- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #135.121
canim daha iyi oyle bende oyke yaptim 80den 75 70 68 65 die hedefler yaptim simdi dahada kuculttum cunku kilo verme hizi dusuyor..63 60 diye ilerlicem canimYok hedef 59.ama ben adım adım gidiyorum.önce 69 sonra 65 en son 59 inşallah.
ohhhh super canim sen zaten cok zayifsinn senGünaydın kızlar.1.6 kilo vermişim.reglide olcam inş.haftayada güzel gider.hep birlikte
Olsun cnm bazen olur oylee uzulme bu hafta daha guzel olur..Aynen bende canım yaaa iç geçirerek bakıyorum tabloya. O kadar yürümeye 200 gr gitmiş.
İnş canımHahahahahaftaya telafi edersin canm skma canını
İnşallah canım ya. Moralim bozuldu.sen de güzel vermişsin tatlım maşallah diyeyimOlsun cnm bazen olur oylee uzulme bu hafta daha guzel olur..
i
kiz @ParteMoralll a baksana 2 ayda verdi kiz o kiloyuama ben kacamaklar yaptim gruotan ayrildim gittim geldim falan onlar olmasa belkide mezundm simdi
Bozma bozma benimde sabit kaldigim zamanlar oldu.. haftaya guzel eksi gorursun insallaahhhİnşallah canım ya. Moralim bozuldu
Tamam tatlım sanslıyımki rakibim hırslı o hırs banada gecti şu anda
Bu hafta telafi ederiz inş canımAynen bende canım yaaa iç geçirerek bakıyorum tabloya. O kadar yürümeye 200 gr gitmiş.
Her bünye ayni degil cnm tabi sen kacamak da cok yapmissin ama bundan sonra yok sana kacamak felan doğru hedefe artiki
kiz @ParteMoralll a baksana 2 ayda verdi kiz o kiloyuama ben kacamaklar yaptim gruotan ayrildim gittim geldim falan onlar olmasa belkide mezundm simdi
İnşallah hamile kalmadan kac kiloydun?59 mu?Yok hedef 59.ama ben adım adım gidiyorum.önce 69 sonra 65 en son 59 inşallah.
Cok iyi canm masallahGünaydın kızlar.1.6 kilo vermişim.reglide olcam inş.haftayada güzel gider.hep birlikte
Tatlim bi ana listemiz var bide adaylar listemiz var adaylar listesinde ya şuan senin ismin kilo bildirimi o listeye yapacaksin yani benim yayinladiğim listeyi alinti yapip kilonu adinin yanina yaz sonra baştaki ve sondaki parantez içindeki bütün yazilari silip cevaplaBeni mazur görün ama kim neyi, neden ve nasıl alıntı yapıyor? Anlamadım olayı ben.
Başlangıç ilk takima geldiğinizde söylediğiniz kilo tatlim ben onlari not aliyorumBaşlangıç 2 hafta önceki başlangıç mı yoksa geçen cuma mı? Öğrenmek için soruyorum
Diyetle koruma arasinda çok küçük bi fark var canim kilo vermicek kadar çoğaltabiliyorsun yediklerini sadece onun dışında belli bi saatten sonra yersen veya iki gün üstüste fazla kaçirinca hopp 2 kilo çıkıyo sonra o arti anca 1 haftada gidiyocanim 15 kiloyu 7 ayda verdim ama gittim alfim geldim aldim verdim vs.evet insan tutarsa kendini veriyor tabii ama hepimiz insaniz biyerde durduramio.kendini insan onemli olan toparlayabilmek..Ben 2 hafta incede 66 kiloydum ama aldim 1 hafta icinde hemde..SekerPancarii selinin dedigi gibi korumak daha zor bencede..kilo verdik ohh hafi bakalim gelsin borekler gitsin cörekler 1er 1er gidenler 2ser 2ser gelir mazALLAH..napicaz nasl koricaz bilemiorum
Tebriklerr partemm çokkkk güzelEvetttttttttt 2ay 7gunde ----14kg verme mutlulugu...
Hedefime ulastimmmm simdi sira 6lardaaa allahimmm hic gitmez sandim..
Sadece bir yazi kilolu gecerip kendime geldim cok sukur :)
SekerPancarii canim yuvarladim bak dogru degilse degistiriyim..
*** 14. TAKIM 455. ETAP***
Sevtal87(63.1 / / /%)
Sarraf(82.7 / 81.4/ 1.3/%1.57)
Miyav_su(81.7/ 80.9/ 0.8/ %0.98)
Marlin18(59.0/58.8/ 0.2/%0.34)
Moon8187 (68.0/65.7 /2.3 /%3.38)
ParteMoralll (75.5 /74.0 / 1.5/2.0%)
Ayferelif (65.7 /66.2 / -0.5/-0,76%)
esmerm91 ( 78.6/ 77.1/ 1.5/ %1.9)yeni üye başlangıç tarihi 25 şubat 2016 başlangıç kilo:80.9,hedef kilo:60
14. TAKIM ORTALAMASI: %
Olsun tatlim olur arada sende bu hafta daha sıkı tutarsin herkesi geçersinBu hafta sadece benmi artıdayım bu hafta adaptasyonda sorun yaşadım malesef buda bana artı olarak geri döndü bu haftanın miyavı benim bence kedi gibi herkesin verdiği kiloya bakıyorum
Sen bu hafta fazla stresliydin sanki o yüzden canimAynen bende canım yaaa iç geçirerek bakıyorum tabloya. O kadar yürümeye 200 gr gitmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?