- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #135.341
68 le başladım amaCanım hedefim 55 bugün 65 buçuk çıktım senin kaç
İnş canım aminnKızlarrrrrr bu hafta bomba gibi olmalıyızzzzz!!! Ama hafta sonu kaçamak yapmamak çok önemli...ALLAH'ım sen yardımcımız ol bizi nefsimizden koru YARABBIM...
Ne yüklicen canım ilk halin ve son halinmikizlat foto yüklicemmm ama herkesin burda oldugu bi ara yukluyumde sonra hemen silicem cunkuuu
Canım 1 bardağa küçük dilim limon 1 çubuk tarçın 1 dilim elma 1 çay kaşığı elma sirkesi koy kaynamış su ekle 3 dk dinlensin sabah ac karna ve akşam yatmadan önce iç canım banada diyetisyen söylemiştiKızlar yağ yakmaya yardımcı çay tarifi arıyorum.içen varmı aramızda.
Tamam Canım Sana birşey sorucam ben şuan avm deyim spazio dan elbise denedim 38 beden bel ve göğüs kısmı bol kAlca kısmım biraz dar oldu 40 beden denedim üstü bol altı biraz geniş kafam karıştı yaMiyav_su canim olan olmus bundna sonra oyleki duurmkarda esinide kirma ama 1 tanecik ye illa yiceksen hatta bi ısirık ye caniminici..
Kız merak ettim cuma günü yükleye bilirsin herkes burada olurkizlat foto yüklicemmm ama herkesin burda oldugu bi ara yukluyumde sonra hemen silicem cunkuuu
Tamam çok tşk.ederim canım.emziriyorumya sıkıntı olmaz dimiCanım 1 bardağa küçük dilim limon 1 çubuk tarçın 1 dilim elma 1 çay kaşığı elma sirkesi koy kaynamış su ekle 3 dk dinlensin sabah ac karna ve akşam yatmadan önce iç canım banada diyetisyen söylemişti
Canım bende emzirirken gitmiştim diyetisyene ama kızın 2 yaşındaydı ek gıda alıyordu bana herhangi birşey söylememiştiTamam çok tşk.ederim canım.emziriyorumya sıkıntı olmaz dimi
Afiyet olsun canım menün güzelİyi akşamlar kızlar bugün ki menüm kahvaltıda menemen ızgarada 2 dilim sucuk,peynir ve zeytin akşam ise avm de olduğumuzdan tek iskender ekmeksiz patlıcan közlemesi ,yoğurt ve zeytinyağlı salata,turşu yanında maden suyu birde eşim tatlıcıya gittik o tatlı yedi ben sade Türk kahvesi içtim
Afiyet olsun canımBugünkü menüm:
Sabah: omlet,peynir,zeytin,domates-salatalık,1 dlm tb ekmeği,1 tatlı kaşığı tahin-pekmez
Ara:10 badem
Öğle:tavuk sote,yoğurt,3 kaşık kısır,1/2 dlm tb ekmeği
Ara:2 mandalina
Akşam:arpa şehriyeli tavuklu çorba,1/2 dl tb ekmeği
Ara:1 küçük kase kabak+ayçekirdeği,1/2 portakal ( annemlerdeyim anca bu kadar frenleyebildim kendimi)
3 Lt su 40 dk aerobik
Canim moon olamaz diyo :) ama olabiliyor demekki sen 80sin..Tamam Canım Sana birşey sorucam ben şuan avm deyim spazio dan elbise denedim 38 beden bel ve göğüs kısmı bol kAlca kısmım biraz dar oldu 40 beden denedim üstü bol altı biraz geniş kafam karıştı ya
Ayrica kafaan neden karisti hangisi olduysa onu al bolu alma tabiki cnmTamam Canım Sana birşey sorucam ben şuan avm deyim spazio dan elbise denedim 38 beden bel ve göğüs kısmı bol kAlca kısmım biraz dar oldu 40 beden denedim üstü bol altı biraz geniş kafam karıştı ya
Menün çok güzel canım afiyet olsunSabah ;iki haslanmis yumurta, domates,salatalik,zeytin,peynir cay..
Aksam,antrikot izgara yidimm salatayla :) bide ayran afiyet olsun bana:)
Suyum zaten standrt :)ve cok yorgnm misafrm vardi..
Afiyet olsun miyavim. Menün çok güzel. Azmine hayranım tatlı yememişsinİyi akşamlar kızlar bugün ki menüm kahvaltıda menemen ızgarada 2 dilim sucuk,peynir ve zeytin akşam ise avm de olduğumuzdan tek iskender ekmeksiz patlıcan közlemesi ,yoğurt ve zeytinyağlı salata,turşu yanında maden suyu birde eşim tatlıcıya gittik o tatlı yedi ben sade Türk kahvesi içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?