Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cnm 42bana buyuk hic gymemstm kisin almstm suan cok buyuk hatta kalem etegmde var oda buyuk.. kumasim 40 kot 42olamaz.. hatta kumasm hafif boll gbi durmaya basladi..kotlarm L giyiyom belleri dusmye basladi kemer takiyorum..
kizzz ben idda ediorum ulusal veden olculerinde 40-42 canim..bunca okumuslugum var bu işi universitesini okudumama kalip isleri markalara ve kumas cinsine gore degisir Zara'nın L si Lcw M si gibi düşün..Lycralıysa Zaradan L Lcw M giyebilirsin..Koton dicektim ama onlarda kaliplarini dar calisiolar artik..Ben 1.69 boyum 70 kilo iken bile 40 bedenim canim Zara mango koton vs.suanda anca 38lere girebiliorum..yani senin cicilerinin ya kaliplari genis yada lcycralılar.28-29 38-40 beden 30 kesin 40-42 beden cnm mesela bnm hic 30 bdn kotum yok

Olabilir canim herkesin bedeni bir degil..
Kotondan kotum L, zaradan kumasim 40
Maviden aldigim.kot 30cnm.. zara kaprim kumas yuksek bel 40.. adil isik kalem etek 40 mesela..
Bunlar suan giydiklerim. 88ken 42almstm suan olmuyo buyuk xl elbiselerbuyuk olmuyo gibi.. ust bedenim m-l mesela gomlek vs.. yani kaliplar degisiyo ama herkesn vucudu farkli.. mesela simdi sizce kacm dedigim 65-68duruyosun diyolar. Bilemiyorm ki sende dogru soyluyosundur :) ama giydiklerim boyle

Çok güzel canım afiyet olsunn

Afiyet olsun canim çok güzel

Kızlar eşim kahvenin yanında 2 dilim baklava koymuş malesef yedim
sende yedin eşin hem seni kucaklayip hala kilo vermemişsin diyo hemde sana baklava ikram ediyohemde sende yiyosun hemen ben yemem diyetteyim bu kilolar gidecek deseydin esin israr etmezdi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…