Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

he havaya girmiş ben ona bay tombalak derim göbekli şey görür o kız adam benimle güreş tutmak istiyor milletin kocası başka birşey yaparbenimkisi ben kilolu olunca güreş tutuyor110kg dan 90 kg düştü boyu 178 cm

Ye kiz yarin fıstık iyi olaaar

Kız ben ip atlayamıyorum ki .söylemesi ayıp çişim kaçıyo zıplayınca.

Çok üzüldüm miyavim.geçmiş olsun.inşallah iyi çıkar hersey
inşallah canım benim ya gecen sene ankarada patlama olmuştu ya bizim işlerde bıcak gibi kesilmişti tabi 2 tane elemanda var borcumuzda var stresden oldu sorma bunu yapanlar hesabını versinler bize diğer tarafda

Ayy sorma miyavim benim kiz beni deli ediyooo çok huysuz bu aralar herseye ağliyo inatlaşiyo bende sinirleniyorum çok kiziyorum sonra üzülüyorum ayy ne yapacaģimi şaşırdım bu aralar çok bunaltyi beni
Sorma canım ya.benimkiler büyük olduklari halde bizde yaşıyoruz o sorunları.bazen çok inatlasiyolar ne dersem hayır diyorlar. Evde kavga çıkıyor resmen

Bugünkü menüm sabah 3zeytin birdilim peynir birdilim ekmek dereotu maydonoz arada dokuzlu cay 8 badem öğlen çorba yoğurt salata arada bir bardak light süt 10 kaju akşam brokoli yemeği bir bardak ayran bu hafta dikkatliyim

Ayy sorma miyavim benim kiz beni deli ediyooo çok huysuz bu aralar herseye ağliyo inatlaşiyo bende sinirleniyorum çok kiziyorum sonra üzülüyorum ayy ne yapacaģimi şaşırdım bu aralar çok bunaltyi beni
Beeeeeenimkideeeeeeee belli etmiyorum hic buraya cunku sikayetlenmeyi hic sevmem aslinda.. ama bi an yazmak geldi aynisiii surekli ilgi istiyo yoksa mizliyo agliyo.. evi kurcaliyo oyuzden surekli pesindeyim tehlikeli seeyler yapmasn diyee.. ve mizmizmiz bugun uyku uyumadi gece uyur insallah... Sakin bir gun olsa gecirsek bigunde

Bencede boyuna gore cok kendine baksin senle ugrasmasin ama gurese koptm ya haahahahhaahah
Ye kiz yarin fıstık iyi olaaar
yemem cissss

Bencede boyuna gore cok kendine baksin senle ugrasmasin ama gurese koptm ya haahahahhaahah
yemem cissss
kız bir baktım ben banyodaki tuvaleti kullanıyorum çıktım bir baktım bu dörtnala koşturuyor elimle ittim sonra bir hamlede beni yere devirdi başladık güreşe ay sorama ağlanacak halime gülüyorum işte o kadar yoruldum ki o gün sormabir kere daha yaptı canımı yaktı ağladım bende artık yapmıyor

Kızlar selam herkese . menümü yazayım hemen.
12.00.. 1 tam 1 beyaz haş.yum.1 bar.ayran
14.00... 35 dk eliptik +250 twester+150 mekik
Arada .. 3 gün kurusu tek şek.kahve
16.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekij
17.15.. 2 kase cacık 1 dil.çavdar ekm.
20.30... Birazcık karnıbahar yemeği 4 parça kadardı.
Belki ilerleyen saatlerde kuruyemiş kahve yada form çay içerim.

Bugünkü menüm:
Sabah:sütlü muzlu yulaf lapası içine 1 ceviz
Ara:2 kare bitter, şekersiz t.kahvesi,10 badem
Öğle:7 kaşık az yağlı kısır,ayran,yeşillik
Ara:elma,1kuru incir
Akşam:ızgara et,salata,şalgam suyu (dışardaydım)
3lt su,40 dk aerobik

Afiyet olsun Canım

Afiyet olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…