Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy miyavim benim. Bu hafta canım birşey istemedi hiç. Zorla yürüdum artı çıkmıyim diye.regl de olmadım hala orada moralim bozuluyor. İnşallah pazartesiye düzelirim.alıp başımı gidesim var ama nereye bilmem
farkındayım canın hiçbirşey istemedi bende etkilendim üzüldüm kaç gel bana şuan bekar hayatı yaşıyorum sadece küçük kızı al gel diger ikisine enişte bey baksın ne güzel olur kız yürürüz spor yaparız sabaha kadar sohbet:KK36::KK36::KK36::KK75::KK75::KK75::KK75::KK74::KK74::KK74::KK74:

ya ne zaman gelsem kimse olmuyor kızlar eşim kilo vermemişsin dedi üzüldüm ve teklifini yine tekrar etti kickboks yazıl diyor yüzmeyi yapamadım bu havada özel dersde alamam pilatesde yasak boyun fıtıgımdan evde olunca bari boş durma diyor:KK14: ee daha ne yapayım kızlar birkaç gün daha burda araştır diyor yakında olimpiyatlarda beni görürseniz hiç şaşırmayın:KK70:tamam yüzmeyi yapamadım yürüyüş ve salona gidiyorum günde çogu zaman 6 saatim sporda :KK43:

neyse eşim geldi ben çıkıyorum daha birkaç gün burada olucakmış araştıracak bakalım bende fırsat buldukca yazarım sizlere alışmışım kızlara kendinize iyi bakın iyi akşamlar

Ay evet canım aynen.eşimde söyledi zaten.kuzeninin karısı var çok fena bi kadın. Seni çok kıskandı dedi eşim,
malesef benimde etrafımda o insanlardan var hatta ne zaman birlikte olsak inanmazsın ama evde bardak kırılır birgün yemek koydum soguktu yemek tabagım kırıldı:eek:

farkındayım canın hiçbirşey istemedi bende etkilendim üzüldüm kaç gel bana şuan bekar hayatı yaşıyorum sadece küçük kızı al gel diger ikisine enişte bey baksın ne güzel olur kız yürürüz spor yaparız sabaha kadar sohbet:KK36::KK36::KK36::KK75::KK75::KK75::KK75::KK74::KK74::KK74::KK74:
Ay valla çok isterim.bu ara çok ihtiyacım var böyle birşeye canım. Ne güzel kız kıza konuşup dertlesirdik

KahvaltıM, 1 yumurta , zeytin , peynir, biber, iki cerry domates , bir dilim ekmek, bir avuç badem
Aksam , 1 tabak çorba, üç dilim ekmek , uç dilim peynir , menemen ,
Ara 2 kare bitter
Spor , 2 buçuk saat yürüdum
Afiyet olsun canim gayet guzel:KK19:

ya ne zaman gelsem kimse olmuyor kızlar eşim kilo vermemişsin dedi üzüldüm ve teklifini yine tekrar etti kickboks yazıl diyor yüzmeyi yapamadım bu havada özel dersde alamam pilatesde yasak boyun fıtıgımdan evde olunca bari boş durma diyor:KK14: ee daha ne yapayım kızlar birkaç gün daha burda araştır diyor yakında olimpiyatlarda beni görürseniz hiç şaşırmayın:KK70:tamam yüzmeyi yapamadım yürüyüş ve salona gidiyorum günde çogu zaman 6 saatim sporda :KK43:
Ayy bu eşlerden biraz kendilerine baksın. Sanki onlar dünya güzeli.canım sen elinden geleni yapıyorsun.daha ne olsun.bu gidişle gece gündüz spor yapsan yok kız yine yaranilmaz bu eslere

Back
X