- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #135.141
Tesekkurler balimTebriklerr partemm çokkkk güzelben en son kontrol edicem listeyi kuzuşum
Maşallah çok iyisin darısı banacanim daha iyi oyle bende oyke yaptim 80den 75 70 68 65 die hedefler yaptim simdi dahada kuculttum cunku kilo verme hizi dusuyor..63 60 diye ilerlicem canim
84,4 ten 58 e düşüp 59.5 la hamile kalmıştım.79 la doğuma girip 74.5la çıktım.sonra almamak için dikkat ettim yürüyüş yaptım 71.7ye düştüm.sonrası da burdayım işteİnşallah hamile kalmadan kac kiloydun?59 mu?
TamamTatlim bi ana listemiz var bide adaylar listemiz var adaylar listesinde ya şuan senin ismin kilo bildirimi o listeye yapacaksin yani benim yayinladiğim listeyi alinti yapip kilonu adinin yanina yaz sonra baştaki ve sondaki parantez içindeki bütün yazilari silip cevapla
Orta boy bi tabak yiyebilirsin canim yeşilliğini boll koy afiyetle yeGaliba oldu.kızlar az yağlı kısır yiyeceğim kaç kaşık Yiyebilirim? Akşama ızgara etle dengeleyeceğim.sabah ta yulaf lapası yedim 40 dk spor var bir de
Ayyyy sevindirik oldummmmmmmmmmm :)Kızlarr yüzdemiz harikaaaaa hepinizi tebrik ederim
Bendeee hemde çoookAyyyy sevindirik oldummmmmmmmmmm :)bebegim
Olursun canim daha ayin başında sayilirizBu hafta ki hdefim 74di oldu..
Bu ay bittiginde ben 70olmaliyimmmmm pff kendimi oyle sartladim..
Hihihihihi ofofff zayiflasamda alisverise ciksam ya..Bendeee hemde çoook
Tabiii nisanda ben 6larda olmaliyim :) hayaller hayatlarOlursun canim daha ayin başında sayiliriz
heleee bennnnnn bende alisverise cikmaliyimm ama 38 beden olunca yani daha 5 kilo varrrrHihihihihi ofofff zayiflasamda alisverise ciksam ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?