- 16 Şubat 2009
- 34.828
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #135.241
he havaya girmiş ben ona bay tombalak derim göbekli şey görür o kız adam benimle güreş tutmak istiyor milletin kocası başka birşey yaparOhhhh ne guzllll
afiyet olsun balimm
Ay kbakma ama edin tam sopalik.. bende box yapcaktim hatta eldivenim vs herseyim var hamile olunca kaldi.. esim ogretiyodu hatta evde torbamix vardi salondakilerden
Esinnnn cok biliyo kendi cokmu fit
Himmmmm tahmin ettim ohh
3-4kg verince olcmustum bacaklarimi ozamandan bu zaman 11cm incelme var.. dahada 11111ler gitsin insallah hahaha
yirim seni fistikk cekti canm
Ye kiz yarin fıstık iyi olaaarOhhhh ne guzllll
afiyet olsun balimm
Ay kbakma ama edin tam sopalik.. bende box yapcaktim hatta eldivenim vs herseyim var hamile olunca kaldi.. esim ogretiyodu hatta evde torbamix vardi salondakilerden
Esinnnn cok biliyo kendi cokmu fit
Himmmmm tahmin ettim ohh
3-4kg verince olcmustum bacaklarimi ozamandan bu zaman 11cm incelme var.. dahada 11111ler gitsin insallah hahaha
yirim seni fistikk cekti canm
inşallah canım benim ya gecen sene ankarada patlama olmuştu ya bizim işlerde bıcak gibi kesilmişti tabi 2 tane elemanda var borcumuzda var stresden oldu sorma bunu yapanlar hesabını versinler bize diğer tarafdaKız ben ip atlayamıyorum ki .söylemesi ayıp çişim kaçıyo zıplayınca.
Çok üzüldüm miyavim.geçmiş olsun.inşallah iyi çıkar hersey
Sorma canım ya.benimkiler büyük olduklari halde bizde yaşıyoruz o sorunları.bazen çok inatlasiyolar ne dersem hayır diyorlar. Evde kavga çıkıyor resmenAyy sorma miyavim benim kiz beni deli ediyooo çok huysuz bu aralar herseye ağliyo inatlaşiyo bende sinirleniyorum çok kiziyorum sonra üzülüyorum ayy ne yapacaģimi şaşırdım bu aralar çok bunaltyi beni
Tamam canım sen keyfine bak.bende cikiyorumkızlar eşim kahve yapmış ben kaçar öpüyorum
Canım çok gecmiş olsunsagol canım eşim mide kanaması geçirmişti gecen yaz mide de yara var 3 ayda bir parca alınıp tahlile gidiyor
Beeeeeenimkideeeeeeee belli etmiyorum hic buraya cunku sikayetlenmeyi hic sevmem aslinda.. ama bi an yazmak geldi aynisiii surekli ilgi istiyo yoksa mizliyo agliyo.. evi kurcaliyo oyuzden surekli pesindeyim tehlikeli seeyler yapmasn diyee.. ve mizmizmiz bugun uyku uyumadi gece uyur insallah... Sakin bir gun olsa gecirsek bigundeAyy sorma miyavim benim kiz beni deli ediyooo çok huysuz bu aralar herseye ağliyo inatlaşiyo bende sinirleniyorum çok kiziyorum sonra üzülüyorum ayy ne yapacaģimi şaşırdım bu aralar çok bunaltyi beni
Bencede boyuna gore cokhe havaya girmiş ben ona bay tombalak derim göbekli şey görür o kız adam benimle güreş tutmak istiyor milletin kocası başka birşey yaparbenimkisi ben kilolu olunca güreş tutuyor 110kg dan 90 kg düştü boyu 178 cm
yemem cissssYe kiz yarin fıstık iyi olaaar
afiyet olsun canımBugünkü menüm sabah 3zeytin birdilim peynir birdilim ekmek dereotu maydonoz arada dokuzlu cay 8 badem öğlen çorba yoğurt salata arada bir bardak light süt 10 kaju akşam brokoli yemeği bir bardak ayran bu hafta dikkatliyim
kız bir baktım ben banyodaki tuvaleti kullanıyorum çıktım bir baktım bu dörtnala koşturuyorBencede boyuna gore cokkendine baksin senle ugrasmasin ama gurese koptm ya haahahahhaahah
yemem cissss
kız bir baktım ben banyodaki tuvaleti kullanıyorum çıktım bir baktım bu dörtnala koşturuyorelimle ittim sonra bir hamlede beni yere devirdi başladık güreşe ay sorama ağlanacak halime gülüyorum işte o kadar yoruldum ki o gün sorma bir kere daha yaptı canımı yaktı ağladım bende artık yapmıyor
Afiyet olsun CanımBugünkü menüm:
Sabah:sütlü muzlu yulaf lapası içine 1 ceviz
Ara:2 kare bitter, şekersiz t.kahvesi,10 badem
Öğle:7 kaşık az yağlı kısır,ayran,yeşillik
Ara:elma,1kuru incir
Akşam:ızgara et,salata,şalgam suyu (dışardaydım)
3lt su,40 dk aerobik
Afiyet olsun CanımSelam kızlar..menüm..
Sabah: peynirli omlet, kk peynir, üç ceviz, domates, salatalık..
Akşam: iki baget, turşu kavurması, salata..
Yürüyüşümü yaptım bugün..
Afiyet olsun tatlımKızlar selam herkese . menümü yazayım hemen.
12.00.. 1 tam 1 beyaz haş.yum.1 bar.ayran
14.00... 35 dk eliptik +250 twester+150 mekik
Arada .. 3 gün kurusu tek şek.kahve
16.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekij
17.15.. 2 kase cacık 1 dil.çavdar ekm.
20.30... Birazcık karnıbahar yemeği 4 parça kadardı.
Belki ilerleyen saatlerde kuruyemiş kahve yada form çay içerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?