- 16 Şubat 2009
- 34.826
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #135.261
Afiyet olsun canımKızlar eşim kahvenin yanında 2 dilim baklava koymuş malesef yedim
İyi geceler canımBen yatıyorum kızlar iyi geceler herkese
kizzz ben idda ediorum ulusal veden olculerinde 40-42 canim..bunca okumuslugum var bu işi universitesini okudumCnm 42bana buyuk hic gymemstm kisin almstm suan cok buyuk hatta kalem etegmde var oda buyuk.. kumasim 40 kot 42olamaz.. hatta kumasm hafif boll gbi durmaya basladi..kotlarm L giyiyom belleri dusmye basladi kemer takiyorum..
Olabilir canim herkesin bedeni bir degil..kizzz ben idda ediorum ulusal veden olculerinde 40-42 canim..bunca okumuslugum var bu işi universitesini okudumama kalip isleri markalara ve kumas cinsine gore degisir Zara'nın L si Lcw M si gibi düşün..Lycralıysa Zaradan L Lcw M giyebilirsin..Koton dicektim ama onlarda kaliplarini dar calisiolar artik..Ben 1.69 boyum 70 kilo iken bile 40 bedenim canim Zara mango koton vs.suanda anca 38lere girebiliorum..yani senin cicilerinin ya kaliplari genis yada lcycralılar.28-29 38-40 beden 30 kesin 40-42 beden cnm mesela bnm hic 30 bdn kotum yok
Iyi geceler cnm sizedeee insallahKizlar guzel bi haftasonumuz olsun inşALLAH..ALLAH'a emanet olun bizde daha yeni uyucaz kiz yeni uyudu..esim biraz keyifsiz...
Çok güzel canım afiyet olsunnBugünkü menüm sabah 3zeytin birdilim peynir birdilim ekmek dereotu maydonoz arada dokuzlu cay 8 badem öğlen çorba yoğurt salata arada bir bardak light süt 10 kaju akşam brokoli yemeği bir bardak ayran bu hafta dikkatliyim
kız bir baktım ben banyodaki tuvaleti kullanıyorum çıktım bir baktım bu dörtnala koşturuyorelimle ittim sonra bir hamlede beni yere devirdi başladık güreşe ay sorama ağlanacak halime gülüyorum işte o kadar yoruldum ki o gün sorma bir kere daha yaptı canımı yaktı ağladım bende artık yapmıyor
Afiyet olsun canim çok güzelBugünkü menüm:
Sabah:sütlü muzlu yulaf lapası içine 1 ceviz
Ara:2 kare bitter, şekersiz t.kahvesi,10 badem
Öğle:7 kaşık az yağlı kısır,ayran,yeşillik
Ara:elma,1kuru incir
Akşam:ızgara et,salata,şalgam suyu (dışardaydım)
3lt su,40 dk aerobik
Afiyet olsun canimSelam kızlar..menüm..
Sabah: peynirli omlet, kk peynir, üç ceviz, domates, salatalık..
Akşam: iki baget, turşu kavurması, salata..
Yürüyüşümü yaptım bugün..
Kızlar eşim kahvenin yanında 2 dilim baklava koymuş malesef yedim
Herkese günaydın kızlar. Mutlu hafta sonları
Günaydın canlarimmmmmgunaydin kizlarrrrr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?