- Konu Sahibi Pinarbartu
- #135.181
Vavvv süpermiş.bende önce dar olmuyo diye hiç bi elbisemi giyemiyodum şimdide bol yine giyemiyorum.L kotum var oda olmuyodu smdi totomdan dusuyo
Kumasim Var o 40ama hatta oda olmuyodu smdi hafif bollasti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vavvv süpermiş.bende önce dar olmuyo diye hiç bi elbisemi giyemiyodum şimdide bol yine giyemiyorum.L kotum var oda olmuyodu smdi totomdan dusuyo
Kumasim Var o 40ama hatta oda olmuyodu smdi hafif bollasti
40-42 canimKizlar 30beden jean kac beden oluyodu?
Evttttt yaa benmki var oyle iki tane bicimsiz durdu bol halbuki icine grmiyodum hahahaVavvv süpermiş.bende önce dar olmuyo diye hiç bi elbisemi giyemiyodum şimdide bol yine giyemiyorum.
Cnm 42bana buyuk hic gymemstm kisin almstm suan cok buyuk hatta kalem etegmde var oda buyuk.. kumasim 40 kot 42olamaz.. hatta kumasm hafif boll gbi durmaya basladi..kotlarm L giyiyom belleri dusmye basladi kemer takiyorum..40-42 canim
grubda sağlıklı beslenen insanlardan biride sensin canım seni iyi biliyorum maşallah 41 kereCanim allah yardimciniz olsunnn..
Muaaaah
Sagol kuzucm.
![]()
Cnm sabah tartildinmiiiiii ????
yok canim yeniler var onlar baslarda oldugu icin daha cok verir ben yariladm yolu :)
Duzenli besleniyorum eksi cikim diyede acta kalmiyorum iyuzden :)
oh menünde güzel enişte bey bak cadıyaSabah; 2haslanmis yumurta,pastrma,peynir az kavurma cay
Aksam; ispanak yemegi,yogurt,yulaf
3-3.5lt suu
Spor yapamadm kizim sagolsun esim gelince
Mekik vs gunlk spor yapicam..
Muaah kuzumm.. naptin bakalmgrubda sağlıklı beslenen insanlardan biride sensin canım seni iyi biliyorum maşallah 41 kere![]()
canım afiyet bal şeker olsun menün güzel yürüyüşünü artır bence çünkü vucud bu tempoya alıştı artık birde evet bende nazara inanıyorum insanlar beni gördükten sonra maşallah demediler kıskanç insanlar ne olucakKahvaltıM, 1 yumurta , zeytin , peynir, biber, iki cerry domates , bir dilim ekmek, bir avuç badem
Aksam , 1 tabak çorba, üç dilim ekmek , uç dilim peynir , menemen ,
Ara 2 kare bitter
Spor , 2 buçuk saat yürüdum
sorma canım sabahdan beri hastane başım döndü eşimle o yemek hazırlıyor bende fırsat bu fırsat kendimi buraya attımMuaah kuzumm.. naptin bakalm
süpersin canım benim ben sana inanıyorum o kilolar gidecek sen bebişine kavuşacaksın2 hafta önceki baslangic 80.9 bu hafta 77.1
Bütün takimlardanorum o kim kac kilo vermis görmek icinde liste yapiliyor 14 takimin icinden en iyi kim kilo vermis o tespit ediliyor
karatayın en güzel yönü bu benceCanımMiyav_su nun dediği gibi karatay yapıyorum ve ara öğün yok..iki öğün yiyorum..çok daha rahat benim için..acıkma hissim pek olmuyor..
verirsin canım benim acele etmeMiyavcım sende iyi vermişsin maşaallah beni hiç sormayın![]()
ay kıyamam ben sana nasıl ceza vericem yürüşünü 30dk artırCanım benim çok iyi vermişsin. Devamı gelir artık. Beni yendin miyavim.cezam neyse raziyim
![]()
aynen nefret ediyorum bu insanlardan fesat insanlar ne olucakYok canım ya bu hafta veremedim hiç. Hafta sonu gelen misafirlerin nazarı değdi herhalde.hepsi çok kilo vermişsin falandedi. Nasıl verdin biz veremiyoz dediler.kimse maşallah dalan demedi hiç. Resmen kiskandilar