Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yok hedef 59.ama ben adım adım gidiyorum.önce 69 sonra 65 en son 59 inşallah.
canim daha iyi oyle bende oyke yaptim 80den 75 70 68 65 die hedefler yaptim simdi dahada kuculttum cunku kilo verme hizi dusuyor..63 60 diye ilerlicem canim

Beni mazur görün ama kim neyi, neden ve nasıl alıntı yapıyor? Anlamadım olayı ben.
Tatlim bi ana listemiz var bide adaylar listemiz var adaylar listesinde ya şuan senin ismin kilo bildirimi o listeye yapacaksin yani benim yayinladiğim listeyi alinti yapip kilonu adinin yanina yaz sonra baştaki ve sondaki parantez içindeki bütün yazilari silip cevapla

Diyetle koruma arasinda çok küçük bi fark var canim kilo vermicek kadar çoğaltabiliyorsun yediklerini sadece onun dışında belli bi saatten sonra yersen veya iki gün üstüste fazla kaçirinca hopp 2 kilo çıkıyo sonra o arti anca 1 haftada gidiyo ama zayif olmak yemek yemekten daha güzel

Tebriklerr partemm çokkkk güzel ben en son kontrol edicem listeyi kuzuşum

Bu hafta sadece benmi artıdayım bu hafta adaptasyonda sorun yaşadım malesef buda bana artı olarak geri döndü bu haftanın miyavı benim bence kedi gibi herkesin verdiği kiloya bakıyorum
Olsun tatlim olur arada sende bu hafta daha sıkı tutarsin herkesi geçersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…