yedimmafoldumbenve çokk pişmanım sanırım emoş beni alt edecek baksanızza şeytan şeytan gülmüş halimebenneyaptımki